Afspraak is zo gemaakt en perfect geregeld.

Op afgesproken tijd aanwezig. Even een telefoontje dat ze onderweg zijn.. prima afhandeling.

Geweldige service

In de ochtend een 6m3 container gebracht en dezelfde dag opgehaald. Heel fijn.

PRIMA

ZE KOMEN DE AFSPRAKEN NA

Geen bijzonderheden, Werd netjes op tijd geleverd en belde of eerder gehaald kon worden en dat was geen enkel probleem

Netjes geholpen, chauffeur komt netjes over

Top service, goed geregeld en goed contact!

Op en top:)

Perfecte service

Ik ben heel tevreden. Volgende keer weer Van Werven

Goede service en de beste prijs

Uitstekend, een aanrader

Bestellen via site gaat makkelijk en snel. De vrachtwagen kwam om de bak te leveren. Toen ik vroeg of de bak precies andersom gezet kon worden, was dit geen enkel probleem. Ook al moest de vrachtwagen daarvoor gedraaid worden. Op de afgesproken dag weer opgehaald.

Altijd goed!

Zeer snel altijd de juiste afvalbak komen brengen. Leuk en net personeel die altijd goed mee wil denken over de juiste plek. Top bedrijf!

Redelijk, maar niet flexibel

Ik had ,in mijn beleving een container besteld van 3 m lang. Toen deze gebracht werd, zag ik dat dit een 3m3 was (een kleine dus). Direct gebeld of er nog wat geregeld kon worden. Niet dus. Ik moet nu nog een extra (3 meter lang) container bestellen die waarschijnlijk niet helemaal vol komt. Ik weet wel dat dit mijn eigen fout was, maar een beetje flexibiliteit had ik van zo'n bedrijf wel verwacht, zeker gezien het aantal keren dat je een dergelijke vrachtwagen in Nunspeet ziet rijden. Groet Bert Foppen

Super bedrijf.

Heel makkelijk via online een container te huren. En alle mogelijkheid met betalingen en datum van levering. Wellicht is er wel iets met een tijd/ dagdeel aan te geven wanneer ze komen brengen.

Prima geregeld

Goed bedrijf komen afspraak na, goed geregeld.

Makkelijk en betaalbaar

Betaalbare afval bak voor scherpe prijzen. Contact is goed

Heel te vreden

Dit is de tweede keer dat wij een container huren bij jullie. Het verloopt altijd prima.

zeer goede service

komt afspraken na

Op tijd geleverd en opgehaald . Dit is wat je wil.

Duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen

Duidelijk afgesproken waar en wanneer de container zou komen en weer opgehaald werd en die zijn keurig nagekomen.

top service

snel geregeld en was eerder klaar met de container en werd ook eerder opgehaald

Flexibel

Container gehuurd voor een week maar na 1 telefoontje volgende dag opgehaald dag 5

super geregeld verlening ook bedankt van Werven

super geregeld verlening ook , bedankt van Werven!!

Perfect voor levering en retour

Goede contact behulpzaam en optijd levering .

We zijn heel erg tevreden en het is gemakkelijk om online afspraak te maken

Een goede service, Ik zal het zeker aanbevelen.

Goede afspraken, die ook nagekomen worden!

Correcte levering, alles volgens afspraak.

Makkelijk te regelen en prima uitvoering door vriendelijke chauffeurs.

Via internet gemakkelijk om uit te zoeken om welk soort afval het gaat, om vervolgens eenvoudig de benodigde bak te reserveren op gewenste dagen.

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek