Fijn bedrijf, komen gemaakte afspraken na.

Prijs kwaliteit is prima, goedkoopste in de omgeving maar zeker niet de minste, aanrader.

Snel, netjes, afspraak=afsprqak

Goede snelle service.

Fijn telefonisch contact

Wat ik niet netjes vindt bij het particulier plaatsen is het tijdstip. 05.10 uur is mijns inziens veel te vroeg

eenvoudig en snel

snel en eenvoudig

Flexibel en medewerkend

Chauffeur dacht goed mee over plaatsing container en het storten van meegeleverd zand.

prima.

Vriendelijke en hulpvaardige chauffeurs, goed bereikbare klantenservice.

Alles netjes verlopen Top

Goede service voor een nette prijs

Bestellen via site is eenvoudig, order netjes bevestigd. Tijdstip aankomst klopte niet maar was wel mooi op tijd. Prettige chauffeur bij ophalen en brengen. Aanrader.

Snelle service en scherpe tarieven!

Aardig personeel!

Goedkoop en duidelijke communicatie met een vriendelijke chauffeur.

Makkelijk bestellen via de duidelijke site. Prima concurrerende prijs en vriendelijke chauffeur.

prima volgens afspraak

duidelijke site, kon alleen niet de datum van bezorgen en ophalen op één dag plannen, over gebeld en duidelijke afsprak gemaakt.

Goed!

De container is netjes op de afgesproken dag geleverd. Wij hadden de container eerder vol dan verwacht dus na een telefoontje kwamen ze hem gelijk de volgende dag al halen! Top service. En ook niet onbelangrijk: niet de duurste.

Kon niet beter!

Alles is snel en goed geregeld via van werven.

Denken mee en komen afspraken na

Niet te duur, en er kan wat geregeld worden. Bijv: op 1 dag container brengen en zelfde dag weer ophalen.

goed georganiseerd maar niet helder hoeveel er in een container mag

Ik had de container te vol gedaan.

Uitstekende service!

Helder direct en geen gedoe

Perfecte levering!

Goede ervaring met de vlotte levering,en alles zoals afgesproken! Top!! Voor herhaling vatbaar!

Uitvoering conform afspraak en zelfs beter, want toch vroeger opgehaald dan eerst als haalbaar was.

Plezierig contact aan de telefoon. Snel geleverd en ook conform afspraak weer correct opgehaald. Zelfs beter, want eerst werd gebeld dat een vroeger ophaalmoment niet kon lukken i.v.m. drukte, en uiteindelijk toch op gewenste moment weer opgehaald. Zo was er tijdig weer plek voor de vrachtwagen met nieuwe stenen. Goede keus!

Fijne mensen en goede service

Er wordt altijd met je mee gedacht en gezocht naar oplossingen. Je krijgt hier snelle service en men is flexibel.

Vriendelijke bezorger, hulpvaardige planners

Zie zin hierboven

Uitstekende service

Wij zochten een afvalcontainer voor schoon puin. Na het reserveren heb ik contact gezocht of de container eerder mocht komen en de volgende dag werd hij al geleverd! Toen de klus gereed was kwamen ze de container dezelfde dag weer ophalen.

Prima levering en ophaling portaal container

Alles netjes op tijd en weer opgehaald, prima!

Keurig op tijd en er wordt adequaat met wijzigingen omgegaan

Zie hierboven

Perfect geregeld en erg makkelijk

Bestellen is erg makkelijk Prijs is goed.

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek