Prima geregeld

Geleverd en opgehaald, geen omkijken na.

Super goede service!

Vriendelijke mensen, goede duidelijke service.

Goede bereikbaarheid en prettig contact, oplossingsgericht

Moest wegens andere oorzaken de planning van brengen en ophalen van containers veranderen, Van Werven is daar heel soepel en flexibel in en denkt mee om een efficiënte planning te maken die aansluit bij mijn mogelijkheden. Top!

Goede service, zeer tevreden.

Container op tijd afgeleverd en op de afgesproken dag weer opgehaald.

Goede communicatie, duidelijke website

Vorige week online afvalcontainer besteld voor sloopafval. Aflevering was precies op afgesproken tijdstip. Ophalen ook keurig op afgesproken tijdstip. Alles keurig verlopen.

Super goed geregeld

Ik was wat laat met het bestellen van een bak, en wegens Hemelvaart stond de website dan ook dicht. Een belletje en het was geregeld, de vrijdag na Hemelvaart stond de bak netjes voor de deur, dinsdag werd hij keurig om 6:30 opgehaald. Een dikke aanrader!

Prima service.

Goede nette afhandeling.

altijd goed

mijn ervaring altijd goed behandeld

Perfect geregeld!

Via de website een container kiezen, wordt keurig gebracht en gehaald op de aangegeven dagen.

Alles zoals verwacht

Alles is gelopen zoals ik had verwacht

top alles zoals was gewenst

Geleverd zoals ik wou en op de plek waar ik wou Duidelijk contact via de mail werd goed op de hoogte gehouden

Prima samenwerking.

Geheel volgens afspraak gewerkt. Vriendelijk en klantgericht.

Goed geregeld

Goed voor mekaar

Top en heel makkelijk geregeld

Goede en snelle levering nogmaals top

Geweldig bedrijf

Goede serive..denk echt met de klant mee.

Snel en makkelijk te regelen

Snel en makkelijk te regelen en goede verwerking.

top hoe snel alles geregeld wordt

snelle service nette prijs en komen afspraak na

Vlotte service

Correcte breng- en haalservice op telefonische afspraak, prima voor elkaar. Een hout- en vijf puincontainers gehad en afhandeling snel en volgens afspraak. Op een - toegegeven - te volle puincontainer werd echter wel erg drastisch, en pietluttig, gecorrigeerd!

Gewoon goed en betrouwbaar bedrijf!

Gewoon niks op aan te merken! Ze denken mee, zijn vriendelijk. De service is echt goed.

we zijn tevreden.

De container die we besteld hebben is mooi op de afgesproken dag geleverd door een behulpzame, vriendelijke chauffeur. Het ophalen was ook prima geregeld.

Goeie service

De medewerker heeft de container precies daar neer gezet wat voor ons het makkelijkst was om het vuil in de container te doen. Daar waren we enorm blij mee. Tijden brengen en halen was ook prima geregeld

op tijd geleverd en netjes weer opgehaald

prima geregeld, netjes geplaatst en opgehaald. Precies volgens afspraak

Goede snelle service

Word snel gereageerd na aanvraag per mail Snelle service !

Klasse service.

Had al eerdere ervaring, maar de service is om zo te zeggen “ als van ouds goed “

snel en zakelijk

Denken goed mee in de specifieke behoeftes van de klant

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek