Zowel telefonisch als met chauffeur goede ervaring

Telefonisch overleg en belletje met ophalen goed en vriendelijk. Ook chauffeur nette vent, die correct overkwam.

Op tijd geleverd en op tijd weer gehaald volgens afspraak. Top

Makkelijk bestellen via de website en makkelijk afval verzamelen waar ook nog een leuke verassing aan hing

Geen op en/of aanmerkingen. Afspraak nagekomen.

Tot 2x toe zonder probleem geplande dag kunnen verplaatsen. Chauffeur heeft, ondanks krappe manoeuvreerruimte, moeite gedaan om de container op een parkeervak te kunnen plaatsen.

Super! Goed contact nadat ik eerst verkeerde had besteld werd gelijk m’n geld terug gestort en de nieuwe bestelling keurig op afgesproken tijd bezorgd.

Strak geregeld, helemaal TOP

Goed geregeld, geen gezeur, container plaatsem en een week later weer ophalen, strak geregeld.

Goed telefonische support

Flexibel bij wijzigingen wat mij heeft gered omdat ik de data tot 2 keer heb moeten wijzigen. Verder heel vriendelijk aan de telefoon en meedenken bij evt. problemen. Top, en ga zo door met de goede service!!!!!!!

Netjes en vriendelijk behandeld door zowel secretariaat en de medewerker die de container plaatst

Goed geregeld

Het is handig online te regelen. Ook telefonisch goed bereikbaar. Mag wat goedkoper

Super contact en snelle levering

Fijn contact met de mensen van Van Werven aan de telefoon en in reallife. De bak is eerder opgehaald omdat deze vol was en wij er klaar mee waren. Mooi dat we de buurt daar minder overlast mee bezorgden. Echt een aanrader Van Werven!

Volgens afspraak en na overleg goed geregeld.

Positief. De puincontainer gevuld met mooi schoon zand werd na overleg op de gewenste plaats neergezet en na het vullen met puin weer opgehaald. Punt van verbetering is terugkoppelen van ingevoerde gegevens bij bestellen door middel van een bevestigingsmail; ik kon nergens terugzien wanneer de container weer opgehaald zou worden.

In overleg zo efficiënt mogelijk geplaats zodat we er goed bij konden. Vriendelijke chauffeur.

Snel geregeld

Container was snel geregeld en netjes geparkeerd.

Zelfs zo flexibel dat de container een dag eerder kon komen ondanks de drukte

Super service en prijs

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service

Volgens afspraak geplaatst

Zeer nette chauffeur correct geplaatst, in goed overleg. Dat geldt ook voor het ophalen van de container. Zeer netjes alles afgewerkt

de container op tijd geplaatst

de chauffeur mag wel vriendelijker zijn , als er aanwijzingen worden gegeven.

Denken goed mee, nette prijsstelling, no-nonsense

Ik had zo'n drie kuub grond af te graven, waar dan weer ophoogzand in moest t.b.v. de bestrating. 3 m3 container besteld bij Van Werven, die je inclusief ophoogzand kunt bestellen. Handig! Makkelijk telefonisch contact te krijgen. De bezorgende chauffeur dacht mooi mee over de plaatsing van de container. De volgende keer wordt het opnieuw Van Werven, helemaal tevreden.

We hadden een schoon puin container besteld.Voordat deze geleverd werd werden we netjes gebeld door de chauffeur. Communicatie verloopt prima en de container werd netjes op de afgesproken tijd gebracht ven gehaald.Een vrachtje naar de stort kost meer....Kortom,aanrader!

Gewoon uitstekend.

Afspraken worden nagekomen zonder dat ik er achteraan hoef te bellen. Echt zoal het hoort.

Top.

Makkelijk besteld en chauffeur belt tijdig voor exacte locatie.

Top service.

Container snel en makkelijk te bestellen. Alleen tijd van plaatsen niet duidelijk. Had het om 7 uur verwacht. Maar kwam om 10.30 uur.

Goede service, redelijke prijs, goed bereikbaar

Zoals hierboven samen gevat

Gemakkelijk te bestellen via de overzichtelijke website met prijzen die prima zijn en alle kosten die er aan verbonden zijn duidelijk en inclusief vermeld in de totaal prijs. Zelf beslissen welke leverdag en ophaaldag. Mijn buurman was ook overtuigt en heeft ook bij v Werven bestelt. Veluwse klantvriendelijk. Waar voor je €€€€.

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek