Snelle en goede en duidelijke service, erg behulpzaam.

Bestellen via de website gaat goed en is duidelijk. Levering precies op afspraak. En ophalen van de container gaat ook precies volgens afspraak. De goederen, de teelaarde is van uitstekende kwaliteit!

Makkelijk en optijd

Makkelijke bestelprocedure en optijd geleverd. Chauffeur belde voor exacte locatie waar de container moest komen.

Container leveren en ophalen ging prima

De container werd op juiste dag gebracht en opgehaald.

Container besteld en mooi vroeg geleverd en ze zetten hem perfect neer

Prima geregeld

Aardige chauffeur, overlegt netjes waar we de container graag wilden hebben.

Fijne medewerkers voor hulp en oplossingen, lastige website

Prima contact en hulp. Website om te bestellen loopt niet lekker. Oplossingen daarna dan wel weer prima!

Flexibel Ook de mensen van de planning , hele goede vriendelijke chauffeurs

Ondanks dat Assendorp geen makkelijke wijk is voor t plaatsen en halen van containers , weten ze dit toch elke x weer voor elkaar te krijgen.

Keurig aan de afspraak gehouden.

Goede service.

Snelle en nette service.

Netjes en snel geholpen.

Goeie service en communicatie!

Zand container op de gewenste dag gebracht en neergezet waar ik wou. Netjes weer opgehaald met meer puin dan zand. Ik werd gebeld dat er meer puin in zat dan zand. Puin is goedkoper meneer. We storten het te veel betaalde bedrag terug op uw rekening! Top bedrijf!

Goed geregeld

Na het online bestellen van een puin container alles op de afgesproken dag geleverd en een paar dagen later ook weer opgehaald.

Prima bedrijf!

De chauffeur belt van te voren dat hij onderweg is. Ze plaatsten gewoon de container op de juiste plek..

Tevreden

Makkelijk bestellen,optijd de container aan huis,top!

Snel geleverd en ook weer snel opgehaald! Top.

Netjes geplaatst en opgehaald

Geweldige service

Goede service en snelle levering.

Werkt prima

Werkt prima. Container word volgens agspraak geleverd en opgehaald. Je hoeft er niet voor thuis te blijven. Wel een beetje lastig je moet wel weten wat waar bij hoort gezien tuinafval,zand uit de tuin

Zoals altijd, helemaal toppie qua afspraak, service etc.

Zoals altijd, helemaal toppie qua afspraak, service etc.

Contener

Was perfect

Gewoon klasse, doen wat je afspreekt.

Gewoon klasse, doen wat je afspreekt.

Perfect geregeld

Snelle service, chauffeur dacht goed mee en belde voor de zekerheid mbt het afhalen omdat de planning eerst anders was. Echt top

Telefonisch gangbaar

Na offertes aanvragen en daar niks van gehoord in de telefoon geklomen en toen ging het goed en snel. Nog niet klaar met ontruiming van een verzamelhuis maar een belletje en er staat in no- time weer een lege container. Niet voor niks een bekende firma gekozen hiervoor. Chapeau.

Keurig volgens afspraak

!

Vriendelijk en snel geholpen aanraden voor iderren

Vrienddlijk en snel geholpen

Bovendwarsweg 93