Ze hebben de container exact op de plek gezet

Zeer ervaren en een enthousiasme persoon die weet wat hij doet.

Volgens afspraak keurig geregeld

Prima afhandeling van de aanvraag. Chauffeur volgt de extra informatie goed op.

Afspraken keurig nagekomen

Gebracht en container op juiste plek gezet. Gezellige chauffeur. Gehaald op afgesproken tijd. Kortom prima.

Bijzonder tevreden!

Afspraken correct nagekomen.

Gewoon goed

gewoon goed volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten

Snel geregeld zowel het brengen als op halen

Volgens afspraak

Bestelproces is gemakkelijk. Levering vroeg in de ochtend en telefoontje van de chauffeur dat hij over 10 minuutjes zou komen.

Uitstekende service

Prima advies gegeven door medewerker bedrijf

Uitstekend geregeld.

Volgens verzoek uitstekend prima geregeld.

Perfect geregeld volgens afspraak

Perfect geregeld volgens afspraak geleverd bloemstraat oldebroek

Vriendelijk personeel en kwamen de afspraken goed na

Goed en vrien delijk

alles goed geregeld

snelle service en alles netjes op tijd. Toen de container werd opgehaald, kwam de chauffeur vragen of de container echt mocht worden opgehaald omdat hij nog maar half vol was. Ik vind dat erg goed meegedacht.

goede afhandeling

Gemakkelijk om container te via site te huren. Volgens afspraak container op bestemde plaats neergezet. Punt van aandacht: info knop bij container info (puin) werkte bij mij niet.

Goed geregeld Afspraak brengen / halen is super

snel en makkelijk

Belden voor een order, die snel en correcte werd gedaan .

Prima site

Goede afwikkeling

Makkelijk en snel

Super makkelijk om via de website een container te bestellen. De grond die we erbij besteld hadden werd netjes uit de bak in de voortuin gestort. Erg fijn! Snelle levering.

Prima bedrijf en goede service

Zeer professioneel bedrijf. Reageren snel, staan je vriendelijk te woord en zijn zeer servicegericht. Ik kan het iedereen aanraden om zaken te doen met van Werven.

Net bedrijf

Goede service. In overleg is een hoop mogelijk. Meerdere malen afvalcontainers van Van Werven bij huis gehad.

Op tijd de restafval container geleverd.

Goed geregeld

Alles mooi op tijd en zonder problemen

Zéér tevreden en dus voor herhaling vatbaar!

De bestelde afzetbak werd door een vriendelijke chauffeur op de gewenste locatie neergezet. Op ons verzoek was hij, ondanks de zengende hitte en zijn ogenschijnlijke vermoeidheid, van ganser harte bereid de scheef geplaatste container weer te hijsen en parallel aan de garagemuur te verplaatsen zodat het niet alleen netter oogde maar het verkeer er ook makkelijker langs kon. Op de ophaaldag werd de container rondom hetzelfde tijdstip opgehaald (dus niet van onze tijd afgesnoept) en netjes afgedekt afgevoerd.

Goede en snelle service!

Duidelijke website, makkelijk om een container te bestellen en ruime keus!

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek