Snelle levering goede service

3kuub schoon puin container besteld met 1kuub straatzand. 2 dagen voor levering nog even gebeld voor een extra kuub straatzand. Was geen enkel probleem. Bij levering bleek de extra kuub niet helemaal goed doorgekomen te zijn. Dit werd echter dezelfde ochtend nog opgelost met een nalevering met nog wat extra zand. Erg goede service. Vriendelijk geholpen en chauffeur ook super vriendelijk. Ophalen ook geheel volgens afspraak.

Duidelijke website en snel en accuraat geleverf.

Zeer snelle levering puin container

Na telefonisch overleg de container nog dezelfde dag geleverd. Afbraak schuur kon doorgaan.

Prima geregeld

Container bleek na 1dag al vol te zitten en zou na een week pas worden geleegd. Na een telefoontje na enkele dagen al gewisseld voor een andere.

Top geregeld

Heb een container besteld ,maar achteraf wilden ik toch een 1m3 zand erbij hebben . Zonder problemen opgelost.

Prima voor elkaar

Prima voor elkaar

Was goed geregeld

De samenwerking was goed geregeld

Mooi zandbakzand, goede prijs, snelle levering.

Onze kinderen spelen met veel sexier in schoon zandbakzand voor een aantrekkelijke prijs en snelle levering. Niks op aan te merken.

Blij met alles rondom het leveren en ophalen van de container.

Goed service, aardige chauffeurs en meedenkers

Prima hoor, flexibel

Luisteren naar de klant en geen fratsen

Zeer tevreden met de service. Ze denken echt mee. We moesten twee verschillende containers hebben. Hierbij wordt actief mee gedacht en was wisselen sneller mogelijk dat gedacht. Suoer geregeld. En ook uitstekend telefonisch bereikbaar. Wordt in oplossingen gedacht niet in problemen.

Gewoon goed

2 kuub compost besteld. Inplannen was verkeerd gegaan, door mijzelf, maar na telefonisch contact alsnog op de goede dag. Op de dag zelf werd ik gebeld dat wegens pech de levering iets later zou worden. Geen probleem, nette service. Compost zelf was van super kwaliteit en echt vers, was nog warm toen we het aanbrachten. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar!

Gereserveerd voor een week container maar 3 dagen nodig gehad komen ze hem snel weer ophalen na een belletje. Goed te steken over

Wachten wordt beloond

De door ons bestelde en betaalde container zou in de ochtend geleverd worden. Na een aantal keren bellen met jullie kwam de container pas in de middag. Een beetje jammer. Positief was wel dat jullie chauffeur dit ook erg vervelend vond en heeft mee geholpen om de container te vullen. Ook heeft hij de container direct meegenomen. Uiteindelijk dus toch een positieve ervaring.

Goede afspraken mee te maken en een scherpe prijs

Puinbakje besteld, was er op de aangegeven tijd en ook op verzoek binnen 2 uur weer opgehaald.

makkelijk, eenvoudig en snel geregeld

De container wordt pas 20 mei gebracht

Zie boven

Alles volgens afspraak afgeleverd. Super !

Makkelijk en eenvoudig via internet te regelen. Keurig op afspraak geleverd door een nette chauffeur. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.

Levering conform afspraak, super !

Container en zand geleverd conform afspraak. Uitstekend !

Prima voor elkaar en netjes volgens afspraak

Prima, aardige chauffeur.

Netjes gebracht en gehaald.

prima, goede (telefonische) informatie, uitstekende levering.

Voordat ik de bestelling plaatste heb ik eerst telefonische geïnformeerd. Hierbij uitstekend te woord gestaan. Ook de levering was uitstekend verzorgd. Zal zeker aanbevelen aan anderen.

Goede bezorging, alles geleverd

Bezorgd zoals afgesproken, vriendelijke bezorger

Perfect geregeld

De chauffeur nam keurig contact met ons op vóór plaatsing. En heeft hem op een door ons bepaalde plek neer gezet. Keurig geregeld. Qua prijs zijn ze ook goed. Ik vond het mee vallen.

Bovendwarsweg 93

8096 PP Oldebroek