Vleeswaren zijn perfect andere vraag of tip kan kalkoen fles regelen..

Snel geleverd en lekker vlees!

Bestelling gedaan voor vaderdag. Bezorgdatum aangegeven en werd optijd en koel geleverd. Vlees smaakte prima, dus zeker voor herhaling vatbaar! Hadden 3 x een luxe bbq pakket voor 2, zat alleen ander soort vlees bij dan stond aangegeven bij het pakket maar dat was voor ons geen probleem.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Heb al paar keer besteld tot volle tevredenheid. Diverse kwaliteiten en ijn prijzen. Zeker de acties zijn interessant

Super servise

Zeer nette afhandeling

Snel levering

Nog niet uitgeprobeerd maar ziet er goed uit was netjes afgeleverd en bevroren

Mooi op tijd geleverd en we hebben er heerlijk van gegeten

Goede kwaliteit, zeer goede service

Had een fout gemaakt met leverdatum en de persoon aan de lijn dacht mee in het vinden van de beste oplossing. Het geleverde product was van goede kwaliteit..

Super goede kwaliteit vlees

Wij hebben ons vlees netjes koud ontvangen, de kwaliteit is echt boven onze verwachting. Slagerskwaliteit

Dramatische levering niets ontvangen

Op 3 juni heb ik voor het 21 diner van mijn dochter 2 kogebiefstukjen besteld en een procureur. Kon een afleverdatum kiezen dus dacht doe mooi de vrijdag dan heb ik het lekker vers. Helaas op vrijdag niets geregeld. Kreeg een mail dat het door drukte niet geleverd kon worden. Zo de volgende dag komen. Ook toen niets ontvangen. Bericht van de leverancier het komt dinsdag de 10e. Wederom niets ontvangen. Klacht ingediend reactie is u kunt een tegoed bon krijgen van 7,50 voor een volgende bestelling. Ik heb mijn bestelling nog niet eens wat moet ik dan met een tegoed bon!!

Altijd goed

Kwaliteit is erg goed

Het is gemakkelijk om vlees te bestellen, daarbij is de kwaliteit erg goed

Wat een mooi vlees !

Uitgebreide keuze, mooie kwaliteit, iets duurder dan de concollega’s maar meer dan de moeite waard. Snelle levering, goed verpakt en gekoeld. Aanbevelenswaardig

Waanzinnige kwaliteit!

Voor het eerst hier bestelt. Alles keurig verpakt en mega vers. Echt goed vlees. Kalfsmuis en Chateau Briand aan te raden!!

uitstekende picanha hebben ervan genoten

snel en goed verpakt vlees op tijd bezorgd smaak en textuur prima ga zeker nog meer bestellen .

Tp producten en top levering!

Goed vlees, snel geleverd.

Prima vlees, keurige levering. Ga zeker nog eens bestellen

Goede biefstuk

Heerlijke biefstuk ontvangen, maar ook super fijne gehaktballen. Topslagerij…

Ik ben tevreden

Goede kipfilet

Prima prijs/kwaliteit

Al een paar keer vlees gekocht. Prima kwaliteit tegen goede prijs en snel en vakkundig bezorgd.

goed geleverd en prima kwaliteit

snel en koud ontvangen

Ons vlees is super, zoals we van de slager verwachten.

Heerlijk vlees, netjes apart verpakt. Aanrader voor een ieder die van kwaliteit houdt.

Ja volgende maand weer bestelen

Ja volgende weer bestellen prima vlees en levering is ook prima ik ben er blij mee

Bestelling te laat en ontdooid ontvangen.

Ik zou mijn bestelling vorige week woensdag ontvangen. Dat werd ineens vrijdag. Het pakket werd voor de deur gekieperd en de bezorger was al weg. Het vlees was volledig of flink ontdooid. Waarde: 100 euro. Mailtjes worden onprofessioneel beantwoord: het is de schuld van de bezorger. En dat is het. Dat je er een foutje gemaakt kan worden, dat snap ik. Maar los het dan in ieder geval goed op. Nu zit er voor flink geld in het afval en hoor je niets meer van het bedrijf.

Fantastisch geregeld

Mij 1e keer bij de internetslagerij, fantastisch. Onze familie bbq was een groot succes. Heerlijk vlees super snel en goed afgeleverd. Tot de volgende keer.

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, is een van de eerste online slagerijen en een ware pionier in de branche. Waar veel anderen vleeshandelaren zijn, staat bij ons ambachtelijk slagerswerk centraal. Onze diepgewortelde expertise komt voort uit een passie voor traditionele vakmanschap. Ons moederbedrijf, Horecaslagerij Jans Vlees BV, levert uitsluitend aan restaurants en instellingen, waardoor wij gewend zijn te werken met vlees van de allerhoogste kwaliteit. Diezelfde kwaliteit stellen wij nu ook beschikbaar voor de particuliere thuiskok. We combineren deze vakkennis met het gemak van online winkelen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de kwaliteit die ze van een traditionele slager gewend zijn, maar dan eenvoudig online besteld en bij hen thuisbezorgd. Bij Internetslagerij brengen we het beste horecavlees direct naar uw keuken. Van stevige steaks tot malse braadstukken, onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn gemaakt voor de vaste thuiskok Geconditioneerde levering met Chill Bill en Same Day delivery met Trunkrs! Bij het afrekenen krijg je de keuze om te kiezen tussen afhaal of bezorging. Wanneer je kiest voor afhalen kun je daarna de gewenste afhaal dag invullen. Wanneer je kiest voor bezorging kies je eerst de vervoerder. Op dit moment zijn dat Trunkrs van maandag t/m vrijdag voor avondlevering (17:00-22:30) en Chill Bill (gekoeld transport) voor de zaterdag levering (8:00-18:00).