Het vlees was lekker mals. Het bestellen ging makkelijk.

Nooit geen kipdijen meer

Kip filet besteld maar was niet op voorraad.Kipdijen werd mij aangeboden.Ik heb toen deze besteld op aanraden van Internet slagerij.De kipdijen zagen er niet goed uit.Ik kreeg het idee dat het bijeen geschraapt was.Deze zal ik nooit meer bestellen.De rest van de bestelling was goed.

perfekt

hele goede kwaliteid en rappe levering

Geweldig lekkere producten

Voor het eerst bij dit bedrijf besteld. De producten waren perfect en oorknopjes verpakt. Het is zeker een aanrader

Alles altijd prima kwaliteit en snel bezorgd

Ik heb nu meerdere keren besteld. Iedere keer andere producten. Elke keer keurig verpakt, goede kwaliteit vlees maar ook grote stukken om zelf te snijden iedere keer geweldig.

Snel en koel geleverd voor een mooie prijs

Prima spul en goede service.

Heb al verschillende keren iets besteld bij Internetslagerij.nl en ben er zeer tevreden over, laatst was er iets niet in voorraad en werd ik gebeld met de vraag "wat te doen". Een paar dagen later had ik mijn geld retour m.b.t. hetgeen niet in voorraad was. Klasse!

Erg goed

Goede kwaliteit vlees en alles is netjes bezorgd, als er iets niet is wat ik besteld zou hebben dan bellen ze netjes voor een alternatief wat wel kan.

Niet goedkoop, wel echte kwaliteit.

Het heeft me maanden sukkelen gekost om met de website overweg te kunnen. En dat lag, denk ik, niet helemaal alleen aan mijn digitale onhandigheid. Never mind. In mijn koelkast en vriezer liggen nu tal van prachtige kwaliteitsproducten. Heel blij mee.

Kwaliteit vlees

Makkelijk bestellen op tijd geleverd.

Heerlijk mals vlees

Makkelijk te bestellen,en snel geleverd

Goed vlees. Overzichtelijke site. Snelle service

Boven verwachting goed, snel en lekker!!

Toevallig stuitte ik op de website van Internetslagerij.nl op zoek naar Kielbasa. De gok gewaagd en een bestelling geplaatst. De volgende avond kwamen mijn worsten vers en gekoeld binnen! Iedereen blij in huis. Dat gaan we dus zeker nog eens doen.

Altijd goede producten

Ik bestel nu ruim een jaar en het bevalt altijd goed. De prijzen gaan wel omhoog, maar dat zie je helaas overal. Altijd op tijd geleverd.

Goed vlees!

Goed vlees, de prijs is goed, en het wordt netjes verpakt en bezorgd.

prima kwaliteit

vlees is echt lekker, het zou mooi zijn als er nog een optie zou zijn om producten aan een al bestaande bestelling toe te voegen.

uitstekend

Prima levering, goede kwaliteit van het vlees. vooral portionering is er makkelijk.

Niks mis mee

Alles goed verlopen. Teveeden

alles was perfect geregeld

vrijdag bestelling geplaatst, zaterdag ochtend geleverd, bestelling prima te volgen met Track & Trace

Gewoon goed

Gewoon goed TOP

Kan niet beter,dat is mijn ervaring.

Ik heb enkele internet slagerijen gehad,maar ik kom bij u terug. Ik mis bij hun kwaliteit,en service.We blijven dus gewoon bij internet slagerij.nl

Uiteindelijk zeer tevreden

Ik koop al jaren een halve beenham bij dit bedrijf en ben daar uitermate tevreden over. Heerlijke ham en gevacumeerd zeer lang houdbaar. Bij mijn laatste bestelling heb ik tevens een procureur rollade besteld alsmede een Tomahawk. De rollade was echt voortreffelijk, een absolute aanrader. Over de Tomahawk was ik minder tevreden die was te veel naar de lende afgesneden, waardoor het meer naar een entrecôte gaat dan dat het op een goed dooraderde rib-eye lijkt. Dit is het nadeel van online vlees kopen, je ziet niet wat je krijgt. Dus het belangrijkste is feitelijk hoe je als leverancier omgaat met een klacht. En dat hebben ze voortreffelijk opgelost. Dus al met al 5* en op naar de volgende bestelling.

Uitstekende ervaring als het om klasse producten gaat

Zeer zelden een klein foutje maar dat wordt meteen gecorrigeerd. De internet-slagerij is een klasse apart. en de prijzen zijn zeker correct voor deze kwaliteit

Vlees goed, service geeft ??

De bestelling verliep soepel. Helaas door leverings problemen heb ik het vlees niet optijd gekregen. Hiervoor heb ik geprobeerd contact te zoeken, maar dat mocht niet baten. Tot op heden heb ik geen reactie gehad. Ik vind niet dat jullie een slechte beoordeling verdienen omdat de leverancier fouten maakt. Maar wel kan er gekeken worden naar met welke leverancier er gewerkt wordt en vooral in ieder geval een reactie geven

Topproduct!!

Snel geleverd, perfect verpakt,

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, is een van de eerste online slagerijen en een ware pionier in de branche. Waar veel anderen vleeshandelaren zijn, staat bij ons ambachtelijk slagerswerk centraal. Onze diepgewortelde expertise komt voort uit een passie voor traditionele vakmanschap. Ons moederbedrijf, Horecaslagerij Jans Vlees BV, levert uitsluitend aan restaurants en instellingen, waardoor wij gewend zijn te werken met vlees van de allerhoogste kwaliteit. Diezelfde kwaliteit stellen wij nu ook beschikbaar voor de particuliere thuiskok. We combineren deze vakkennis met het gemak van online winkelen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de kwaliteit die ze van een traditionele slager gewend zijn, maar dan eenvoudig online besteld en bij hen thuisbezorgd. Bij Internetslagerij brengen we het beste horecavlees direct naar uw keuken. Van stevige steaks tot malse braadstukken, onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn gemaakt voor de vaste thuiskok Geconditioneerde levering met Chill Bill en Same Day delivery met Trunkrs! Bij het afrekenen krijg je de keuze om te kiezen tussen afhaal of bezorging. Wanneer je kiest voor afhalen kun je daarna de gewenste afhaal dag invullen. Wanneer je kiest voor bezorging kies je eerst de vervoerder. Op dit moment zijn dat Trunkrs van maandag t/m vrijdag voor avondlevering (17:00-22:30) en Chill Bill (gekoeld transport) voor de zaterdag levering (8:00-18:00).