Geweldige service

Hele fijne bedrijf altijd op tijd en goed verpakt en de service van de schaffeurs is prima

Goed vlees en snelle levering

Lekker vlees veel keus en snelle levering

Top producten en service

Ik ben zeer tevreden met de internet slagerij

Goede kwaliteit

Vlees bestellen is heel makkelijk, ruime keuze en de kwaliteit is uitstekend.

Super kwaliteit zeer tevreden , Zeker aan te raden.

Zeer tevreden zeker een aanrader wat mij betreft!

Snel geleverd en prima verpakt!!

Snel geleverd, prima verpakt.

Prima en snel

Snel geleverd. Weet alleen niet of de bavette ook bevroren geleverd had moeten zijn. Deze was iig niet bevroren en de rest wel.

Het is heel simpel goed vlees en goede service voor een schappelijke prijs

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit tegen een redelijke prijs. Contact prima en bezorging volgens afspraak

Bestel al een langere tijd vlees bij Internetslagerij, altijd lekker en mals vlees. Echt top! Nu wederom een bestelling gedaan voor een bbq. Apart nog gemaild of er ook een pakket gemaakt kan worden voor iemand met Gluten allergie. Was geen probleem even vermelden in de notitie en dan komt het goed. En idd bij ophalen was er keurig geheel apart pakketje erbij geleverd. En daarbij nog apart zakje kruiden wat Glutenvrij is mocht diegene het nog willen kruiden. Echt top service, bestelde daar al regelmatig maar dit is wederom van Internetslagerij klantvriendelijkheid waar je blij van wordt.

prima kwaliteit

Kwaliteit is en gewichten zijn over het algemeen prima, Verpakking en levering zeer goed. Koop hier al jaren regelmatig lekker vlees.

Prima levering

Vlot geleverd, keurig op tijd, goede kwaliteit en uitstekend verpakt.

uitstekend vlees. keurige bezorging.

PRIMA

VERS GOED VERZORGD EN HEERLIJK VLEES

Super vlees

Net zo als elke keer,goede communicatie en snel geleverd. Bestel hier vaker en iedere keer is het perfect!

Goede kwaliteit vlees en snel geleverd!

Hert vlees is in een goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima voor een 1 persoon huishouden. Zodra ik het ontvang in de vriezer en heb weer voor een aantal maanden vlees op mijn bord zonder dat de kwaliteit achter uit gaat.

Prima aanbod en goede service

Iberico rack ingevroren geleverd. Netjes verpakt en makkelijk af te halen. Goede service.

Wederom fantastisch

Meerdere keren vlees besteld , keurig netjes volgens afspraak bezorgd

Ruime keus , netjes verpakt , goede prijs en goed te volgen wanneer het geleverd wordt. Zeker voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader in mijn kennissenkring.

Lekker mals vlees

Bavette, kippedij en Varkensprocureur gekocht. Alles was goed verpakt en echt koud verstuurd. Het vlees was perfect, heerlijk mals. Mooi optijd bezorgd. Prima slagerij.

Goed en snel

Mijn bestelling werd binnen 24 uur netjes en goed verpakt afgeleverd.

Heerlijk kwalitatief vlees

Allerlei lekker dingen voor de barbecue besteld. Ben verrast door de kwaliteit en lekker smaken van alle producten. Hier blijven we vaker bestellen. De volgende proberen weer wat anders uit.

Keurig en snel ontvangen

Topvlees, spareribs mooi, biefstuk echt geweldig. Tot de volgende keer.

Super kwaliteit super snel

Voor herhaling vatbaar

Niet luisteren en toch leveren

Als je vlees al meer dan 2 dagen onderweg is dan snap je niet wat een verslevering is. Vlees moet gewoon goed mee omgegaan zijn en niet door een stel tolkien cowboy leveranciers. Als een klant de levering niet meer wil hebben, respecteer dit dan en stuur niet alsnog je oplichter leverancier naar de klant toe. Ik had de levering geweigerd, toen heeft de bezorger gewoon de levering als bezorgd afgemeld. Schandalig! Beneden aan de flat de bezorger hiermee geconfronteerd en uit frustratie en omdat ik me zorgen maakte het pakketje met tegen zin aangenomen. Jullie hebben tot op heden ook geen reactie op mijn mails gedaan. Drama dit met internetslagerij.nl Gelijk de laatste keer geweest dit.

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, is een van de eerste online slagerijen en een ware pionier in de branche. Waar veel anderen vleeshandelaren zijn, staat bij ons ambachtelijk slagerswerk centraal. Onze diepgewortelde expertise komt voort uit een passie voor traditionele vakmanschap. Ons moederbedrijf, Horecaslagerij Jans Vlees BV, levert uitsluitend aan restaurants en instellingen, waardoor wij gewend zijn te werken met vlees van de allerhoogste kwaliteit. Diezelfde kwaliteit stellen wij nu ook beschikbaar voor de particuliere thuiskok. We combineren deze vakkennis met het gemak van online winkelen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de kwaliteit die ze van een traditionele slager gewend zijn, maar dan eenvoudig online besteld en bij hen thuisbezorgd. Bij Internetslagerij brengen we het beste horecavlees direct naar uw keuken. Van stevige steaks tot malse braadstukken, onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn gemaakt voor de vaste thuiskok Geconditioneerde levering met Chill Bill en Same Day delivery met Trunkrs! Bij het afrekenen krijg je de keuze om te kiezen tussen afhaal of bezorging. Wanneer je kiest voor afhalen kun je daarna de gewenste afhaal dag invullen. Wanneer je kiest voor bezorging kies je eerst de vervoerder. Op dit moment zijn dat Trunkrs van maandag t/m vrijdag voor avondlevering (17:00-22:30) en Chill Bill (gekoeld transport) voor de zaterdag levering (8:00-18:00).