Vlees ziet er heel goed uit, goed verpakt, brief met uitleg ,netjes verpakt, vriendelijke bezorger,goedkoop

Netjes en lekker

Vlees is lekker en netjes en goed verpakt, ook Usher erg snel geleverd.

Heerlijk vlees!

Snelle levering, goed verpakt met koel elementen,heerlijk vlees voor een redelijke prijs!

Heel goed verzorgd en lekker

Op donderdag besteld op zaterdag geleverd. 5 min voor levering netjes gebeld door de chauffeur dat hij er bijna was. Vlees was koel verpakt en in orde. Niks op aan te merken ik zou hier weer bestellen.

Het vlees was erg lekker!! Absoluut een aanrader.!! Het enige minpuntje was de bezorging. Een doos met slechts één klein koelelement leek niet voldoende. De bezorger veranderde het bezorgtijdstip en we moesten in totaal 6 uur thuisblijven.

Prima producten

Goed ingevroren geleverd

Prima service en goed vlees Netjes bezorgt

Snel geleverd en heerlijk vlees

Voor een groot feest 90 spiesen besteld. Levering snel, volgens afspraak en met goede communicatie. Meerdere mensen vroegen waar ik dit vlees had besteld omdat het zo lekker was.

Prima vlees.

Ik heb al een aantal keren vlees besteld en ben nog nooit teleurgesteld in de prijs kwaliteit verhouding! Zeker voor herhaling vatbaar!

We hadden een brisket besteld en deze werdt op tijd en netjes verpakt afgeleverd. Mooi stuk vlees wel aardig ver getrimd al maar dat scheelt weer wat tijd. Heerlijk van gegeten! Zou m zo weer hier bestellen.

Gewoon goed.

Prima levering prima vlees

Goede service en heerlijk vlees

Bestellen van het vlees ging heel eenvoudig en het wordt mooi verpakt bezorgd. Maar het belangrijkste, her vlees was super lekker.

Prima vlees en snelle levering!

Ook deze keer was het vlees, hamburgers, kippendijen etc weer van perfecte kwaliteit. Dank!

Goed vlees voor een goede prijs

Sinds wij hier kip bestellen (kipfilet en kipdij) kopen we het nooit meer in de supermarkt. Wat een kwaliteitsverschil! Sappig, smaakvol vlees in plaats van droog en stug. Ook de ossenworst en spareribs zijn fantastisch! Aanraders!

Kwaliteit voor een mooie prijs

Prachtige stukken vlees, netjes verpakt, snel geleverd en alles voor een nette concurrerende prijs! Gaan hier zeker vaker bestellen!

Mooi verpakt vlees

Ziet er erg mooi uit

Levering niet geleverd

Ze zijn aan de deur geweest. Ik heb de bel niet gehoord, het is daar terug gestuurd naar jullie. Ik heb jullie gemaild. Geeen reactie. Ik heb betaald met Afterpay het bedrag staat er nog terwel ik de producten niet heb gekregen.

Mooi vlees, correcte levering

Zoals altijd betere kwaliteit. Soms kan duidelijker aangegeven worden of het vers of al ingevroren is.

Perfectie

Het lekkerste vlees, wat ik tot nu toe online heb besteld.

uitstekend

ondanks dat de bestelling niet compleet was deze goede beoordeling, alleen al het goede en snelle contact met de klantenservice, gewoon telefonisch, zoals het hoort

Prima vlees voor prima prijs

Zoals gebruikelijk bestel ik de ribeye bij dit bedrijf. Zowel de kwaliteit als wel de prijs en communicatie zijn top.

Heel erg goed

De kwaliteit van het vlees is super! Het vlees wordt bevroren geleverd. De Osso Bucco is geweldig. Ik bestel die alleen nog bij jullie.

Netjes afgeleverd goed vlees

heel lekker

perfect

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.