Laden reviews...
500 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering en goed verpakt vlees van hoge kwaliteit. Veel beoordelingen benadrukken een goede prijs-kwaliteitsverhouding en vriendelijke service. Af en toe zijn er leveringsproblemen of ontbrekende items gemeld, maar over het algemeen is de ervaring positief. Over het geheel genomen is de service betrouwbaar met een sterke productkwaliteit.
Gemakkelijk te bestellen en kwaliteit ,is voor ons belangrijk
J.H.W. Elhorst
Kampen
Prima product. Stipte aflevering. Prima prijs. Aanbevelingen: - geef klanten de mogelijkheid om bij het plaatsen van de bestelling hun 06-nummer in te vullen, zodat bij aflevering evt. dat 06-nummer door de chauffeur gebeld kan worden wanneer er bij aanbellen niet (direct) opengemaakt wordt
Rogier
Goirle
Vlees ziet er goed uit, maar had bij aflevering een kerntemperatuur van 17,3 °C. Er zat ook maar 1 (gesmolten) icepack bij... en dat bij de huidige temperatuur...
Jon
Waalre
The entrecote steak I ordered was juicy and tender and the ham was delicious.
11 July 2026
Rob
Goirle
Bezorging prima maar producten waren half ontdooit al.
10 July 2026
Anja
Dronten
Goede webshop met goede kwaliteit vlees netjes feleverd op afgesproken datum
10 July 2026
Astrid
Roosendaal
De bestelling was er snel Het vlees was heerlijk
8 July 2026
Luc Dahlmans
Maastricht
Alleen de bovenste laag was al aan het ontdooien dat was jammer .ik weet niet of het aan jullie of aan de bezorger lag .maar ik moet even kijken of ik ogen een keer bij jullie gaat bestellen. Het vlees is wel goed .
7 July 2026
Richard
Den haag
Beste Richard,
Bedankt voor uw review en uw feedback.
In uw bestelling zaten zowel dagverse als diepgevroren producten. De duo biefstuk, varkenshaas en kipfilet worden door ons dagvers gesneden en gekoeld geleverd en horen daarom niet bevroren aan te komen. De kippenlever en gekruide speklappen worden wél bevroren verzonden.
We hopen dat dit de situatie verduidelijkt. Uiteraard streven we er altijd naar dat iedere bestelling in perfecte staat wordt bezorgd en hopen we u bij een volgende bestelling volledig te mogen overtuigen.
Groet,
Team Internetslagerij.nl
Heb ik al eerder gemaild niks veranderen houden zo.
Bart.
Enschede.
Vlees/kip ziet er goed uit, netjes verpakt en heerlijk om te eten !! Hele goede kwaliteit!!
Sandra
Rotterdam
wij bestellen alweer een tijdje 1x per maand bij de internetslager en zijn heel tevreden. Heerlijk vlees en keurig verpakt bezorgd.
Gerda
Bilthoven
Steeds correcte informatie, uitstekende kwaliteit en goed verpakt.
Tom
Steendorp
Uitstekend vlees , perfect verpakt en snelle verzending
Hans
Alphen aan den Rijn
Voor de zoveelste keer hier besteld en weer prima tevreden.
P
Almere
Besteld en de volgende dag in huis, het vlees was heerlijk. Onze straat bbq was zeer geslaagd. Ik ga vaker bestellen.
P
Nieuwerkerk aan den IJssel
Goede levering, goede producten, tot nu toe. Wij gaan zeker weer bestellen!
Matthias
Oosterbeek
Een hele fijne internet slagerij. Met heerlijke producten en goede aanbiedingen.
Ria
APELDOORN
Echt top en netjes verpakking
Shivananda
Geel belgie
Ik bestel, snel geleverd en goede kwaliteit.
Resi
Kats
Snelle levering en heerlijk vlees!
Marjolein
Assen
Ik heb procureur, buikspek en kippendijen besteld. Alles bevroren aangekomen, behalve de kippendijen. We hadden alles gelijk nodig, dus voor ons was het geen probleem. Ik kan me wel voorstellen dat het fijner is als het bevroren aankomt, als je het vlees wil bewaren.
Mathieu
Arnhem
Snelle bezorging en top ingepakt. Het vlees was bijzonder lekker. Geen vergelijking met het vlees uit de supermarkt. Wij bestellen hier vaker.
1 July 2026
Sandra
Rotterdam
Prima kwaliteit vlees en koel afgeleverd.
Loes
Julianadorp
Makkelijk te bestellen via de webshop. Toch nog telefonisch contact gezocht omdat ik meer nodig had dan er voorradig was. Prima verzorgd en werd goed op de hoogte gehouden voor de bezorg tijd. Prijs kwaliteit verhouding was goed.
Ray
Sappemeer
Het vlees volgens afspraak extra gekoeld verpakt. Bedankt hoor, het vlees was nog lekker koel. En dat bij 33graden. Tot de volgende keer.
Henk
Bunschoten
Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit
Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie.
Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs.
Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging.
Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit.
Levering op maat: professioneel en geconditioneerd
Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken.
Voor bezorging werken wij samen met:
Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30)
Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00)
Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging.
Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum.
Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment.
Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.
Laan van de Kreeft 191
7324BX Apeldoorn