Snelle levering net goede service. Producten zijn top

Prima bezorgd en was lekker vlees

Heerlijk vlees hebben ervan genoten met gourmetten

Keurig netjes bezorgd

Een hele goede ervaring. Vlees ziet er goed uit en de bestelling is netjes en op tijd bezorgd

Snelle service, goed kwaliteit

Besteld en de volgende dag was het netjes binnen Je wordt op de hoogte gehouden waar je bestelling is Netjes gekoeld en ingepakt (vacuüm )bezorgd Vlees was lekker wij hadden de Ierse Entrecote Zeer tevreden

prima en lekker

2 prachtige stukken vlees besteld, en dan heerlijk klaarmaken, super.

Uitstekend verzorgd

Keurig op gemelde tijd.Prima vakkundig verpakt.

Ruime sortering en top kwaliteit

Snelle bezorging en precies op de aangegeven tijd. Kwaliteit vlees producten

Goede kwaliteit nette bezorgen en vooral voordelig

Super kwaliteit

Voor de prijs die ik moest betalen kreeg ik super kwaliteit vlees. Een echte aanrader.

Zo een geweldig stuk vlees heb ik nooit gehad!

Ik ben niet snel van een oordeel geven over aankopen, maar dit is toch van een aparte klasse. Toen ik de foto zag dacht ik, als het vlees in de buurt komt van de foto, dan ben ik spekkoper. Hahaha, en ik was letterlijk en figuurlijk spekkoper. De rook smaak, zout gehalte, malsheid van het vlees was uitstekend. Bij de speciale vlees zaken waar ik gerookt spek haalde kunnen ze op les gaan bij deze slager hoe het moet. Het was duimen draaien voor mij want ik had 6 stuks gehaald, maar wat een feest. Nooit meer elders!!!

Zeker voor herhaling vatbaar

Mijn bestelde producten zijn op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Waren goed verpakt met voldoende koelelementen. Producten zijn er allemaal gied uit en zijn vacuüm verpakt. Een kleine miscommunicatie is door internetslagerij.nl prima opgelost. Zeker voor herhaling vatbaar.

Reactie van het bedrijf

Beste Roel, Mischien wilt u de review aanpassen n.a.v het contact met 1 van onze medewerkers. We dachten dat het naar tevredenheid was opgelost. Excuses voor het ongemak. Team internetslagerij.nl

Gevroren geleverd naar mijn wens

Goed verpakt en snelle levering

Gewoon Top!

Snelle levering, top kwaliteit, zeer vakkundig verpakt!

Snel besteld, snel opgehaald.

Fijn dat het ophalen simpel ging al waren de instructies van het pand wat onduidelijk (geen receptie). Vlees was goed binnen te houden en wordt voortaan hier besteld ipv op zoek te gaan in de supermarkt.

Lekker vlees en netjes ontvangen

Heerlijk vlees, netjes verpakt en ontvangen.

Goed geregeld

Heerlijk vlees. Fijne service

Service uitstekend, kwaliteit uitstekend

Mooi vlees, concurrerende prijzen en uitstekende service

niet geleverd op de dag die was afgesproken en niet alles aanwezig

Ik heb altijd een goede ervaring gehad maar deze keer was erg slecht. 3 x kippelevers besteld 1 x gekregen .

Goed product

Supersnelle levering en goed product Was echter bij levering een verpakking lek, zodat deze niet meer vacuüm was. Aangezien ik deze braadworsten eind volgende week pas nodig heb, heb ik deze “lekke” verpakking moeten invriezen op advies van uw slager

Prima kwaliteit/prijs verhouding

De bezorging kwam een dag te laat om wat voor reden dan ook. Dit kan een reden zijn om hier niet meer te bestellen. En met de reactie van de internetslager kon ik ook niet veel.Er werd gezegd het vlees wordt na 17h00 bezorgd ik heb een extra vrije dag moeten nemen ik werk namelijk in de continue dienst. Joop Sleiffer.

Geweldig.

Heerlijk vers vlees, goed verzorgd, prima verpakt.

Vlees goed Zeeuws spek en hamburger matig

Perfect ingepakt

Excellent service

Good quality meat. Well packaged and delivered with in 24hrs. Price is also very reasonable

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl is een online slagersbedrijf en onderdeel van Jans vlees horeca vlees leverancier. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online. Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen. Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodig afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 9 uur onderweg in Nederland. Voor leveringen in Belgie wordt het vlees speciaal verpakt in EPS isolatieverpakking voor transport. In de verpakking worden koelelementen en indien noodzakelijk droogijs toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld is tijdens transport van PostNL. Door deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen heeft het pakket geen gekoeld transport nodig. De koeling is bijgevoegd in de zending zodat het op de juiste temperatuur blijft en in perfecte conditie bij u aankomt. Op deze manier kunnen we de producten zelfs koel houden tot wel 48 uur.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.