Ik zou 10 geven als....

Het vlees is van prima kwaliteit en de levering ging super. Alleen zou ik het fijn vinden als ik ook verpakkingen met een hoeveelheid vlees zou kunnen bestellen die geschikt is voor één persoon. Omdat ik alleen woon moet ik nu meerdere dagen na elkaar hetzelfde menu plannen want eenmaal ontdooid moet het vlees natuurlijk niet opnieuw ingevroren worden.

Goede kwaliteit top verpakking

Prima kwaliteit vlees

snel besteld, snel geleverd

vlotte afhandeling. genoeg infomatie over de status. ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen, helemaal 100 punten

Goed vlees, goed verpakt en snel geleverd

Tevreden over het geleverde vlees!

Was weer top.

Altijd goed vlees.en goed verpakt.

Prima vlees

Een aantal keren besteld, goede kwaliteit voor een redelijke prijs.Zeer tevreden.

Hoge kwaliteit en snelle levering!

Heb jullie al aan veel vriendinnen aanbevolen!

Uitstekend, lekker vlees.

Goed verorgd en op tijd geleverd

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

prima bedrijf, betrouwbaar en constante kwaliteit.

Geweldig lekker vlees

De kipschnitzel zijn echt heerlijk. Vol van smaak en mooie schnitsels Goed verpakt prima bezorging Gewoon hele grote klasse wat en hoe ze leveren

Heerlijk vlees

We hadden kipsate op een spie. T-bone steak en entrecote We eten meestal kip uit de supermarkt maar dit vlees is heel anders heerlijk vers en goede bite heerlijk gewoon Ook het rundvlees lekker vers en mals We hebben heerlijk gegeten van de BBQ

Top vlees!

Geweldig vlees en snel en koud geleverd!

Altijd goed

Veel keuze, fijne website, goed vlees

Mooi stuk vlees

Zoals altijd, een mooi stuk vlees, en vrijwel direct af te halen.

Prima vlees

Vlees was goed verpakt en was erg lekker Zou er zeker vaker bestellen

Top kwaliteit vlees en snelle levering

Goede kwaliteit vlees en snelle levering.

Heel goed!

Ik bestelde op 10 uur en het was voor lunch bezorgd, het vlees is lekker en vol smaak. Altijd blij

Horecakwaliteit op tijd.

Levering volgens afspraak in degelijke verpakking waardoor bestelling goed gekoeld op de plaats van bestemming aankwam. Prima ervaring, ga ik vaker doen!

Runderbotten besteld, snel geleverd en goed!

Incredibly fast efficient service

So happy with my delivery. Excellent quality beef and speedy delivery

Op de dag kreeg ik netjes bericht wanneer de bezorger kwam. Het vlees was echt fantastisch wij hebben de procureurs bijna 7 uur op de Katmandu lekker laten sudderen en het was heerlijk mals vlees. Ik ga zeker weer bij jullie bestellen!!!!!! Met vriendelijke groeten Marja Dekker

Heerlijk, geweldig.

Bestellen, thuisbezorging. Alles ging vlot en thuisbezorging precies op tijd. Daarna het vlees ontdooid en op de gril. Iedereen enthousiast. Smaak was verrukkelijkel. Moest gelijk vertellen hoe ik eraan kwam. Dus er komen meer bestellingen aan. Top dus.

Top slager

No nonsense, wat we van een slager mogen verwachten, goed vlees.

Top worsten

Ik heb echte Duitse braadworsten besteld voor school. Leerlingen hebben genoten van een heerlijke Duitse lunch met dank aan de lekkere braadworsten! Snelle, gekoelde leveringen. Echt top! Enige minpunt: alleen avondlevering waardoor ik de levering voor school bij mij thuis moest laten leveren.

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, is een van de eerste online slagerijen en een ware pionier in de branche. Waar veel anderen vleeshandelaren zijn, staat bij ons ambachtelijk slagerswerk centraal. Onze diepgewortelde expertise komt voort uit een passie voor traditionele vakmanschap. Ons moederbedrijf, Horecaslagerij Jans Vlees BV, levert uitsluitend aan restaurants en instellingen, waardoor wij gewend zijn te werken met vlees van de allerhoogste kwaliteit. Diezelfde kwaliteit stellen wij nu ook beschikbaar voor de particuliere thuiskok. We combineren deze vakkennis met het gemak van online winkelen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de kwaliteit die ze van een traditionele slager gewend zijn, maar dan eenvoudig online besteld en bij hen thuisbezorgd. Bij Internetslagerij brengen we het beste horecavlees direct naar uw keuken. Van stevige steaks tot malse braadstukken, onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn gemaakt voor de vaste thuiskok Geconditioneerde levering met Chill Bill en Same Day delivery met Trunkrs! Bij het afrekenen krijg je de keuze om te kiezen tussen afhaal of bezorging. Wanneer je kiest voor afhalen kun je daarna de gewenste afhaal dag invullen. Wanneer je kiest voor bezorging kies je eerst de vervoerder. Op dit moment zijn dat Trunkrs van maandag t/m vrijdag voor avondlevering (17:00-22:30) en Chill Bill (gekoeld transport) voor de zaterdag levering (8:00-18:00).