prima kwaliteit voor een goede prijs

producten zijn prima, logstiek via truncks laat af en toe te wensen over.

Poeh, weer verplicht, goed

Alleen de kipstukjes voor de saté vond ik erg vuil, dat qua vet en anders, heb daar heel veel van afgesneden. En je moet veel te veel verplichte velden in vullen, daar haak ik op af. Dus voor deze ene keer in gevuld.

Ervaringen de eerste leveringen goed, nu erg slecht

Levering niet op tijd, 2 dagen later dan afgesproken, vlees ontdooid En na mijn ontevredenheid laten blijken, een standaard verhaaltje dat niemand daar iets aan kan doen. Geen probleem hoor, ik ga wel ergens anders kopen.

Mooi op tijd geleverd, en uitstekende kwaliteit

Slecht

Week ervoor besteld en gevraagd om het woensdag te leveren, zodat ik donderdags kon BBQen. Uiteindelijk 2 dagen later (vrijdags) bezorgd. Daarnaast heb ik contact proberen te zoeken met de klantenservice, waarop ik tot op heden geen reactie heb gekregen.

Prima vlees goed verpakt en verstuurd en goed op tijd

Waardeloos

Op dinsdag gezocht naar iemand die op woensdag kon leveren. Uiteindelijk bezorgd op vrijdagavond rond half negen in de avond. Toen had ik het al lang niet meer nodig.

Betrouwbaar, goede kwaliteit

Ik ben er blij mee.

Tevreden over de service, goed vlees, netjes verpakt. Ik bestel zeker nog een keer.

Top.

Vers betaalbaar goed verzorgd vlees.

Echte slager met een uitgebreid assortiment en snelle levering

Een uitgebreid assortiment van vlees. Zondagavond besteld en maandagavond geleverd. M.b.v. track and trace is te zien op welk tijdstip 's avonds de levering plaats vind. Handig, zodat ik eerst nog boodschappen kon doen. Vlees werd ijskoud geleverd (goed verpakt met een icepack). Het liefst haal ik vlees bij een echte slager en dat is dit dus ook, alleen met het voordeel dat deze 7 dagen per week en 24 uren per dag geopend is.

snelle levering prima verpakt

ik moet nog wel de vleeswaren beoordelen en proeven. jammer dat er niet voldoende varkens wangen waren.

Goede kwaliteit

Perfecte kwaliteit van diverse vleessoorten. Snelle levering.

Goede afwikkeling

Goed en optijd aanbevolen winkel

heerlijke goede producten

alles is heel goed verpakt,heerlijk vlees,snelle levering prijs is goed

Top zoals altijd

Snelle duidelijke levering. Top kwaliteit vlees.

geweldig lekker

ik heb op verschillende sites gezocht naar lekkere ripkes klaar op verwarmen na . en ik heb ze gevonden op INTERNETSLAGERIJ en ze zijn in een woord geweldig dank je wel.

Fijne prijs/kwaliteit

Nu meerdere keren verschillende producten besteld. Kwaliteit is goed en niet te duur, daar waar sommige andere online aanbieders behoorlijke prijzen vragen.

Kwaliteit & snelle levering

Alles was goed geregeld. Communicatie was erg goed. Het vlees mooi verzorgd en verpakt. Een aanrader! Volgende keer zal ik hier zeker weer bestellen.

Pakket zoek

Helaas is het pakket zoek bij de vervoerder, alles en iedereen druk op zoek om dit op te lossen. Meerdere email en belletjes verder om het juist op te lossen.

Super goed vlees

Echt goed vlees was top

Super levering en lekker vers Vlees

Altijd super lekker vers vlees, zonder dan staat erbij dat het uit de diepvries komt. De verzending is altijd stipt optijd. Veel keuze in assortiment

Bestelling is netjes verpakt en kwam de volgende dag al netjes binnen Pakket is goed te volgen met de track en trace wat erg fijn is. Super blij met onze gevulde vriezer.

Super makkelijk, goede service en top kwaliteit vlees,

Doordat we door diverse mensen uit de buurt op Internetslagerij werden geattendeerd, hebben we vorige week onze eerste bestelling geplaatst. En inderdaad, top! We hebben heerlijk genoten van het bbq vlees tijdens de bbq. Mals en mooie stukken vlees. Zeker voor herhaling vatbaar want het zo besteld en wordt ook snel en netjes bezorgd.

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, is een van de eerste online slagerijen en een ware pionier in de branche. Waar veel anderen vleeshandelaren zijn, staat bij ons ambachtelijk slagerswerk centraal. Onze diepgewortelde expertise komt voort uit een passie voor traditionele vakmanschap. Ons moederbedrijf, Horecaslagerij Jans Vlees BV, levert uitsluitend aan restaurants en instellingen, waardoor wij gewend zijn te werken met vlees van de allerhoogste kwaliteit. Diezelfde kwaliteit stellen wij nu ook beschikbaar voor de particuliere thuiskok. We combineren deze vakkennis met het gemak van online winkelen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de kwaliteit die ze van een traditionele slager gewend zijn, maar dan eenvoudig online besteld en bij hen thuisbezorgd. Bij Internetslagerij brengen we het beste horecavlees direct naar uw keuken. Van stevige steaks tot malse braadstukken, onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn gemaakt voor de vaste thuiskok Geconditioneerde levering met Chill Bill en Same Day delivery met Trunkrs! Bij het afrekenen krijg je de keuze om te kiezen tussen afhaal of bezorging. Wanneer je kiest voor afhalen kun je daarna de gewenste afhaal dag invullen. Wanneer je kiest voor bezorging kies je eerst de vervoerder. Op dit moment zijn dat Trunkrs van maandag t/m vrijdag voor avondlevering (17:00-22:30) en Chill Bill (gekoeld transport) voor de zaterdag levering (8:00-18:00).