Alles prima ,maar moet ik wel 2 dagen wachten voor bezorging. Winkel heeft mij geinvoormeerd.

Geweldige en flexibele service!

Ik kon niet meer aan varkensschenkel komen bij mij in de buurt. Dus ik had hierover contact opgenomen. Ook al was het net na tienen, toch nog dezelfde dag geleverd! Echt top service en ben zeker van plan om vaker te bestellen.

Uitstekend en smaakvolle picanha

Al meerdere keren een stuk picanha besteld. Elke keer weer kwaliteit en nette bezorging

Producten prima, verpakking viel wat tegen.

Wellicht te lang op transport geweest, diepvries producten waren al wat aan het ontdooien.

Everything was great.

I bought the German bratwurst, we grilled them but I think they are better fried ... they taste remarkable. And the oxtail, was great. The packaging and delivery were super good. Will order again.

Goede kwaliteit voor een heel goede prijs!

Bestel iedere maand 10kg biefstuk en heb graag een lekker dik en mals stuk op mijn bord. Internetslagerij heeft goede kwaliteit en snelle levering, wat meer kan men wensen?!

Heerlijk vlees

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees, heerlijk vlees. De achterham is de lekkerste ham die ik ken o.a. Gewoon TOP

prima kwaliteit

mooi vlees voor een goede prijs en een snelle levering in de juiste verpakking !

Top vlees en super service

Kwaliteit wit altijd

Goed stuk vlees Snelle levering Heel erg netjes verpakt Top!

Nette porties Goed verpakt en gestickerd Netjes verpakt en nog steeds goed bevroren

Erg lekker vlees en perfekt verpakt. Snelle levering

Erg lekker vlees en perfekt verpakt. Snelle levering. Beslist een aanrader!

Ziet er allemaal goed uit

Nog niet alles getest maar mijn gevoel zegt alles perfect.

Netjes geleverd

Netjes, goed verpakt op de afgesproken tijd bezorgd. Prima stuk vlees

Eerste keer besteld hopelijk volgende keer weer zo goed.

Goede levering kwaliteit vlees heel netje verpakt.

Top vlees

Voor de zoveelste keer besteld en het was weer geweldig!!

Perfecte kwaliteit, goed en snel geleverd. Erg asm te raden.

Ongelofelijke kwaliteit

Zoals gezegd ongelofelijke kwaliteit van het vlees. Mijn bestelling kwam binnen vorige week toen het meer dan 32graden was. Het vlees wat 4 graden Bij ontvangst. Heb het digitaal gemeten toen ik het uitpakte Voor ons is de internetslagerij vanaf nu een blijvertje. Ga zo door. Mvg Henk.

Uitstekend stuk vlees

Beste homp vlees (3,2 kg)de beef hammer :-)) Na een uurtje of 8 a 9 op de egg heerlijk pulled beef, viel zo van het bot en niet droog, zonder injecties met fond of andere zooi. Samen met m’n zoon opgegeten. Nou ja m’n vrouw mocht ook wat pakken :-P Heerlijk Wel vreemd dat er rundvlees Twente op staat, En er een sticker met geboren en gemest in Duitsland op zit enkel geslacht in Nederland…. Maar het smaakte er niet minder om

Gekregen wat ik had besteld

Handige webwinkel, gekregen wat ik wil en op tijd geleverd. Nadeel is de minimale orderwaarde van 25€. En dan nog verzendkosten…… als ik alleen iets kleins wil en verzendkosten betaal zou het ook moeten kunnen.

Snel geleverd, uitstekende kwaliteit en zeker een aanrader

Super snel bezorgd. Goed verpakt en zeer smakelijk.

Prima stukje Picanha

Keurig verpakt en op tijd geleverd. Simpelweg niets mis mee

Geweldig goed vlees

Perfect geregeld

Top vlees en zeer netjes verpakt en goed gekoeld aangekomen!

Goed op de hoogte gehouden qua bezorging! Zeer goed en gekoeld verpakt! Een top stuk vlees

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.