STOP en haal geen supermarktvlees meer!

Ik ben al een tijdje gestopt met supermarkt vlees, minder smaak, opgefokt vlees met veel water er in. Al geef ik eerlijk toe dat je ook je lokale slager moet supporten. Maar Internetslagerij.nl maakt het wel erg makkelijk! Breed assortiment Horeca kwaliteitsvlees tip top, vers aan huis geleverd! Ga ik zeker vaker doen, smaakte echt TIG keer beter dan dat saaie supermarkt spul... gewoon doen, en je wilt niet meer terug!

Snel geleverd, bijzonder goed verpakt, prima kwaliteit

Een aanrader!

Super lekker vlees!

Superrrr

Super en snel

zeer goed

zeer goede webside en makkelijk te vinden wat je wil hebben en snelle levering

De service is geweldig

Topbedrijf met een mooi ruim assortiment

Topkwaliteit

lovely meat - fair prices and good delivery

I have only eaten a couple of osso buco and they were excellent - hope the rest is just as good

snelle levering, zo weer in de vriezer en heelijk!!!!

snelle levering, vriezer vol en ... heerlijk vlees!

Kwaliteit.

Zeer tevreden over mijn bestelling, Het was heerlijk. Zeer netjes verpakt en kwam koud aan.

SUPER

GOEDE SERVICE EN GOEDE SPULLEN

Alles was verpakt zoals ik gevraagd had. Het was goed gekoeld en netjes verzonden!

Ik bestel hier al een paar jaar mijn vlees, en elke keer is het prachtig vlees, heel snel geleverd, en allemaal voor een redelijke prijs. Meer kan je toch niet vragen? Self care is belangerijk, dus bookmark deze website, en bestel een Picanha.

Zoals gewoonlijk, weer heerlijk vlees, en supersnel bezorgd. En ,,,,, milieuvriendelijk verpakt en verzonden.

Fantastic!

Beautiful piece of meat delivered fresh in the evening. Very happy with this service and will order again!

Top kwaliteit vlees

Heerlijk vlees en netjes geleverd

Uitstekend!

Netjes verpakt.

ik ben zeer tevreden.

Het Vlees is goed koud bij mij afgeleverd. Ga weer bestellen .

Delivery issues

Delivery guy left the box in building enterance not to my door.

Goed vlees , goed geprijsd, stipte levering. Al meerdere malen besteld en altijd ok. Alleen jammer dat m’n account en bestel historie op de site verdwenen is.

Kwaliteit is erg goed...

Geen verschil met de slager om de hoek alleen de prijs is bij de internetslagerij wel veel beter.

Nette levering. Alles was goed en lekker.

Zeer tevreden.

Uitstekende kwaliteit vlees

Uitstekende kwaliteit vlees en goed verpakt.

Geweldig snelle service en goede kwaliteit

Dit was de 1e keer en zeker niet de laatste. Smorgens besteld, savonds in huis. Toppie!

Uitstekende vlotte levering 1e bestelling

Bestelling werd vlot door Trunkrs geleverd. Goed gekoeld en adequaat verpakt kon alles gelijk in en het tijdstip waarop was goed te volgen. De eendenborstfilets zijn top. De manier waarop het piepkuiken gekruid was, was niet mijn smaak. De puur Hollandse kip was heerlijk in een braadzak met lekkers erbij. Paar dingen waren uitverkocht toen ik bestelde, maar dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.