Betrouwbaar kwaliteit

Geweldig vlees, snel en goed geleverd

Zoals altijd top.

Goed verpakt. Vers. Top. Bedankt!

snelle levering en top kwaliteit vlees!

De levering is super en goed verpakt. Het vlees is van superkwalitiet. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Ongelooflijk goed vlees!

Het vlees was heerlijk.. Ik kan het iedereen aanraden.

perfect geregeld zoals steeds

besteld- bevestigd- geleverd conform prima kwaliteit

Erg goed!

Goede kwaliteit en uitstekende levering!

Heerlijk vlees

Erg tevreden over de kwaliteit, En de snelheid van het transport.

Lekker en betaalbaar

Zoals we van de slager mogen verwachten, de prijzen lijken ons een stuk eerlijker hier.

Uitstekende behandeling en levering

Ons pakket kwam , netjes aangeleverd in een prima verpakking, met koelelementen en cq zakken , mooi geportioneerd en vacuüm verpakt Met daarop artikel emn tht datum, zal niet de laatste bestelling zijn , TOP

Niet op aan te merken

Betrouwbaar

Na aanvankelijk ietwat moeizame start, door adequaat optreden van de Internet slagerij toch een succesvolle kerst gehad. Een betrouwbare onderneming met oog voor de klanten en hun producten

Producten netjes verpakt en royaal gesneden

Ziet er goed uit allemaal.

Fast and really Profession

Clean - nice packaging and fast delivery. At this moment we are all did not want to go out shopping and the Internetslagerij just has been there to served the purposes. Keep up the good job!!,

Lekker vlees

Altijd goede ervaringen bij dit bedrijf!

top,snel goedkoop

Ik ben tevreeden met kvaliteit en bezorging.

Super vlees & super service!

Op vrijdagmiddag besteld en de zelfde avond was mijn bestelling binnen! Zulke service zie je niet vaak meer! Top!

Snel progamma om te bestellen, snel geleverd.

Nog nooit vlees via het internet besteld. Goede ervaring.

Snelle service en mooi vlees

Bestellingen worden optijd en goed gekoeld geleverd

Goed vlees!

Prima bezorging. Prima vlees. Zeer goed verpakt.

Toppers

nvt

nvt

Tot nu mooi vlees ( hebben nog niet gegeten) Goed verpakt. Ingeseald ( was nog koud) maar geen koel blokken in de piepschuim bak.

Echt lekker vlees, snel geleverd, efficiënt verpakt. Ik vraag me alleen af of de koelelementen eenmalig zijn, of dat ze misschien retour gestuurd zouden kunnen worden ? Dank u voor uw reactie. Ik heb ze in de vriezer liggen en zal ze hergebruiken. Ps vanavond eten we stoofpot van de runderlappen. Het ruikt heerlijk in huis en de kinderen zijn heel enthousiast.

Heerlijk vlees, perfect verpakt!

Veel keuze, was onder de indruk van de wijze waarop het verpakt en geleverd werd. Gisteren de kalfsriblappen gebruikt voor een stoofschotel, HEERLIJK ! Voor herhaling vatbaar!

Eerste keer besteld

Meteen raak, alles goed koel verpakt en op tijd geleverd. Zal zeker niet de laatste keer zijn

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.