Kwaliteit, met zorg verstuurd (gekoeld en snel) en transparant. Met transparant bedoel ik dat de gewichten kloppen. Bij andere online slagers/bedrijven was dit niet het geval.

Top... snel goed... gewoon top

Vrijdag ochtend besteld, smiddag afgehaald. Top kwaliteit tegen schappelijke prijs, zeker voor herhaling vatbaar. Gr fam. Pietza lieren

Tot nu toe prima. Heb nu voor het eerst 2 soorten vlees besteld. Goed op datum geleverd en kwaliteit lijkt heel goed te zijn. De buikspek was perfect.

Snelle levering goede kwaliteit vlees, degelijk verpakt. Gq zo door.

zoals vroeger bij mijn ouders

Soms proef ik in vlees iets fijns, dat me aan vroeger doet denken, toen mijn moeder nog voor haar gezin kookte. Dat is een halve eeuw geleden. Nu ik bij toeval vlees bestel bij Internetslagerij.nl krijg ik die zelfde sensatie weer, het vlees smaakt weer naar echt vlees! Van de procureur (wroetvarken) hebben we de heerlijkste saté babi gemaakt, en van de onderrib rundernek het lekkerste stoofvlees ooit. Alles aan de lap vlees werd mals, en smaakte goed. Het gehakt was ook lekker, de rest van de bestelling, kippenfilet en parelhoenfilet, moeten we nog klaarmaken, maar ik verwacht alleen maar goede gewaarwordingen! Succes verder, mvg

Heerlijk, bijzonder vlees voor redelijke prijzen

Heb nu twee keer bij Internetslagerij.nl besteld. Beide keren zeer goed bevallen, alles volgens afspraak gegaan en echt waar je voor je geld. O.a. de varkens rib roast van het wroetvarken is een echte aanrader.

Snelle levering en goed vlees

Op woensdagavond besteld, vrijdagmiddag in huis. Prima prijs voor lekker vlees!

Top producten!!!

Overzichtelijke site, met een ruime keuze. Snel geleverd en goed, gekoeld verpakt!

Top.

Snelle levering en top vlees (flat iron steak)

top kwaliteit

superkwaliteit goed te bereiden

Tevreden

Erg tevreden met de levering en verpakking van de producten. Ik kan nog niks zeggen over de kwaliteit want heb nog niet alles klaargemaakt.

Goede kwaliteit vlees.

Vlees is goed van kwaliteit. Alle diepvries producten waren nog goed bevroren na het afhalen op de post nl locatie. Ik was niet thuis toen de bezorger kwam maar dat leverde geen probleem op met de diepvriesproducten. Sommige verse producten waren wel een klein beetje bevroren. Sommige stukken vlees gaan in een sous vide bad. De folie waar het vlees in geleverd wordt is hier goed voor te gebruiken.

Prima stukje vlees

prima vlees, gekoeld / bevroren. Uitstekende verpakking en snel bezorgd ook.

Is nog steeds positief,maar dit keer bij onder €73, geen extra.gratis, foei

Behalve het vergeten gratis extraatje aan te bevelen.

Goed vlees voor een keurige prijs

Voor het eerst besteld en dat gaat zeker vaker gebeuren. Het vlees smaakte heerlijk en was netjes verpakt. Ook de marinade op de speklapjes en de kip was erg fijn. De cote de boeuf was helemaal super van de bbq.

Prima vlees. Mooi verpakt.

De slogan voor 12 uur besteld morgen in huis ging bij de eerste keer bestellen niet op. Had mijn bestelling op 11.55 doorgestuurd. Ik mijn planning erop afgesteld. Bij binnenkomst marineren volgende dag 3 uur op het eitje. En s avonds mee naar de camping. Dat ging dus niet op. Maar mooi verpakt, goed vlees. Ga zeker meer bestellen.

Super vlees

heel mooi kwaliteit en goed ingepakt met bezorging

Snelle levering ook in België, prijs kwaliteit is top! Alles wordt geleverd en een thermische box met koelelementen waardoor alles vers geleverd wordt!

Heerlijk vlees, snel geleverd

Nu twee keer bij jullie besteld, en beide keer zeer tevreden. Goed vlees, snel geleverd en gewoon diepgevroren ontvangen. Absoluut een aanrader!

Gewoon goed

Gewoon goed zoals je van de slager mag verwachten.

Heerlijk vlees en gevogelte

De service is altijd geweldig en de kwaliteit van de producten is geweldig. Daarnaast is het ook nog eens tegen een scherpe prijs.

Lekker vlees, goed verpakt en snel in huis!

Lekker BBQ vlees en mooie eendenborst! goed bereikbaar per telefoon en flexibel ingesteld. Goed verpakt en voor mij (ik woon in Apeldoorn) een voordeel dat ik het vlees snel in huis kan hebben! Aanrader!!

Top kwaliteit.

Ook voor particulieren beschikbaar.

Geweldig!

TOP vlees

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.