Super ontvangen

Geweldig. Goed koud ontvangen zelfs in deze tijd. Vlees ziet er erg lekker uit.

De beste service en kwaliteit

Heerlijk vlees en goede service

Lekker vers vlees

De lekkerste vlees op de internet.

Snelle levering goed vlees!!

Snelle levering goed vlees!!

Mooi vlees, goede prijs, snelle levering

Ben zeer tevreden. De levering was snel, ondanks de rare tijd waarin we leven. Het vlees dat ik heb besteld zag er mooi uit. Ga zeker vaker bestellen.

Prima vlees voor een prima prijs

Dit was mijn 3de bestelling en ook deze is weer prima uitgevoerd. Het vlees is van goede kwaliteit en de prijs is ook mer dan prima Is het duurder dan in de supermarkt; Ja Is de kwaliteit beter dan in de supermarkt; Zeer zeker!

Snel verzonden en prima vlees

Vlees werd op de beoogde datum bezorgd. PostNL was echter nooit aan mijn deur geweest en had het pakket bij "buren" aan de andere kant van het huizenblok bezorgd. Vlees zelf is prima.

Super goed geregeld

Best crispy pork belly draft ever!

Perfect vlees.en vlotte bezorging

Prijs zou wel iets omlaag kunnen Verder geen aanmerkingen

Goed vlees en correcte levering

Vlees besteld , werd op tijd, goed gekoeld en netjes verpakt geleverd. Niet alles kunnen bereiden nog, maar wat we bereid hadden was prima van kwaliteit. Een volgende bestelling zal zeker gedaan worden.

Goed stuk vlees en netjes geleverd!

Fast shipping, high quality

Fresh products better than those from supermarkets!

Tot nu toe hebben wij één bestelling gedaan bij Internetslagerij.nl maar onze ervaring is zeer goed. De bezorging was erg netjes. Alles was goed koud en zeer netjes verpakt. Ook de smaak van hetgeen wij tot nu toe hebben gegeten was erg goed.

Meat was old and very chewy

On the website it looked good and the delivery was fast but the meat was terrible, old and very chewy...Actually got bad cramps last night.

Goed, mals vlees.

Geweldig vlees

elke keer als we vlees krijgen is 't topkwaliteit. Alleen de bezorging kan misschien beter. Ons vlees is altijd half ontdooid als we het krijgen

Goede communicatie, en een heerlijk stuk vlees!

Al een paar jaar bestel ik hier vlees,altijd perfect!

Goede bezorging Goede kwaliteit vlees

snel en betrouwbaar

Ondanks vertraging bij postnl toch een oplossing gevonden

Goede producten, prima service.

Ik kende het bedrijf al via vrienden. Vlees is heerlijk en wordt geleverd in een soort minikoelkast van piepschuim. Top.

Lekker vers vlees/vis goed verzonden met ice packs . Tot snel!!!

Heerlijk vlees en goed verpakt verzonden

Gewoon goed tevreden. Terugkerende klant

Super kwaliteit en levering !!

Mijn eerste ervaring met online vlees bestellen, maar wat ging dit super goed en snel! Vlees is van goede kwaliteit, de levering was perfect gekoeld ! Ik zou niet snel meer naar de supermarkt meer gaan voor vlees...

Top bedrijf!

Snelle service en goed vlees!!

Great packaging

I imagined the portions to be bigger for some reason

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.