Prima service & product !

Snel geleverd en heerlijk vlees !

Goede levering en kwaliteit

Vandaag de Australische Prime rib 6 uur sous vide gegaard en daarna op de Green Egg afgefakkeld. Super!!

Mooi vlees!!!

Keurig koud geleverd, mooi vet mangalicavlees

Heerlijk stukjes vleesch

Vlotte,goed verpakte,gekoelde levering

Duidelijke website, vlotte verzending en het vlees zat in een box met koel element. Het vlees(pulled pork) heerlijk mails en inkleuring precies verpakt.

Beter kan het niet

Mooi lekker vlees wat wil een mens nog meer

Zoals gehoopt

Ideaal dat er de volgende dag geleverd kan worden en dat ook nog naar een verzamelpunt.

Beste prijs en beste kwaliteit !!

Heeeerlijk!!!

Wat is beloofd gebeurt.

Goed verpakt en gekoeld prima vlees en botten voor mijn bouillon

goede Keuze

Prima vlees/ goed verpakt/snelle levering

Vlees ziet er mooi uit snel geleverd.Nog niet van gegeten.

Heerlijk van gegeten

Het vlees is door ons als uitstekend ervaren...

Kwaliteit zoals we van een ⁰lager mogen verwachten.

De kogelbiefstuk en de tournedos waren heerlijk mals. Alles netjes vers en goed koud ontvangen.

Betrouwbare levering van kwaliteitsvlees

Netjes verpakt, goed gelabeld, prima kwaliteit.

Voor herhaling vatbaar. Top burgers en ribs

Perfect!

Betrouwbaar en zorgvuldig

De producten werden snell en goed gekoeld verpakt verzonden. Er is een groot assortiment van keuzes en ik zal zeker vaker hier mijn bestellingen doen.

Angus burgers zijn heerlijk, goed vlees!

Vlees is van zeer goede kwaliteit, nadat je deze heb geproefd eet je nooit meer de vieze angus burgers van de AH (frozen butcher).

Prachtig vlees...

Varkensprocureur van het wroetvarken was geweldig! Heerlijk mals en sappig...

Zeer goede kwaliteit, zeer redelijke prijs, snelle en goed gekoelde levering

Zie hier boven

Goede kwaliteit producten. Mooi op tijd bezorgd. Het vlees is goed op temperatuur gehouden. Goed bedrijf! Aanrader!!

...

...

Ik kan geen nadelige beoordeling bedenken.

Heel fijn dat er vermeldt word dat de vleespakketten, in sommige gevallen, vers van het mes zijn. Prima!! Bedankt voor een nieuwe levering. Bedankt. Jan van Beek

Keurig verzorgd

Zeer netjes alles ingepakt en vlees ziet mooi uit.

Zeer tevreden, goed vlees en netjes en op tijd geleverd

Ik vind internetslager altijd zeer fijn. Alles wordt netjes en goed verpakt en aan je deur geleverd. Ik bestel hier nu ongeveer een jaar al ons vlees en heb nog nooit problemen ondervonden. Het vlees is scherp geprijsd en erg lekker. Als ik al een op- of aanmerking zou mogen geven is dat er nog meer variatie mag komen in het vlees. Soms ben ik opzoek naar specifiekere dingen zoals bijvoorbeeld; kippennekjes, kippenbouten of slavinken. Wat ook niet onopgemerkt mag blijven is dat internetslager je altijd de hoeveelheid geeft die je besteld. Dat klinkt heel logisch, maar wegen precies op de gram af is vaak lastig. Als ik bijvoorbeeld 500 gram rundergehakt bestel dan krijg ik dat altijd of beter gezegd vrijwel altijd meer dan dat. Ik krijg dus nooit 499 gram.

Snelle en nette levering

Het was erg prettig. Vlees komt goed koud aan en tot nu toe alleen het buikspek gegeten en dat was van goede kwaliteit.

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.