Super service en vlees is onwijs goed

Bestel al mijn luxe vlees en overige dingen bij de internet slagerij

Perfecte service

Wordt netjes op tijd adgeleverd Goed verpakt Goede kwaliteit

Vrolijk service

Goed en snel in de oplossing van de problemen. Aanbevelen? Ja.

Geweldig vlees!

Ik heb sucade en riblap besteld, samen met jodenhaas voor de kerst. De eerste twee inmiddels bereid, zelden zulke kwaliteit vlees kunnen vinden en dan ook nog eens voor een zeer betaalbare prijs. Ben erg blij tot nu toe.

Mooi stuk vlees gekregen, gekoeld verpakt. Prijs kwaliteit verhouding was prima.

Prima vlees, keurig verpakt, snelle levering.

Prima vlees, keurig in portie verpakt. Ook levering top qua snelheid en verpakking.

Heerlijk vlees van zeer goede kwaliteit

Het vlees was geweldig, wij komen zeker terug.

Gewoon perfect!

Altijd goede levering en erg goed vlees!

Top kwaliteit, uitstekende service en op tijd!

Top kwaliteit vlees, keurig verpakt met coolpacks in tempex doos en op de aangegeven dag bezorgd.

Uitstekende kwaliteit

Het bestelde vlees prachtig, alleen een minpuntje maar niet bij u maar bezorging het zou dinsdagavond geleverd worden tussen 20.00 en 22.00 u de auto was hier 2 km van verwijderd en klokslag 22.00 u mail bezorgtijd gewijzigd naar woensdagavond 18.00 en 20.00 en ja toen waren ze ruim op tijd maar daar kunt u niets aan doen

Prima levering

Vraagje: kan de verpakking niet terug worden gestuurd? Is toch zonde van het materiaal!

Supersnelle levering, perfect verpakt

Het vlees ziet er heerlijk uit. Smaak weten we pas met de feestdagen.

Super vlees

Zeer goed vlees, word snel geleverd. En goed verpakt en gekoeld.

Kwaliteit en cool geleverd.

Op tijd en koel geleverd tegen een goede prijs.

Levering op de afgesproken dag, bezorgtijd werd goed aangehouden. Vlees was goed verpakt en met extra koelelementen op de juiste temperatuur gehouden. Prima geregeld.

snel en zorgvuldig verpakt geleverd

top!

Altijd mooi vlees , tegen een goede prijs!

Altijd mooi vlees ,tegen een goede prijs dat ook nog eens thuis word bezorgd!

Uitstekend!

Ik heb nu al meerdere keren vlees besteld, en elke keer ontvang ik prachtige stukken vlees, vooral de Pichanas en Osso Bucco. De bestellingen komen altijd netjes ingepakt aan, het word goed koel gehouden, en als je het op tijd besteld, is het de volgende dag in huis. Ik ben elke keer heel blij met alles. Als je op zoek bent naar redelijk geprijsd, top qualiteit vlees, raad ik je echt aan om het hier te bestellen.

Snel geleverd met goede kwaliteit.

Mijn bestelling was snel geleverd en de kwaliteit is goed. De verpakking is uitmuntend. Vacuüm verpakt vlees samen met ijs in een piepschuim doos. Ik bestel zeker weer bij de internetslagerij 👍

Prettige samenwerking, vriendelijk en korte lijnen bij communicatie

Erg orettig

Zeer netjes verpakt

Zeer netjes verpakt in tempex doos met vrieslades erbij. Vlees oogst super vers en smaakt ook nog heerlijk na bereiding

Keurig ons kerst vlees ontvangen

Onze eerste ervaring et dit bedrijf. Positief. Wij hebben keurig op tijd ons kerst vlees mogen ontvangen. Alles ziet er perfect uit.

Lekker vlees!

Heb al een aantal keer grasgevoerd vlees besteld. Erg lekker! De laatste keer waren een paar stukken ribeye net iets te pezig, maar al de andere keren uitstekend! Zeker een aanrader.

Makkelijk bestellen en snel en goed geleverd

Nooit geweten dat het zo makkelijk is om vlees via internet te bestellen. En het feit dat je het gewoon bij een afhaalpunt kunt ophalen is helemaal ideaal.

geweldig

zeer nette afhandeling bij niet voorradig artikel wordt er netjes gebeld of de order wat later geleverd mag worden. priema !!!!!!!!!

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.