Levering op tijd en kwaliteit prima.

Levering op tijd en kwaliteit prima.

Goede kwaliteit

Heel goed vlees en keurig op tijd geleverd in degelijke verpakking met koelelementen

Echt een aanrader!

Eenvoudig te bestellen via de handige website. Keurige levering en info over status van de bestelling. Het vlees is super mals en heerlijk gemarineerd. Fantastisch lekker en ook de kritische kookvriendinnen waren heel erg enthousiast. Echt een aanrader! Dikke pluim voor het Jans vlees team.

Prachtig vlees met goede smaak

Een negatief puntje is dat de 10 kg spareribs diep gevroren waren waardoor je alles moest ontdooien in een keer. Het zou fijner zijn het is 2 porties van 2 kilo te verdelen.

Service goed, kwaliteit goed

Hele positieve ervaring. Komt zeker een vervolgbestelling.

Prachtig vlees nog perfect bevroren ontvangen

Vlugge verzending en prima kwaliteit

Gewoon goed

Goed vlees snel in huis. Top bedrijf.

Snelle levering en kwaliteit vlees

Vlees kwam snel binnen en de kwaliteit was erg goed

Voor 23:59u besteld,

Jullie maken reclame met vandaag besteld. Morgen in huis. IK heb op maandag besteld en donderdag is het afgeleverd.

Geweldig vlees, fantastische service

Onze vaste slager

Top vlees!

Top vlees. Nu merk ik pas het verschil tussen supermarkt en vakman.

Van alles besteld en erg tevreden

Vlees voor de bbq was erg goed maar ook de rest van uitstekende kwaliteit. De prijs is daarom redelijk. Gaan zeker weer bestellen.

Snel en goed

Prima vlees Snel geleverd Zeeg goed verpakt 10/10

Goed vlees

Heerlijk vlees voor op de bbq, altijd goed hier.

Vlees perfect, laat bezorgd

De kwaliteit van het vlees is perfect, maar bezorging om 9 uur ‘s avonds is niet ok

Goede producten voor een redelijke prijs.

Heb ik al enkele keren bij Internet slagerij eerder besteld, en ben tot nu toe heel tevreden van hun producten, en de zorg dat alles ingepakt wordt.

Slagerij is goed alleen het uitleveren bar slecht

Met de slagerij is het prima alleen de uitlevering van trucks is bar kloten als je hele tijd zit te wachten en de doos zo voor de deur neer zetten dat vind ik bar slecht moest zeker voetbal kijken

Zoals gewend prima vlees

Ben al geruime tijd klant bij de internetslagerij en nooit teleurgesteld. Prima vlees tegen een goede prijs dat is waar men voor staat. Kortom prima webshop.

Heerlijk

Gewoon goed vlees, goed geregeld.

Vlees van de slager

Vlees als van onze huisslager, hoogwaardig.

Fijne kwaliteit

Goede geregeld

Lekker en goed vlees

Wat een fijn bedrijf

Onlangs de internetslager ontdekt. Helemaal blij, wat een lekker en betaalbaar stukje vlees. IJskoud ontvangen met droogijs. Ik zeg tot de volgende keer.

Snel af te halen, goed vlees

Zoals altijd mooie stukken vlees, de volgende dag af te halen bij het bedrijf.

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, is een van de eerste online slagerijen en een ware pionier in de branche. Waar veel anderen vleeshandelaren zijn, staat bij ons ambachtelijk slagerswerk centraal. Onze diepgewortelde expertise komt voort uit een passie voor traditionele vakmanschap. Ons moederbedrijf, Horecaslagerij Jans Vlees BV, levert uitsluitend aan restaurants en instellingen, waardoor wij gewend zijn te werken met vlees van de allerhoogste kwaliteit. Diezelfde kwaliteit stellen wij nu ook beschikbaar voor de particuliere thuiskok. We combineren deze vakkennis met het gemak van online winkelen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de kwaliteit die ze van een traditionele slager gewend zijn, maar dan eenvoudig online besteld en bij hen thuisbezorgd. Bij Internetslagerij brengen we het beste horecavlees direct naar uw keuken. Van stevige steaks tot malse braadstukken, onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn gemaakt voor de vaste thuiskok Geconditioneerde levering met Chill Bill en Same Day delivery met Trunkrs! Bij het afrekenen krijg je de keuze om te kiezen tussen afhaal of bezorging. Wanneer je kiest voor afhalen kun je daarna de gewenste afhaal dag invullen. Wanneer je kiest voor bezorging kies je eerst de vervoerder. Op dit moment zijn dat Trunkrs van maandag t/m vrijdag voor avondlevering (17:00-22:30) en Chill Bill (gekoeld transport) voor de zaterdag levering (8:00-18:00).