Zeer snelle service en zeer degelijk verpakt.

in orde

goede kwaliteit-prijs verhouding, en goede service

Ik had nog een wijziging op mijn alreeds gedane bestelling, zonder problemen is de wijziging doorgevoerd, en kon ik apart via betaalverzoek het restant betalen.

Hier was ik naar op zoek!

Als groot vleeseter ben ik blij deze webshop tegen te zijn gekomen. Het vlees is vele malen smaakvoller dan ik ben gewend uit de supermark - en dat voor prima prijzen en uitstekende service. Groeten van een tevreden nieuwe klant

Uitmuntend

Onze 1e ervaring met online vlees bestellen. Bij dt bedrijf zit het zeker goed. Heerlijk vlees.

Goed en betaalbaar

Ongelofelijk, het kan dus toch betaalbare topkwaliteit. Ga zo door......

Mooi vlees

Als groot vleeseter ben ik blij dat ik terecht kan bij een webshop als de internetslagerij! Goede kwaliteit vlees voor redelijke prijzen. Ik ontving de bestelling de volgende ochtend, goed gekoeld en verpakt. Het vlees was vers, met een lange houdbaarheidsdatum - iets dat ik ook op prijs stel. Zeker aan te raden en ik kom hier zeker terug.

Lekker vlees zoals je van de slager mag verwachten.

Zeer tevreden met de kwaliteit van dit bedrijf.

Geweldig vlees super kwaliteit....

Heerlijk vlees, heerlijk van gegeten.

Super lekker vlees en snel bezorgt! Op de site is het fijn dat het duidelijk is als je besteld dat je dan weet wanneer het wordt bezorgt.

Veel keuze en super kwaliteit

Zeer positief ervaren, uitgebreide keuze van vlees. Netjes vacuüm verpakt. Verassend veel vers vlees....het straalt de kwaliteit uit wat wij hadden gehoopt.

Betrouwbaar en goed

Betrouwbaar en goed

Alles is prima verlopen.

Prima vlees, keurig verpakt thuis geleverd

Het vlees werd keurig in een piepschuim box thuis geleverd met voldoende icepacks erin. Het vlees was erg lekker. Ook makkelijk per twee spiesjes verpakt.

Always good meat

Always good. My family loves the meats from here.

Ouderwets goed!

Snel bezorgd, goed verpakt, super klantenservice. Toen ik ze ook nog aan de telefoon had wist ik het meteen: dit is een ouderwets goed, open en betrouwbaar bedrijf. Aanrader! (en dat van iemand die ook keihard negatief kan oordelen)

Netjes en goed verpakt. Goede kwaliteirt

Zeer goede kwaliteit vlees,topper

Topper

Super lekker mals vlees

Heb meerdere keren verschillend vlees besteld Lekker mals Per post gaat ook heel goed Goed gekoeld prima

Niet naar verwachting

1 Het meeste aangekomen vlees ontdooid 2Zoals vlees staat afgebeeld op website komt het niet bij je aan,was de eerste keer maar ook gelijk de laatste ga weer terug naar mijn vaste leverancier Meerdanvlees dat is goed en levering is ook perfect helaas bij u niet

Goede service en goede prijs voor de hoge kwaliteit

Wij hebben het als zeer goed ervaren, het vlees is van zeer goede kwaliteit. Voor ons geen supermarktvlees meer. Ga vooral wel zo door....

Prima artikel. Erg goed bezorgd in een voortreffelijke verpakking. Dank.

Zoals hierboven.

Duidelijk, snel en goede kwaliteit!

Makkelijk te bestellen en conform afspraak snel verzonden en geleverd! Vlees van een prima kwaliteit.

Snelle levering en goed vlees

Verschillende keren besteld bij de internetslagerij altijd goed geweest en goed gekoeld geleverd

Goede kwaliteit en levering

Zeer positief mooi gepotioneert vlees. Goede perfecte levering. Ga ik zeker vaker doen.

Kan niet beter !

Heel goed en smakelijk vlees, en goede service

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.