Goede en snelle levering

Snel geleverd netjes verpakt

Gewoon goed......

Alles keurig op tijd geleverd. Goed verpakt en tot zover erg lekker.....

In 1 woord, uitstekend!

Doen wat ze beloven daarbij ook nog eens super goed vlees.

Top service!

Al vaker besteld hier! Maar afgelopen vrijdag een Brisket besteld, en had hem zondag nodig. Werd gelijk gebeld dat ze hem wel gingen versturen en dat ie op goed geluk dan op zaterdag dan zou aankomen! En dat was zo, echt top service!!

Levering voor vrijdag 12 uur besteld niet de volgende dag geleverd

Het vlees is prima, alleen vind ik het niet duidelijk genoeg op de site staan dat als je vrijdag voor 12 uur besteld de bestelling dinsdag wordt bezorgd en niet zaterdag.

Prima, kan niet anders zeggen. Super after sales

Lekker vlees en snelle levering

Spareribs gemaakt. Lekker want er zat veel vlees op.

Prachtig vlees, goede service

Niet de eerste keer dat ik hier bestel en altijd alles keurig verlopen. Helaas gooide PostNL deze ronde roet in het eten, het duurde te lang voor het uiteindelijk bezorgd werd. Je leert een bedrijf pas kennen qua klantvriendelijkheid als het een keer níet goed gaat. Zowel ikzelf als de internetslagerij hebben veelvuldig contact gezocht met PostNL, verzocht het dan op het afhaalpunt achter te laten, briefjes op deuren etc. etc. Niets werkte, app gaf onjuiste info en naar later blijkt liep de hele wijk in de soep qua pakkettendienst, zelfs de afhaalpunten bulkten van niet bezorgde post (honderden pakketten in de buurtsuper?!?) Zonder gedoe en moeite zeer professioneel opgepakt door de mensen van internetslagerij. Ik weet inmiddels dat PostNL geen schadevergoedingen toekent tengevolge van te late levering (zelfs aangetekend zakelijk een probleem) dus voor hen geen leuke gang van zaken. Het feit dat ze het dan toch zo klantvriendelijk en professioneel blijven is alleen maar te prijzen. Een aanrader, ik hoop dat ze de vele (terecht positieve) reacties op hun site een prominentere plek geven. Mij zien ze (weer) terug.

Genoten van het vlees.

Heerlijk met familie en vrienden gegeten, zeker een aanrader. Topkwaliteit vlees.

Good quality meat, fast delivery

Beef cheeks are hard to come by in the Netherlands, so I ordered them online at Internetslagerij. The meat arrived in a day carefully packaged in a heat-resistant container. No complains about the quality of meat. Yeah, you ought to order for at least 25 eur, might not always be handy but nothing dramatic. Will order again.

Altijd netjes verpakt, ik ben terugkerende klant

Altijd netjes verpakt, ik ben terugkerende klant

Ik ben zeer tevreden op internetslagerij, alles wordt netjes bezorgd👍🏼👍🏼

Heel goede ervaring 👍🏼👍🏼

Super kwaltiteit en levertijd!

Ze hebben een super levertijd met goede kwaliteit vlees, heb de picanha nog niet geprobeerd maar het goedkopere stuk was zeer goed uitgevallen in mijn onlangs aangeschafte sous vide apparaat!

Mooie stukken vlees.

Grote mooie stukken vlees. En heel lekker

Erg tevreden met kwaliteit vh vlees en service is prima!!

Geweldig, mooi vlees

Ik heb er goed aan gedaan bij jullie vlees te bestellen. Het vlees van de supermarkt valt steeds enorm tegen in kwaliteit.

Geweldig lekker vlees

Gewoon heerlijk vlees alleen jammer dat er niet meer op zaterdag bezorgd wordt

Rib eye erg goed

Heerlijk vlees

Geweldig vlees!!

Supermakkelijke website! Geweldig vlees! Levering op zelf te kiezen dag! Supergoed verpakt en gekoeld! Een echte aanrader!

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees en eerlijke prijzen. Voor ons geen supermarkt meer :)

Vlees is heerlijk

Alleen de website wordt niet optimaal bijgehouden. Staat nog reclame gratis cadeau bij bestellen boven de 35 euro en blijkbaar geldt dit niet meer. Verder heerlijk vlees alleen herkomst mag beter vermeld worden. Blijven bestellen

Top shop

Goed vlees en goede service

Zeer professioneel en goed vlees.

Zeer professioneel en goed vlees.

Snelle en goede service! Zeer behulpzaam in klant contact

Snelle en goede service! Zeer behulpzaam in klant contact

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.