Heerlijk

Voor het eerst besteld bij internetslagerij. Heel goed bevallen. De diamanthaas (jodenhaas) was super! Heerlijk vlees

Helemaal top

Prima vlees, snel geleverd en goed gekoeld bij mij aangekomen. Ik had een top bbq!!!

Prima site, snelle levering! (Over de kwaliteit kan ik nog niks vertellen, helaas nog geen BBQ weer geweest, maar ziet er lekker uit)

Supervlees . Goed verpakt ook op hete dagen .top internetslagerij

Wij zijn niet overtuigd dat de Internetslagerij kan voldoen aan wensen particulieren

Beide onze eerste ( proef)bestelling 15 juli jl. onder andere 500 gram varkensprocureur mangalica vers besteld en ontvangen diepvries. Heb toen direct na ontvangst op gebeld en mijn ongenoegen kenbaar gemaakt! De reactie was O sorry dat passen wij wel even aan in het bestand! De twee bestelde tournedos van 150 gram verschilde van gewicht en de 2 tournedos van 200 gram zijn eigenlijk van het midden gesneden Chateaubriands en waren ook niet aan het gewicht. Het viel ons wel op dat de gewichten inclusief de vacuum verpakking zijn! Om nogmaals te worden overtuigd of onze twijfels terecht zijn hebben wij nog een (proef ) bestelling geplaatst op 23 juli jl. en bestelde we o.a. twee Tournedos Iers vers van 500 gram en ontvangen tot onze verbazing chateaubriands als een dubbele portie gesneden en in het geheel niet voldoet aan de getoonde afbeelding van de Tournedos . Ook hier was het gewicht inclusief de vacuum verpakking en zelfs 1 van 485 gram. Dus bij een gezamenlijke bestelling met collega’s moeilijk te verdelen of uit te leggen. Hadden bij het plaatsen van de bestelling bewust gevraagd zie NOTITIE op de bestelling “Graag gelijke delen ossenhaas! “

uitstekend en smaakvol

levering zoals beloofd mooi en hygiënisch verpakt kwaliteitsproduct boordevol smaak wij hebben er heerlijk van gegeten

Top vlees

Op de warmste dag ooit mijn zending bevroren ontvangen; TOP!!!

Terwijl de temperatuur donderdag boven de 40graden kwam, is mijn bestelling perfect gekoeld aangekomen! Ik had oa bevroren schnitzels besteld, deze waren nadat ik ze om 18:00uur op het post-nl afhaalpunt ophaalde nog steeds bevroren! Verder zag het vlees er perfect uit, mooie portionering en de diamanthaas die ik inmiddels gegeten heb, was erg lekker. Eventueel verbeterpuntje (ik weet niet of ik er overheen gekeken heb): mogelijkheid om op een andere dag geleverd te krijgen (ik bestelde op zaterdag en wilde mijn vlees pas donderdag hebben. In de bevestiging stond dat het dinsdag geleverd zou worden. Eea echter snel opgelost door de service afdeling)

Goede kwaliteit vlees prima levering

Vlees geleverd op gevraagde dag. Kwaliteit van het vlees is goed. Prima prijs kwaliteit verhouding

Super kwaliteit en levering

Super kwaliteit en levering. De bbq worsten waren niet mijn smaak, maar dat ligt niet aan de slager.

Snelle levering, goede communicatie en heerlijk vlees.

Geweldig!! Beste vlees ooit

Super vlees, perfect gesneden Verpakking om te versturen ideaal verpakt en goed koud.

Goed verpakt, ondanks de hittegolf kwam het vlees koud aan. De longhaas was heel lekker.

Ga zeker nog een keer hier bestellen

Gewoon TOP, goed vlees .Prima service

Keurig bezorgd in koeldoos, prima vlees. Lekker vers, gewoon erg goed.

Gewoon goed

Heerlijk vlees

Prima service! Goede prijs kwaliteit.

Erg lekker vlees voor een goede prijs en snelle levering

Goede grote stukken vlees voor op de bbq, alles op voorraad, snel geleverd of even zelf ophalen (voor ons dichtbij) met vragen via de mail meteen antwoord, goede service,

Geweldig bedrijf. Alles keurig verpakt en de gewichten veela meer dan besteld :)

Goed vlees, fijne mensen.....

Perfect!

De lokale winkels hadden geen Kipkarbonade in voorraad. Dus deze manier van online bestellen was echt de perfecte oplossing. Optijd geleverd, en de kip was heerlijk. Zeker voor herhaling vadbaar!

Mooi vlees, smaakt goed, goed verpakt, absolute aanrader.

(H)eerlijk vlees van goede afkomst

Snelle levering. Uitstekend verpakt. Ik had sukade. Deze was mooi per 500 gram verpakt en klaar om eventueel in te vriezen wat bij mij ook gebeurd. Wij zijn maar met 2 personen. Absoluut een aanrader.

Mooie stukken vlees, goed geprijsd en goed verpakt bezorgd.

De site is erg overzichtelijk em Er is meer dan voldoende aanbod voor Een goede prijs. Het afronden van de bestelling op de site had vlotter gekund, werkte een paar keer niet. Maar vervolgens ging de rest van de procedure erg vlot. Goede bezorging door post.nl en goed verpakt waardoor de bestelling goed gekoeld bezorgd werd. Leuk ook dat er een kadootje bij zat 😀

Goed, mooi vlees, keurig aangeleverd

Alles prima! De enige aanmerking die ik heb is dat het fijn zou zijn als ik de geleverde koelbox met elementen zou kunnen retourneren (hergebruiken bij nieuwe bestelling). Zodat het qua afval en dus milieu stukken beter wordt.

Goede webwinkel lekker vlees en met betrouwbare prijs/gewicht verhouding

Eerste keer longhaas en kippedijfilet besteld. De bestelling kwam via PostNL keurig de volgende dag binnen. Verpakt in een goede piepschuimkoelbox voorzien van drie koelelementen. Het vlees was zeer smaakvol en we hebben er goed van genoten. Hartelijk dank

Goeie service beter vlees

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.