TOP

VERZORGD EN ZEER GOED VLEES.

zeer tevreden over bestelling

Vorige week voor de 1e keer hier vlees besteld, Bestelling met track & tracé was goed te volgen, Keurig op tijd geleverd. Vlees prima verpakt afgeleverd Kwaliteit was perfect. Kortom zeer tevreden Volgende bestelling weer hier.

Goed vlees, slechte communicatie

Tot dusver was de bezorging altijd goed en dezelfde bezorgster. Echter bij mijn laatste bestelling, op 14 maart, ging het dit keer minder en kreeg ik de bestelling te laat. Net als voorgaande keren had ik voor 10:00 besteld, met de veronderstelling dat het gewoon geleverd zou worden die dag. Maar er kwam niets. Ik vond het al vreemd dat ik geen mail kreeg van trunkrs. Volgende dag maar gebeld en kreeg ik te horen dat de speklappen pas die dag, 15 maart, binnen zou komen. Verder kreeg ik te horen dat men kampte met een computerstoring en me niet konden mailen. Dat kan. Echter heeft men mijn telefoonnummer ook. Staat op de factuur. Had dan op zijn minst gebeld. Of zijn we mensenschuw? De afhandeling verder was beneden de maat. Kreeg alleen te horen dat ik de speklappen eruit kon halen uit de bestelling. En dat was het. Heb het maar zo gelaten. Omdat bestellingen pas 's avonds bij me aankomen was het te laat. Ik had de speklappen 's middags al nodig. Halsoverkop maar naar een slager gegaan een aantal kilometer van mijn woonplaats. Sindsdien ook niets meer besteld. Dan betaal je al ruim €38 en dan verwacht je ook service en niet een flauwe sorry en dat men zegt van "je krijgt nu wel verse speklappen". Ik vind dat laatste beetje vreemd, want dan zou je denken dat je normaal geen vers spul krijgt.

Voor de 1e keer besteld

Boven onze verwachting. Ziet er allemaal goed uit. Netjes verpakt en goed koud ontvangen.

Het beste vlees

Snel en goed ons heerlijke vlees ontvangen

Goede hamburgers

Goede hamburgers, veel keus. Snelle levering.

Uitstekend vlees,goed verpakt en heerlijk gerookt

Lekker en goed

Goed vlees

Top geregeld snelle service

Ik heb voor de eerste keer besteld maar ik ben zeer tevreden ook over de bezorging keurig verpakt in tempex met ijs elementen was perfect en een goede kwaliteit vlees compliment

Mooi vlees, fijne bezorging

Het vlees was met veel zorg verpakt en verzonden. Ik zou het de volgende keer zeker weer hier bestellen.

Goed en betaalbaar product

Meerdere producten besteld, netjes afgeleverd de volgende dag. Het enigste dingetje wat ik heb aan te merken is, de filet mignon waren wat klein,maar dat kan ook aan het gekozen gewicht liggen. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen.

Uitstekende spareribs tegen zeer schappelijke prijs

Spareribs werden keurig op tijd geleverd in grote doos met heel veel koelelementen. De eerste 3 ribben hebben we reeds opgegeten en met teriyaki saus waren ze verrukkelijk. Ik heb nog wel een opmerking over de verpakking: Deze kwam als een grote massa van 10 kg en dat is niet in zijn geheel in de vrieskast op te bergen. Gelukkig waren ze op dat moment nog goed te scheiden en konden we ze per twee in plastic zakken nog netjes in de vrieskast kwijt. Dus graag verpakken per twee of anders op website vermelden.

Goede ervaring. Vlees is echt zoveel beter dan bij de supermarkt.

fantastische dienst

ga gewoon zo door jullie doet het fantastisch

Kwam snel binnen en goed verpakt... op de hamburgers dan na die waren ontdooit en niet meer zo goed gevacuumeert

Snelle levering, goed koel verpakt. En heerlijk vlees.

Top vlees!

Het Vlees wordt goed verpakt,en het vlees is top kwaliteit echt een aanrader de internetslagerij zeer tevreden!

Gewoon goed

Enorm veel keuze en een goede prijs, en snel geleverd, wat wil je nog meer.

Fijn bedrijf

Snelle levering van goed vlees

super goed vlees mals en lekker

na mijn aankoop was er een fout in de levering. en na een telefoontje alles goed geregeld . op tijd de levering gekregen . en een bonus voor de fout . zou iedereen maar zo reageren . kan dit bedrijf aanbevelen.

Lauw bezorgd en bedorven voor het te kunnen eten

De bestelling werd door DHL tussen de normale pakketjes geleverd. Ijs was zo goed als gesmolten en het vlees dat wij bewaard hebben, hebben wij naar een paar dagen weg kunnen gooien aangezien het gewoon bedorven was. Kan niet gezond zijn om het op deze manier met voedsel om te gaan. Nu alsnog naar de slager.

Goede kwaliteit/ prijs verhouding

Voor de eerste keer besteld en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees. Leuke bijkomstigheid, het is ook nog eens redelijk betaalbaar. Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen.

Heerlijk vlees!

Goede levering erg prettig dat het na 17uur wordt bezorgd echt top! Kwaliteit van het vlees is bijna beter dan menig restaurant in 1 woord heerlijk!

Goede service en kwaliteit

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, is een van de eerste online slagerijen en een ware pionier in de branche. Waar veel anderen vleeshandelaren zijn, staat bij ons ambachtelijk slagerswerk centraal. Onze diepgewortelde expertise komt voort uit een passie voor traditionele vakmanschap. Ons moederbedrijf, Horecaslagerij Jans Vlees BV, levert uitsluitend aan restaurants en instellingen, waardoor wij gewend zijn te werken met vlees van de allerhoogste kwaliteit. Diezelfde kwaliteit stellen wij nu ook beschikbaar voor de particuliere thuiskok. We combineren deze vakkennis met het gemak van online winkelen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de kwaliteit die ze van een traditionele slager gewend zijn, maar dan eenvoudig online besteld en bij hen thuisbezorgd. Bij Internetslagerij brengen we het beste horecavlees direct naar uw keuken. Van stevige steaks tot malse braadstukken, onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn gemaakt voor de vaste thuiskok Geconditioneerde levering met Chill Bill en Same Day delivery met Trunkrs! Bij het afrekenen krijg je de keuze om te kiezen tussen afhaal of bezorging. Wanneer je kiest voor afhalen kun je daarna de gewenste afhaal dag invullen. Wanneer je kiest voor bezorging kies je eerst de vervoerder. Op dit moment zijn dat Trunkrs van maandag t/m vrijdag voor avondlevering (17:00-22:30) en Chill Bill (gekoeld transport) voor de zaterdag levering (8:00-18:00).