Pluspunten

Goede kwaliteit, duidelijke communicatie en snelle levering.

Recepten op de site toevoegen.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling hier in Leiden. Prima duitse braadworsten.

Pluspunten

fast delivery,,fresh meat perfectly packaged and great taste

more wild meat options would be nice

Pluspunten

Prettig geprijsd, prima vlees. Daarnaast de mogelijkheid om nog speciale wensen aan te geven.

Pluspunten

Ik vind het ze heel klantvriendelijk. Kreeg een mail, plus werd ik gebeld over mijn bestelling doordat het fout ging bij bezorging. Dat is zeker een pluspunt.

Ik heb geen verbeterpunt.

Pluspunten

Perfect en zeer verzorgd ingepakt , geleverd conform de afspraak SUPER KWALITEIT Prima kwaliteit / prijsverhouding

Deze top vasthouden !!

Pluspunten

Precies zo geleverd als er beloofd, was elementen waren nog bevroren in de Box, top

Pluspunten

Goed vlees, wordt nog goed koel geleverd!

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering

Pluspunten

Kwaliteit vlees is perfect. Locatie is goed, werk op hetzelfde industrieterrein, dus haal zelf af.

Nvt

Pluspunten

Door de drukte van de aankomende feestdagen bij PostNL kwam onze levering te laat. Gebeld met internetslagerij.nl. Ales werd prima opgepakt, oude zending werd teruggenomen en er werd direct een nieuwe zending klaargemaakt. Volgende dag de spullen binnen. Ziet er top uit. Volgende keer bestellen we zeker weer hier.

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering.

Pluspunten

Ik was gereserveerd om vlees online te bestellen. Kon het wild, dat ik wilde hebben niet in de buurt kopen en ben online gegaan. Mijn reserves zijn weggenomen. De levering en verpakking was uitstekend, maar bovenal was de kwaliteit van het vlees zeer goed. Ik blijf klant.

Pluspunten

Super handig bestellen En wat een top kwaliteit is er geleverd! Keurig netjes verpakt in een verpakkking welke gekoeld aangeleverd was.

Pluspunten

Pluspunten

Het is pas de eerste keer dat ik wat bestelde maar het 1ste stukje vlees heb ik al goedgekeurd.

Ik vind de website niet echt van 2018 maar ik kon wel alles vinden wat ik zocht.

Pluspunten

Was wederom een prima stuk vlees!

Ik weet niet of dit aan internetslagerij.nl ligt of bij PostNL. Maar bij bezorging aan het pakketten-automaat is mijn 06 nummer niet correct doorgegeven aan PostNL, waardoor ik geen ophaal pincode heb gekregen. Deze heb ik via de klantenservice van PostNL alsnog gekregen.

Pluspunten

Top, snel, mooie produckten! Erg tevreden!

Toevoegen van extra bestellingen onder zelfde ordernummer is lastig als je bij de eerste voor afterpay kiest dat zou handiger kunnen

Pluspunten

Keurig netjes verpakt en koud thuis bezorgd en lekker vers. Snelle levering

Pluspunten

Ondanks een bestel fout door eigen toedoen prima en snel meegedacht en opgelost. Goed vlees en duidelijk kennis en evt uitleg

Flyer eens door de buurt

Pluspunten

Good quality meat

They should not mix the frozen with the cold only meat.

Pluspunten

Mooi assortiment en echt goede kwaliteit. Snelle levering en netjes verpakt.

n.v.t.

Pluspunten

snelle levering ( is mede door de inzet van postnl ) goed verpakt mooi en heerlijk vlees in ons geval ossehaaspuntjes ( stukken )

niet van toepassing

Pluspunten

Goede service , snelle levering , prima vlees , ziet er goed uit , complimenten .

Geen .

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.