Pluspunten

Best meat ever!

Pluspunten

Heel goed product Snelle levering Supersnelle en behulpzame klantenservice

Pluspunten

Heerlijk mals vlees en goede seevice en snelle levering

Pluspunten

Klantvriendelijk, servicegericht!

Pluspunten

Snelle bezorging Goed vlees Top bedrijf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi verpakt geleverd en de volgende dag in huis Goed overzicht wat er allemaal te koop is

Pluspunten

Elke keer weer goede kwaliteit tegen een super prijs. Zodra ik ga bbqen of wat uitgebreider koken mijn vaste adres!

Geen.

Pluspunten

Vlees nog koel bij aankomst, tijdige levering, en lekker vlees

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering.Super goed verpakt en met veel zorg geseald. Kwaliteit nog niet beoordeeld; ziet er op het oog goed uit.Vanavond de eerste beoordeling . Ben voorshands tevreden en kan dit bedrijf aanbevelen.

De gemiddelde prijsstelling zou veel beter kunnen. Ben daarom huiverig om wederom te bestellen door de hoge prijzen.

Pluspunten

Goede website, snelle levering en heerlijk vlees, wat wil een mens nog meer...

Pluspunten

Snelle levering Keurig verzorgde levering Heerlijk vlees Niet duur

?

Pluspunten

goed mals vlees goede service

geen

Pluspunten

goede kwaliteit goede prijs goed koel verpakt!

mogelijkheid tot leveren bij de buren indien niet thuis aan kunnen vinken.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Goed overzichtelijk assortiment

Pluspunten

Super goed en netjes verpakt alles vacuüm en een dag daarvoor verpakt kwaliteit van het vlees is super mals ik raad het iedereen aan hier wat te bestellen

Heb ik niet je krijgt al gratis producten bij je bestelling

Pluspunten

Vlees van prima kwaliteit en netjes op tijd geleverd!

Pluspunten

goede levering met goede verpakking. Het vlees was heerlijk en van kwaliteit!

Pluspunten

Altijd goed!

Pluspunten

Goed vers smaakvol vlees

Zelf het vlees ook proeven na bereiding bv Spare ribs gemarineerd zijn naar mijn mening erg zout

Pluspunten

Acties verhogen op hoger aankoopbedrag

Pluspunten

Prima vlees Prima prijs Prima verzending

geen

Pluspunten

Goede en snelle levering! Belangrijkste, Vlees top kwaliteit!

Pluspunten

Gewoon goed en zoals het hoort te zijn....kunnen veel webshops nog een voorbeeld aan nemen. Klantvriendelijk, goede sercvice en kwaliteit. Ga zo door.

Pluspunten

Super mooie botten wn goed verpakt

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.