Topservice, snel en praktisch!

Super! 's Avonds besteld, volgende dag ophalen en als bonus een rookworst.

Heerlijke chteaubriand

Snelle kwaliteitsvolle service!

Voor het eerst kennis gemaakt met internetslagerij.nl. Voor herhaling vatbaar!

Heerlijk

Altijd heerlijk vers vlees. Goed verpakt . Goed van smaak en mals.

Kom hier al jaren!

Geweldige slagerij! Kom hier al jaren en ben nog nooit teleurgesteld. De leveren wat ze beloven en op de gewenste dag. Echt super! Mine go to for BBQ and Christmas.

Goed vlees voor een goede prijs.

Veel keuze op de website, makkelijk te vinden, goede prijs, snel bezorgd. Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

Super vlees

Ik heb mijn pakket met vlees ontvangen in een super kwaliteit

Top!!

Goed vlees, volgens afspraak op tijd bezorgd!!

Uitstekende service

Kwalitatief goed en snelle levering

Netjes verpakt op tijd toegestuurd gekregen

Mooi verpakt en zeer mooi vlees!!! Top

Goed vlees, keurig geleverd.

Goede kwaliteit vlees en de bezorging doet wat het beloofd.

Gewoon goed

Alles kwam in een goed gekoelde doos

Heerlijk vlees

Wederom heerlijk smaakvol vlees

Uitstekend .... zeer aangenaam verrast.

Ik was ontzettend blij met mijn eerste bestelling. Alles netjes verpakt, was nog zeer koel door de bijgevoegde koelelementen, tijdig geleverd en produkten van uitstekende kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

Altijd goed

Goede ervaring, altijd heerlijk vlees.

Mooi chateaubriand

Mooie verse chateaubriand voor de kerst opgehaald. Altijd heerlijk vlees hier bij de internetslager.

Top vlees

Fantastisch vlees

Snelle levering word goed op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat het word bezorgd

Overall good experience

Fast delivery and good customer service.

Goede kwaliteit, niet duur, maar levering om 22.30u wel erg vervelend

Het vlees is echt goed. Maar het tijdstip van afleveren is onacceptabel. Dit is echt té laat. Ik wil dan de deur niet meer open doen en dat kan ik ook niet van mijn buren vragen.

Het vlees was van uitstekende kwaliteit en de levering verliep ook probleemloos

Super kwaliteit en snelle levering

Top kwaliteit !

Vlees tot op heden niet bezorgd

Vlees zou vrijdag bezorgd worden. Kon dit tijdsvak zelf kiezen. Hele dag kunnen volgen. Laatste half uurtje opeens niet kunnen leveren. Vanwege extreme weersomstandigheden. Het was 10 graden en een zonnetje. Erg zacht weer. Nu heeft het vlees het hele weekend buiten de koeling gelegen. En moet ik nu de week vóór kerst nog wat anders gaan regelen..

Goe vlees !

En snel in huis

Er word geleverd want je besteld,en dat is prima, Jammer dat het altijd pas in de avond uren word bezorgd.

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, is een van de eerste online slagerijen en een ware pionier in de branche. Waar veel anderen vleeshandelaren zijn, staat bij ons ambachtelijk slagerswerk centraal. Onze diepgewortelde expertise komt voort uit een passie voor traditionele vakmanschap. Ons moederbedrijf, Horecaslagerij Jans Vlees BV, levert uitsluitend aan restaurants en instellingen, waardoor wij gewend zijn te werken met vlees van de allerhoogste kwaliteit. Diezelfde kwaliteit stellen wij nu ook beschikbaar voor de particuliere thuiskok. We combineren deze vakkennis met het gemak van online winkelen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de kwaliteit die ze van een traditionele slager gewend zijn, maar dan eenvoudig online besteld en bij hen thuisbezorgd. Bij Internetslagerij brengen we het beste horecavlees direct naar uw keuken. Van stevige steaks tot malse braadstukken, onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn gemaakt voor de vaste thuiskok Geconditioneerde levering met Chill Bill en Same Day delivery met Trunkrs! Bij het afrekenen krijg je de keuze om te kiezen tussen afhaal of bezorging. Wanneer je kiest voor afhalen kun je daarna de gewenste afhaal dag invullen. Wanneer je kiest voor bezorging kies je eerst de vervoerder. Op dit moment zijn dat Trunkrs van maandag t/m vrijdag voor avondlevering (17:00-22:30) en Chill Bill (gekoeld transport) voor de zaterdag levering (8:00-18:00).