Zeer goed en lekker

Zeer snelle service, goed en lekker vlees.

snelle afhandeling en service

Snel geleverd vers verpakt en heerlijk vlees.

goed vlees, kwalitatief en prijs , staan goed afgestemd

Hebt nog niet alles geproefd, maar de biefstuk is lekker mals, had een hele kip, super goed, lekkere stukken kip eraan en ook de kipfilet bijzonder goed. Gaat zo door, kom zeker weer terug

Goede kwaliteit

Niets verzenden met Trunkrs. Wat een slecht bedrijf. Levert niet aan de deur af, maar plaatst de zending in de hal van het appartement zonder het kenbaar te maken. Dit is 2 keer gebeurd

netjes op tijd bezorgd en mooi vlees

1e keer besteld kan moeilijk oordelen.

Goed vlees, goed verzorgd.

Goed vlees, goed verzorgd. Netjes verpakt en aardige mensen op de locatie

Beste kwaliteit

Zeer smaakvolle verse biefstuk, heerlijk. Goed geregeld

Levering prima verzorgt

Bestelling keurig verpakt en levering via PostNL op Vlieland (Waddeneiland) keurig op tijd.

Goede communicatie

Alles goed verlopen en fijn geholpen.

Bestelling en aflevering zeer correct en volgens afspraak

Keurige aflevering en zeer goed gekoeld verpakt, de confit de canard moet nog worden gegeten maar zijn mooie stukken!

Vers en gekoeld

Heel netjes verpakt en goed gekoeld

Goed stuk vlees

Goede producten, vriendelijke service

Ik begreep mijn ophaal datum verkeerd. Werd alsnog perfect opgelost. Goede kwaliteit. Vriendelijke mensen Eenige is misschien handig om een bordje op deur te doen dat je daar moet aan bellen voor bestellingen ophalen. Ik twijfelde even

prima product goed verpakt en geleverd

prima product goed verpakt en bezorgd

Hollandse kip

De puur Hollandse kip is echt een aanrader.

Heerlijke diamanthaas besteld. Smaakte echt heerlijk. Super mals vlees. Goed ingepakt geleverd op de afgesproken tijd. Echt een aanrader deze winkel. Iedere keer prima vlees als we bestellen. Blijft onze vaste slager voor mooie stukken vlees voor op de bbq.

Aanrader!

Wederom prima kwaliteit en netjes verpakt. Een aanrader

...

Snelle levering en goede kwaliteit aan vlees

Uitstekend!

Welk vlees ik ook bestel, allemaal kwaliteit. En, zeer snelle levering.

Goed product voor goede prijs

Goed product voor goede prijs

Heeft alles gedaan zoals beloofd.

op tijd geleverd , goed verpakt en de bouten zien er mooi uit., mijn dank en het goede,

Heerlijk vlees

Veel keuze en eerlijk vlees producten

Levering exact op tijd, super goed verpakt en de producten van zeer goede kwaliteit.

Snelle, keurige levering, prima vlees

Correct en snel geleverd

Prima vlees, en netjes geleverd

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, is een van de eerste online slagerijen en een ware pionier in de branche. Waar veel anderen vleeshandelaren zijn, staat bij ons ambachtelijk slagerswerk centraal. Onze diepgewortelde expertise komt voort uit een passie voor traditionele vakmanschap. Ons moederbedrijf, Horecaslagerij Jans Vlees BV, levert uitsluitend aan restaurants en instellingen, waardoor wij gewend zijn te werken met vlees van de allerhoogste kwaliteit. Diezelfde kwaliteit stellen wij nu ook beschikbaar voor de particuliere thuiskok. We combineren deze vakkennis met het gemak van online winkelen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op de kwaliteit die ze van een traditionele slager gewend zijn, maar dan eenvoudig online besteld en bij hen thuisbezorgd. Bij Internetslagerij brengen we het beste horecavlees direct naar uw keuken. Van stevige steaks tot malse braadstukken, onze zorgvuldig geselecteerde producten zijn gemaakt voor de vaste thuiskok Geconditioneerde levering met Chill Bill en Same Day delivery met Trunkrs! Bij het afrekenen krijg je de keuze om te kiezen tussen afhaal of bezorging. Wanneer je kiest voor afhalen kun je daarna de gewenste afhaal dag invullen. Wanneer je kiest voor bezorging kies je eerst de vervoerder. Op dit moment zijn dat Trunkrs van maandag t/m vrijdag voor avondlevering (17:00-22:30) en Chill Bill (gekoeld transport) voor de zaterdag levering (8:00-18:00).