Alles zag er top uit keurig netjes geregeld.

Keurig netjes verpakt, alles zag er top uit.

Mooi borststuk geleverd, heeft uitstekend gesmaakt.

Prachtig stuk vlees in een keurige verpakking, op Tijd geleverd

Heerlijk

Heerlijke spareribs . Goed bevleesd

Snel bezorgd, heerlijk vlees!

Eerste keer dat ik online vlees heb besteld en het was geen telleurstelling. Het vlees zat goed ingepakt en smaakte heerlijk. Zeker een aanrader!

Heerlijk vers vlees.

Zo als altijd vers mals en goed van smaak. Goed verpakt en snel geleverd.

Product kwaliteit dik in orde en levering super.

Top. Vlees goed en levering

Het meeste vlees wat wij besteld hebben was erg lekker.

Het vlees wat wij hebben ontvangen zag er goed uit. tot dat we aan de kogelbiefstuk begonnen. Hier hadden we er 4 van besteld. We hebben er 2 dit weekend gegeten waarvan er 1 goed was en de ander was erg taai. Als ik deze in een restaurant gekregen had had ik hem teruggestuurd. Ik hoop dat de andere 2 beter zijn. Maar de kipfilet, spek en sukadelappen waren gewoon goed.

Mooie producten

Veel keuze in mooi vlees. kwaliteit is top..

snelle en heldere service met mooie producten

kwaliteit vlees, makkelijk besteld en snel af te halen

Super kwaliteit, verpakking, levering en duidelijke eerlijke website.

Goed zaken doen en eerlijk vlees.

Goed vlees. Snel en netjes bezorgd

Mijn bestelling kwam op de afgesproken dag en tijden aan en was zeer netjes verpakt Het vlees wordt vacuum verpakt en in een koel zak met ijspakjes gevuld. Vlees direct in de vriezer zonder problemen!

keurige levering!

kwaliteit vlees dik in orde. voor herhaling vatbaar!~!!

Goed service!

Alles is in orde.

Goed vlees, goede prijs en snelle bezorging!

Zie bovenstaande

Tender steaks and tasty ham

I've been very satisfied with the large ham and various steaks that I ordered and had delivered. The ham is just like the photo on the website and is delicious. We had one of the steaks last night and it was beautifuly tender.

Uitstekend vlees

Zeer zeer goed. Misschien wel iets duurder maar daar heb je dan ook super kwaliteit voor!!! Levering ook keurig netjes en duidelijk !

Snelle levering en lekker vlees

Duidelijke website, snelle levering, goed verpakt en vlees is zeker lekker. Vooral het stuk gerookt spek valt erg in de smaak

Top geregeld!

Super service!

Het is de tweede keer dat ik vlees besteld heb, tot nu is het mij goed bevallen

uitstekend

vlees en bezorgster perfect ,bezorging zelf niet als men eerst zegt tussen 9-1600uur en dan s,avonds pas 20.30 komt moet men dus hele dag thuis blijven en kan men geen boodschappen of wat dan ook buiten de deur doen .zo vlees ja bezorging nee

Goede kwaliteit

Netjes op tijd bezorgd

Top producten

Goede kwaliteit en snelle levering en goed ingepakt

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.