Prima kwaliteit

Snelle goed verzorgde levering

Zeer lekker goede kwaliteit als het op is bestellen we WW’er dank je wel

Prima keuze

Snelle levering met een goed product

Heerlijke producten en goede communicatie

Ik heb hier een heerlijje nduja besteld, een chipolata en wat gedroogde worsten. Het is allemaal erg goed bevallen. Een van de droge worsten was niet beschikbaar. Ik werd gebeld met genoeg alternatief. Ik heb daardoor een nog lekkerder worstje ontvangen dan ik had besteld die genoeg leek op de oorspronkelijke bestelling. Ik zal hier vaker bestellen.

top service

top service, snel geleverd

Goed product, snelle en juiste leveringen

Als het goed is en in mijn ogen niet beter kan waarom zou ik dan niet bij deze leverancier blijven.

Prima service, goed vlees!

Goed vlees

Heerlijk gegeten mooie spullen.

Zeer blij met de slagerij

De buurt bbq was een succes mede door het heerlijke vlees van de internetslagerij.

topslager

goeie kwaliteit vlees, snel en verzorgd thuisgebracht

Heerlijk goed en eerlijk vlees

Mooi vlees van goede afkomst. Netjes op de website uitgelegd waar alles afkomstig van is en met een mooie eerlijke prijs. Daarnaast veel verschillende soorten en variatie in het assortiment. Voor ieder wat wils. Voortaan blijf ik mijn vlees hier bestellen

Top ervaring

Alles keurig verpakt en gekoeld ontvangen. Vlees is top...

Vlees is perfect, verpakking wat minder

De vleeskwaliteit is uitstekend, super! Enige nadeel is dat ik diepvries en gekoeld had besteld, maar omdat het met enorme ijspakken bij elkaar zat, was het gekoelde zover aangevroren dat ik het niet meer los kreeg en apart kon inpakken voor de vriezer, wat wel de bedoeling was. Met name de chipolataworstjes waren compleet aan elkaar gevroren en zitten nu als 1 blok in de vriezer, wat verwerking later lastig maakt. Maar het vlees zelf is geweldig, heerlijke varkenswangen en zalige osseworst!

Toppers, goed vlees en perfect service

Nu voor de tweede keer besteld bij de internetslagerij en wederom heel goed vlees. In de ochtend besteld en in de avond op dezelfde dag geleverd. Top.

Mooi vlees goede kwaliteit.

Goede prijs kwaliteit!

(h)eerlijke producten tegen goede prijs

Al verschillende stukken vlees voor de BBQ via internslagerij besteld. En altijd was het mooi vlees en we hebben genoten bij het eten ervan.

Gewoon perfect

Heerlijk stuk vlees, keurig op tijd geleverd en uitstekend verpakt. Ga absoluut vaker bestellen.

Altijd goed

Het heerlijke vlees weer super snel mogen ontvangen. Zoals altijd weer dik tevreden.

Top geregeld

Prettig bedrijf, service en kwaliteit zijn geweldig goed.

Prima service en goede kwaliteit.

Ik kon mijn pakket eerder ophalen dan de aangegeven tijden. Werd erg vriendelijk te woord gestaan, zowel aan de telefoon als bij het afhalen. Het vlees was van goede kwaliteit.

Goed vlees voor een redelijke prijs. Aanrader

Altijd perfect verpakt, een enkele keer gaat er iets mis maar dit word keurig opgelost.

Topslager

Inmiddels twee keer een bestelling gedaan en wat een prachtig vlees!

Super lekkere vlees, bezorgd zoals beloofd!

Goed vlees en goede service.

Heerlijk vlees, goede kwaliteit. Snelle levering. Goed in mee gedacht.

Laan van de Kreeft 191

7324BX Apeldoorn

Over Internetslagerij.nl

Internetslagerij.nl – Pionier in online horecakwaliteit Internetslagerij.nl, opgericht in 2013, behoort tot de eerste online slagerijen van Nederland en geldt als een echte pionier binnen de branche. Waar veel aanbieders opereren als vleeshandelaar, staat bij ons het ambachtelijke slagersvak centraal. Vakmanschap, productkennis en selectie op topniveau vormen de kern van onze organisatie. Onze expertise vindt haar oorsprong in Jans Vlees BV, een gespecialiseerde horecaslagerij die uitsluitend levert aan restaurants, hotels en instellingen. Dagelijks werken wij met vlees van het hoogste kwaliteitsniveau, geselecteerd volgens de normen van professionele chefs. Diezelfde horecakwaliteit maken wij via Internetslagerij.nl toegankelijk voor de particuliere thuiskok. Zo combineren wij traditioneel vakmanschap met het gemak van online bestellen en thuisbezorging. Van krachtige steaks tot verfijnde braadstukken en exclusieve specialiteiten: onze producten zijn geselecteerd voor de serieuze thuiskok die geen concessies doet aan kwaliteit. Levering op maat: professioneel en geconditioneerd Wij leveren onder gecontroleerde omstandigheden, zodat versheid en kwaliteit gegarandeerd blijven tot in uw keuken. Voor bezorging werken wij samen met: Trunkrs – Same Day Delivery van maandag t/m vrijdag (17:00–22:30) Chill Bill – Geconditioneerde daglevering op vrijdag en zaterdag (08:00–18:00) Tijdens het afrekenen kiest u eenvoudig tussen afhalen of bezorging. Kiest u voor afhalen, dan selecteert u zelf de gewenste afhaaldatum. Kiest u voor bezorging, dan kiest u eerst de vervoerder en het bijbehorende levermoment. Internetslagerij.nl brengt horecakwaliteit rechtstreeks van de vakslager naar de thuiskok — ambachtelijk verwerkt en professioneel geleverd.