Jhp is uitstekend

Waarom ik zegt uitstekend, ze zijn altijd heel klantvriendelijk, goede service en altijd optijd

Very happy

I ordered men's and women's Calvin Klein underwear for me and my partner and I am super satisfied with the items. The order arrived in 2 days - ordered Sunday received Tuesday.

Dure trui, niet aangekomen

Mijn bestelling is niet aangekomen .... Normaal altijd keurig en goed maar nu....

Erg goed snel geleverd

Broek en handschoenen goed verpakt en snel geleverd

Super snel geleverd

Top geleverd

Verkeerde trui geleverd gekregen

Verkeerde trui gekregen. Verkeerde label zat eraan. En na 2 weken nog steeds geen goede trui binnen.

Broek

Prachtige kleding snel geleverd en makkelijk te retourneren!!

Supersnelle levering en scherpe prijzen.

Snelle levering. Producten zoals omschreven En altijd goede prijzen.

Mooie webshop en veel keus

Matige service.

Jammer dat je voor een omruiling, maat kleiner toch verzendkosten moet betalen en ik heb het geld van de retour nog steeds niet terug!

Zeer te vrede

Goede en snelle service van zeer nette ,vlotte en moderne kleding!

Dezelfde dag levering. Mooie kleding Goede service.

Ik ben vol van verbazing

Ik wilde voor mijn kleindochter een black bananas pak kopen. De prijs waar ik het voor tegen kwam had ik alleen maar kunnen hopen. Ook de levering was snel en goed. Jullie zijn een bedrijf die weten hoe het moet. Onze dank is groot!!

Super snel en netjes geleverd!!

Snelle levering en heel mooi pak

Makkelijk

Ging makkelijk en snel

Ik heb nooit een pakket ontvangen door het verzendbedrijf wel ben ik goed geholpen door de klantenservice en heb ik mijn geld terug gekregen

Mooie spullen goedelevering

Zal jullie aanbevelen

Helemaal in de gloria met mijn nieuwe jas

Zo blij met mijn nieuwe jas! Past precies en zo leuk dat je de bezorger bij de deur kunt opwachten, zo accuraat is de voorspelling van het bezorgmoment. Heel zorgvuldig verpakt met als verrassing een mooie hanger en een kledinghoes.

Ken je dat gevoel? Je hebt een flink bedrag op je bankrekening staan, geld waarvan je niet weet waaraan je het moet uitgeven? Dat je bij alles wat je in jouw winkelwagentje klaar zet om te bestellen denkt: ‘ach ik heb het eigenlijk niet nodig, maar ik bestel het toch’? Het gevoel dat jouw spaarrekening een bodemloze put is, van waaruit je maar geld kunt blijven halen zonder dat het ooit op lijkt te raken… Niet? Ik ook niet. Daarom bestel ik bij JHP fashion. Er is altijd wel een leuke kortingsactie en het mooiste van alles: ze leveren ook nog op dezelfde dag! Zo kun je jouw tijd mooi ergens anders aan besteden. Want je weet wat ze zeggen: ‘tijd is geld’. @JHP: wederom bedankt voor de snelle service.

Zwendelaars

Maten kloppen van geen kanten. Als je wil retourneren moet je zelf de portokosten betalen. En in mijn geval namen ze het niet terug en was ik en pakje en geld kwijt met nog extra portokosten ook. Wat een zwendelaars!

Goed contact, mooie kleding

Goed contact en altijd een terugkoppeling gekregen

Voor 12.00 besteld en dezelfde dag geleverd door een vriendelijke jongen .

Leuke jas

Leuke jas voor een leuke prijs. Snel geleverd..

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.