Slecht

Pakket nog steeds NIET ontvangen. Als ik het morgen niet krijg hoeft het niet meer!!

JHP Fashion is een klant rijker : super tevreden met mooie aankoop !

Zeer tevreden & gelukkig met aankoop prachtige Khulo Soulani winterjas ! Jas werd op toegezegde termijn aangeboden in geschenkdoos met mooie toebehoren van JHP Fasshion. Dus inderdaad : “whoever said that money can’t buy happiness, simply didn’t know where to go shopping !’ Jolanda Bierbeek België

Verkeerde maat

Verkeerde maat geleverd en daarna was de maat die wel nodig had niet meer op voorraad. Afhandeling van geld teruggestorten is wel goed gegaan.

top kwaliteit

Mijn pakket werd dezelfde dag al geleverd, de factuur zat in een hele mooie kaart, dat gaf een luxe uitstraling. Ik zal hier zeker vaker bestellen!!

Geweldig! Snelle en goede levering

Zeer goede en snelle levering, zelfde dag van bestelling ook bezorgd.

Helemaal top keurig en snel

Super en vooral snel

Snele levering

Hoge qualitait, snelle levering.

Ben niet tevreden

Ik had broek te klein opgestuurd en terug gestuurd samen met de trui niks gehoord zelf gebeld en nu zeggen ze dat pakje niet is aan gekomen terwijl ik bericht heb dat t afgeleverd is ze zullen er achteraan gaan vragen aan dhl maar nog niks gehoord echt n slechte zaak mvg

Helemaal super

In 1 dag besteld en bezorgd. Makkelijk overzicht op de site

Snelle levering en netjes verpakt

Bestel zeker nog een keer

Bestelling snel binnen en netjes ingepakt

Ondanks dat ik deze bestelling eerder heb gedaan en deze niet op voorraad bleek te zijn, heb ik de bestelling nu wel binnen gekregen. Heel blij mee!

top

en zeer tevreden tot nu toe

Toffe kleding en super snel geleverd en super blij mee

Bezorger was vriendelijk en op tijd en was netjes gekleed, de kleding is ook goede kwaliteit

SLECHT RETOURBELEID

Pak om 21:30 ontvangen. Om het te kunnen passen, het lintje verwijderd. Volgende ochtend om 09:00 direct gebeld om de situatie uit te leggen (dat ik het lintje heb moeten verwijderen om te passen, maar het pak me helaas niet past) maar mocht niet retourneren zonder lintje. Weg €170 euro. BELACHELIJK en echt slecht!!

Mooie actie ! Snelle service..

Mooie jas, aparte kleur en snelle levering (avondlevering was ook echt een toppunt!)

Snelle en keurige verzending

Bestellen gaat makkelijk. Wordt ook snel verzonden.

Snel en netjes geleverd

Hele fijne webshop! Hij is duidelijk en overzichtelijk en helemaal geweldi, die snelle levering!

Jammer dat je zelf moet betalen voor het retourneren

Xl shirt besteld en daar passen we met 2 man in (geen oversized). Dat ik dan 6 euro moet betalen om hem terug te sturen is niet normaal. Jammer

Geweldig!!

Geweldige service en snelle levering vind je alleen bij JHP Fashion!

Goede service en snel geleverd

mooi pak

alleen vind ik het terug brengen als je dat moet doen. beetje omslachtig en duur.

Mooie kleding

Mijn ervaring qua kleding echt 5 sterren waard mooie kleding voor zacht prijsje echt top ik heb 2 black banana broeken voor mijn zoon gekocht van €60 voor €18. Waarom de 3 sterren? De bezorg service echt belachelijk je kan zitten wachten tot 22.30 s'avonds en moet je je id ook nog laten zien. Ik vind dit echt een zwaar min punt De shop zelf qua kleding beveel ik aan Maar qua bezorging zou ik het niet aanbevelen

Super snel verzonden

Super snel verzonden en goede kwaliteit kleding

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.