Fijn

Snelle levering Voor een bepaalde tijd besteld dezelfde dag nog in huis. Goede kwaliteit.

Goede service en levering tegen een mooie prijs. Ben blij met aankoop. Dank !

Goede snelle levering

Super mooi pak en snel geleverd

Zeer slechte sevice, maat viel klein. Onvriendelijk personeel. Ik raad deze store zwaar af .

Zeer slechte sevice, maat viel klein. Onvriendelijk personeel. Ik kom net terug uit vakantie (slipper was daarvoor bedoeld) waarschijnlijk nu laat voor retour.

Slecht

Voor een artikel retour te sturen 5,95euro betalen? Dan ben je goed bezig. Als je kleding verkoopt weet je dat mensen de moeten passen en dat de kans groot is dat er iets terug gestuurd gaat worden. Dus ik bestel hier niet weer..

Retourkosten!!!

Retourkosten jammer!

Goed en snel bezorgd

Bij Online ruiling moet jezelf voor de retour kosten betalen.

Mijn eerste ervaring: Gekozen om mijn jas om te ruilen voor een andere maat. Let op; retour kosten komen wel voor je eigen rekening en krijg je niet terug. Pakket kan je ook beter verzekeren anders is het op eigen risico. In plaats van omruilen heeft Jhp mijn geld terug gestort. Terug storting redelijk snel, binnen 7 dagen. Alleen jammer dat de website bij Online aankopen retourneren of ruilen geen melding staat dat bij ruilen de verzendkosten voor je eigen rekening komen. Je moet flink naar beneden scrollen en onder : Kleertjes.com, Miinto of To Be Dressed staat dat retouren voor je eigen rekening is? Jammer dat Jhp de klant niet tegemoet komt. Medewerkster van de klantenservice kan daar helaas niets aan doen. Ik denk niet dat ik de volgende aankoop bij JHP zal doen.

Slecht

Pakketje omgeruild, hierbij 5,55 moeten betalen voor een retourbon, vervolgens een maat groter besteld en deze niet gehad! Erg jammer want ik heb een bruiloft dit weekend waar het voor was. Nu is de riem niet meer beschikbaar. En ben 5,55 verloren hieraan.

Bestelling was niet op voorraad

De bestelling leit een tijdje niets van zich horen waarna ik zelf contact heb opgenomen met de vraag ocer de status van de bestelling. Een dag later kreeg ik een mailtje met de uitleg dat mijn bestelling niet een op voorraad was, en dat ik mijn geld zou terugkrijgen.

Bestelling nooit ontvangen!

Een nikkie jurkje besteld van €145 en op het werk laten bezorgen aangezien ik full time werk. Ziek geworden na 1 week terug op het werk en was helaas nooit een pakketje voor mij afgegeven. Contact opgenomen met de klantenservice zij hebben een onderzoek gestart bij dhl. De chauffeur zegt het pakket afgeleverd te hebben (dat hij dat nog precies weer na zoveel pakketjes en 2 weken later) het pakket is niet aangetekend verzonden voor dar bedrag dus er is geen handtekening van mij ik moest het maar doen met wat er uit het onderzoek is gekomen geen geld terug geen nieuwe opgestuurd. Erg klantonvriendelijkheid.. en alleen een handtekening is een rechtsgeldig bewijs dat iemand het pakket ook daadwerkelijk heeft ontvangen!!

Perfect!

Hetzelfde dag in huis. Zending makkelijk te volgen. Heb het heel goed en makkelijk ervaren

best goede kwaiteit

ik had een winterjas besteld maar kreeg zomer dat was wel jammer en je hoeft geen verzend kosten te betalen maar je moet wel retour kosten betalen dat is ongeveer 7euro ofzo

Slechte afhandeling en geen reactie op mail

Je koopt een jurkje voor € 169,99 en stuurt het retour omdat het niet past. Krijg je ruim 2 weken later € 167 teruggestort. En als je er dan naar vraagt komt er geen reactie. Laatste keer!

Supersnelle levering

Mooie artikelen en snelle levering

Slecht

Ik wacht nog op terug betaling voor een order die ik nooit gehad heb.

Top levering

Snelle levering en fijne bezorger

A

Super mooi

Jas besteld en de volgende dag binnen en zat heel goed

Snelle levering vriendelijke klantenservice

Snel geleverd.

Bestelling niet ontvangen

Bij de afronding van mijn bestelling aangegeven de bestelling te leveren bij een DHL servicepunt. Pakket zou ook met DHL verstuurd worden. Webshop heeft andere vervoerder gekozen en deze vervoerder mocht niet leveren bij het DHL servicepunt. Zelf contact gehad met de vervoerder of adres gewijzigd kon worden. Ook dit was niet mogelijk. Webshop had aangegeven dat adres niet mocht worden gewijzigd. Pakket is terug gegaan naar webshop en dus nooit bij mij terecht gekomen…

Bezorging is slecht

JPH werkt met een bezorgservice die veel beloftes maken, maar het niet na komen.

Order nooit ontvangen

Ik heb een order voor meer dan. 500 geplaatst en is nog steeds niet binnen gekomen .

Laat op de avond Josh V besteld en de volgende dag al in huis. Echt top!

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.