Mijn bestelling was niet compleet, doos was beschadigd. Contact opgenomen met JHP. Conclusie: Ik had het pakket niet aan moeten nemen en heb pech. Het verlies van de broek komt op mijn bordje, terwijl het recht aangeeft dat de webshop verantwoordelijk is. Uiteindelijk na veel discussie komt de webshop mij tegemoet en neemt het verlies op zich. Fijn dat er uiteindelijk toch een goede oplossing is gekomen.
Beste Danielle, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u aangeeft aan slechte ervaring met ons te hebben gehad. Wij hebben dit voor u gecontroleerd en uit ons systeem blijkt dat wij uw bestelling compleet hebben verstuurd. Op het moment dat een klant een pakket beschadigd of geopend geleverd krijgt dient de klant dit ten alle tijden het pakket te weigeren bij de bezorgdienst om niet aansprakelijk te worden gesteld. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Originele beoordeling
Mijn bestelling was niet compleet, doos was beschadigd. Contact opgenomen met JHP. Conclusie: Ik had het pakket niet aan moeten nemen en heb pech. Het verlies van de broek komt op mijn bordje, terwijl het recht aangeeft dat de webshop verantwoordelijk is voor verlies/beschadiging tijdens het verzenden. Zeer teleurstellend. Zal deze webshop dan ook absoluut niet aanbevelen.
Prima geholpen... snelle levering en mooie kleding!
Beste Remco, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Beste Wendy, Super bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Zie boven
Beste Carla, Bedankt voor uw review. Vanaf het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen kan het tot maximaal 14 dagen duren totdat wij de terugbetaling hebben verwerkt of uw betaaloverzicht hebben aangepast. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Bestelling was snel binnen maar op mijn geld van retour wacht ik al bijna 20 dagen.dus doe nooit meer
Beste Aba, Bedankt voor uw review. Vanaf het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen kan het tot maximaal 14 dagen duren totdat wij de terugbetaling hebben verwerkt of uw betaaloverzicht hebben aangepast. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik heb me aangemeld voor de nieuwsbrief ivm 10% korting op mijn aankoop. De kortingscode werkte niet. Een mail gestuurd naar de klantenservice, kreeg ik een bot antwoord. Tweede mail gestuurd. Ook deze werd niet goed gelezen. Kreeg ik een nog botter antwoord. Verder zat er geen rerourformuluer bij de bestelling. Heb me afgemeld voor d ed nieuwsbrief, maar ook deze blijf ik ontvangen
Beste Jolande, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u aangeeft aan slechte ervaring met ons te hebben gehad. Wij raden u aan om de klacht aan te melden bij onze klachten afdeling via het e-mailadres [email protected]. Zij zullen u dan verder helpen met uw klacht. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Had in de ochtend me bestelling geplaats en het werdt de zelfde avond om 20:00 bezorgd.
Beste Dennis, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en succesvol is afgeleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Me probleem is opgelost !
Beste Hilmi, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u een klacht heeft over een pakket. Wij raden u aan om de klacht aan te melden bij onze klachten afdeling via het e-mailadres [email protected]. Zij zullen u dan verder helpen met uw klacht. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Originele beoordeling
Als ik bel weet deze beste meid niet hoe ze mij kan verder helpen inplaats van dat ze iemand van een andere afdeling zoals backoffice / finance roept zegt ze dat ik een mail moet sturen zo gezegd zo gedaan ik heb me pakket niet ontvangen en jhp fashion zal een onderzoek starten uiterlijk 7 werkdagen nou zijn we al op 10/11 werkdagen verder en nou moet ik op de reactie van jhp fashion wachten belachelijk ik heb ervoor gekozen om te betalen met Riverty (afterpay) en nou moet ik dus vandaag betalen of het bedrag gaat verdubbelen dus of ik moet nu betalen voor iets wat ik niet heb ontvangen en betaal ik niet moet ik het dubbele betalen voor iets wat ik niet heb ontvangen nou vraag ik me af kom ik onbetrouwbaar over bij jhpfashion ? Ik heb echt mijn pakket niet ontvangen
Precies pasfit zoals aangegeven op de site
Beste klant, Heel erg bedankt voor uw review! Dit waarderen wij enorm en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Makkelijk betalen, snel geleverd en goede kwaliteit producten. Zoals het moet!
Beste Driss, Bedankt voor uw review. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer blij te kunnen maken in de winkel of online. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Bezorging/aflevering niet correct
Artikel besteld en geannuleerd zonder bericht.
Beste Chris, Bedankt voor uw review. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer blij te kunnen maken in de winkel of online. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Prima!!
Beste Céline, Super bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Blij met mijn bestelling en ging super snel!
Beste Dewika, Heel erg bedankt voor uw review! Dit waarderen wij enorm en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Keurige webshop die waarmaakt wat ze beloven. Netjes op tijd geleverd en mooi en stevig ingepakt.
Beste Danny, Bedankt voor uw review. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer blij te kunnen maken in de winkel of online. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Bestelling snel verzonden en keurig verpakt in papier. Ook verzonden in stevige doos en kleerhanger zelfs meegeleverd. Mijn complimenten!
Beste Susanne, Bedankt voor uw review. Super om te horen dat u alles positief heeft ervaren. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer blij te kunnen maken in de winkel of online. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Op tijd,makkelijke termijn regeling en doen wat er beloofd wordt
Beste Patrick, Heel erg bedankt voor uw review! Dit waarderen wij enorm en hopen u ook snel weer blij te kunnen maken in de winkel of online. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Mooie prijs voor een prachtig jurkje van Josh V. Keurig verpakt en snel geleverd. Erg tevreden.
Beste Christine, Heel erg bedankt voor uw review! Dit waarderen wij enorm en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Bezorgd zo als gezegd.. Terug betaling duurt wel lang..nog niks ontvangen
Beste Wim, Bedankt voor uw review. Voor meer vragen over uw terugbetaling kunt u altijd mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Bestellen en de zelfde dag bezorgd
Beste Marcellino, Bedankt voor uw review. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer blij te kunnen maken in de winkel of online. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Goede communicatie en supersnelle levering.
Beste Mirjam, Heel erg bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik ben wel tevreden alleen zie nu een advertentie voorbij komen van een Nikkie broek die nu €20,- goedkoper is dan 1,5 week geleden toen ik heb besteld heb. Dit vind ik wel erg jammer.
Beste Laura, Bedankt voor uw review. Wij raden u aan om een e-mail te sturen naar [email protected]. Zij zullen u hier mee verder helpen. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Helaas pasten de bestelde schoenen niet. Schoenen geretourneerd, ontvangstbevestiging ontvangen, maar nog geen geld terug op onze rekening…..
Beste Eline, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u aangeeft aan slechte ervaring met ons te hebben gehad. Vanaf het moment dat wij uw retourzending hebben ontvangen kan het tot maximaal 14 dagen duren totdat wij de terugbetaling hebben verwerkt of uw betaaloverzicht hebben aangepast. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Super sneller levering! Mooie spullen!
Beste Cherilyn, Heel erg bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Eendrachtstraat 5
1531 DT Wormer
JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.