Voor 12.00 uur bestelt keurig optijd in huis. Alles zag er netjes uit! Dus gewoon Top
Beste Cecile, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en succesvol is afgeleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Het is erg jammer dat het product zo klein valt, dit staat niet opschreven. Ik kon het niet meer ruilen, omdat er geen maat groter was.
Beste Richella, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat het artikel niet voldeed aan uw verwachtingen. Ruilen of retourneren is binnen 14 dagen mogelijk. Het kan zijn dat het artikel op dat moment uitverkocht was. Op het moment dat u de volledige bestelling retourneert ontvangt u de verzendkosten retour van ons. De kosten voor het retour zenden van het pakket zijn voor de klant. De kosten voor het verzenden van het juiste artikel indien u het item wilt ruilen zijn de kosten voor rekening van JHP Fashion. U mag het pakket uiteraard ook zelf terugbrengen in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Goede service! Dit bedrijf doet echts iets aan de klantenbeleving! Persoonlijk kaartje werd gewaardeerd!
Beste F, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding, snelle verzending, ruime keus aan assortiment.
Beste Hana, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Snelle levering en bestelling precies zoals op de afbeelding.
Beste Regina, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en succesvol is afgeleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Zeer snel geleverd!
Beste Mariëlle, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en succesvol is afgeleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
De bestelling ging snel en heb de product op tijd ontvangen.
Beste R, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en succesvol is afgeleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik vraag om een 43 op te sturen en krijg geld terug gestort zonder enige terug koppeling
Beste Noa, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de omruiling niet goed is gegaan. Het kan zijn dat het artikel op dat moment helaas niet meer op voorraad was. Vandaar dat u i.p.v. een omruiling een terugbetaling heeft ontvangen. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik heb een shirt besteld en volgende dag in huis. Supermooi verpakt en snel geleverd . Topzaak!
Beste Bektas, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Pakket zou geleverd moeten zijn bij ophaalpunt van DHL, 3 keer langsgereden nooit een pakket ontvangen. Via Miinto ook nauwelijks reactie en kunnen mij ook niks vertellen.
Beste Raoul, Bedankt voor uw review. Wij zien dat uw bestelling op 19 mei is afgeleverd bij het ServicePoint. Omdat de zending niet is afgehaald is het na 7 dagen automatisch retour gestuurd naar ons. Wij zullen de terugbetaling spoedig verwerken. U zult daarover een bevestiging ontvangen van Miinto. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Mijn eerste bestelling bij JHP was gelijk een voltreffer! Ik werd gelokt door een goede aanbieding en de levering was uitstekend, net verpakt en goed optijd! Verder zijn de nieuwsbrieven van toegevoegde waarde aangezien er vaak kortingen in vermeld worden, soms ook kortingscodes. Al met al top ervaring gehad!
Beste Bas, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik heb mijn bestelling van jullie niet ontvangen. Heb aantal mails ontvangen over dat Truckers het pakket kwam bezorgen maar heb bestelling zelf niet ontvangen…
Beste Mark, Bedankt voor uw review. Helaas kunnen wij geen mailcontact met u vinden over uw bestelling, wij hadden u dan graag verder geholpen. Wij zien dat het maximale aantal bezorgpogingen door het verzendbedrijf is bereikt en dat uw bestelling daardoor is geretourneerd naar ons. Tevens hebben wij de terugbetaling op 6 mei verwerkt. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Goede site
Beste Gineke, Super bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Bestelling is niet geleverd word nu aan gewerkt
Beste Noa, Bedankt voor uw review. Allereerst onze oprechte excuses. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij hebben van het verzendbedrijf te horen gekregen dat u een onderzoek heeft gestart bij Trunkrs. Wij mochten een claim indienen bij Trunkrs en hebben pas gehoord dat de claim is goedgekeurd. In overleg met u hebben wij zojuist de terugbetaling verwerkt. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Originele beoordeling
Het is niet geleverd
Geen fijne ervaring bestelling is bij de vervoerder zoek geraakt en men heeft mij na een week nog niet gecontracteerd
Beste Cemil, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u dit heeft ervaren. Helaas kunnen wij geen mailcontact met u vinden over uw bestelling. Als u een e-mail stuurt naar [email protected] kunnen wij kijken naar een gepaste oplossing. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik had sneakers besteld en alles klopte volgens omschrijving, maat ook gelijk goed en binnen een dag geleverd!
Beste Bianca, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Bestellen gaat makkelijk. Bezorging is snel en de verpakking is lux. Alleen het retourbeleid is omslachtig, site die op het papier staat klopt niet en je moet zelf de verzendkosten betalen. De terugbetaling is wel snel uitgevoerd.
Beste Claudia, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat het artikel niet voldeed aan uw verwachtingen. Op het moment dat u de volledige bestelling retourneert ontvangt u de verzendkosten retour van ons. De kosten voor het retour zenden van het pakket zijn voor de klant. De kosten voor het verzenden van het juiste artikel indien u het item wilt ruilen zijn de kosten voor rekening van JHP Fashion. U mag het pakket uiteraard ook zelf terugbrengen in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Snelle bezorging, goede service
Beste Louis, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik heb net 2/3 weken mijn jas en hij is helemaal verkleurd door de zon, wat voor deze prijs en dit merk absoluut niet de bedoeling is lijkt mij
Beste Jeremy, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u een klacht heeft over een item. Ik raad u aan om de klacht aan te melden bij onze klachten afdeling via het e-mailadres [email protected]. U kunt in de e-mail een foto van de klacht toevoegen, uw ordernummer benoemen en in het kort uitleggen wat uw klacht is. Zij zullen u dan verder helpen met uw klacht. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik ben zo blij met mijn pak en het was snel geleverd.
Beste Laida, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij wensen u heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ondertussen feedback van de winkel om de zaal uit te klaren en levering gepland vandaag.
Originele beoordeling
Op dit moment aankondiging van de zending maar nog niet ontvangen. We zijn 23 d na de bestelling. Ook Minto raakte aan geen info over de bestelling.
Ik had een lumi3re pak besteld en de bestelling was dezelfde dag nog in huis. Alleen zat er een vlekje op de trui. Ik heb het geprobeerd ervan af te wassen omdat ik het pak graag wilde houden maar dat lukte helaas niet. Ook pluiste de binnenkant van het pak heel erg waardoor de kleding die ik eronder droeg en de kleding die ik had meegewassen onder de pluisjes zat.
Beste Dylan, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u een klacht heeft over een item. Ik raad u aan om de klacht aan te melden bij onze klachten afdeling via het e-mailadres [email protected]. U kunt in de e-mail een foto van de klacht toevoegen, uw ordernummer benoemen en in het kort uitleggen wat uw klacht is. Zij zullen u dan verder helpen met uw klacht. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Top service en binnen 24 uur geleverd kan niet beter
Beste Jeffrey, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en succesvol is afgeleverd. Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Super mooie loafers besteld! Zeer tevreden over JHP!
Beste Gigi, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Dit waarderen wij enorm en hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik heb geen pakketje ontvangen omdat die bij dhl vast staat en al 1 week zit te wachten op jullie reactie
Beste Bjarne, Bedankt voor uw review. Wij hebben contact gehad met u omtrent uw bestelling. Uw pakket is sinds 2 mei niet verder gescand bij DHL. Hierdoor is het zoals u weet niet mogelijk geweest om uw pakket te leveren. Tevens heeft mijn collega aangegeven dat wij helaas nog geen reactie hebben ontvangen van DHL en zodra wij reactie krijgen u een e-mail zult ontvangen van ons. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Eendrachtstraat 5
1531 DT Wormer
JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.