Snelle service !

Broek was niet goed, retour gestuurd en gebeld of de juiste maat er nog was. Deze is gelijk apart gehangen en verstuurd zodra terug stuur bewijs binnen was van de foute broek

Top winkel!

Vaker kleren besteld, altijd netjes ingepakt en snel ontvangen! Top kleding!

Goeie ervaring

Snel bezorgd goeie service ben altijd tevreden er mee met deze snel service echt un aanrader hier om te bestellen

Echt helemaal top en makkelijk!

Veel keus en overzichtelijk, vaak gezocht naar dsquared shirts voor mijn man echt wel wat keus. Ik zou het zo aanraden!

De levering was echt super

De levering voor 13 uur besteld was super, dezelfde avond nog geleverd. Wel jammer dat je verzendkosten moet betalen voor het retour sturen.

Super kwaliteit en snel geleverd

2 truien besteld van malelions super snel geleverd top kwaliteit

Uitstekend!!

Goede en super snelle service

WonderWinkel

Beter dan in de winkels!!!! En goed geprijsd en kwaliteit!!

Goed en snelle bezorging

Leuke tas, veel voordeliger en snel bezorgd

No faults

It’s nice to have packages received by a professional, organized,customer friendly and fast delivery service

Dacht dat het een heel pak was maar helaas alleen de top

Dacht dat de aanbieding een geheel pak was maar kreeg alleen de top.

Slecht ervaring

Slecht ervaring

Helaas was de jas voor mijn dochter te klein, geretourneerd en heel snel weer mijn geld terug! Top!

Precies zoals besteld!

Hele mooie kinderpet van Black Bananas. Mooi optijd, goede kwaliteit, top prijs.

Goede kwaliteit maar niet zelfde dag bezord.

Goede kwaliteit, maar ze zeggen voor 13:00 besteld zelfde dag bezorgd. Dit was helaas niet en kwam paar dagen later.

Uitstekend!

Snelle levering producten waren goed.

Supersnelle levering!

Snelle levering , zeer goede kwaliteit en mooie jas

De jas die ik heb besteld is erg mooi en van hele goede kwaliteit Maat klopt Het bestellen was makkelijk en levering snel

Snel en goed

Snelle en goede service. Mooie kleding

Tevreden snelle levering als iets niet goed is word het netjes verwerkt

verzendkosten en retour sturen te duur

1ste keer besteld maar ook de laaste keer. verzendkosten als pakket verstuurt hoewel t in de brievenbus paste en als je iets retour wilt sturen betaal je nog eens 5,95 euro. en t artikel wat ik besteld had leek niet op de foto. wel snel m'n geld terug gekregen.

Super Slecht!!!

Geen bestelling ontvangen!!! Dhl zegt van wel dus ben je bedankt…. niets ontvangen veder kunnen ze niets voor je doen BESTEL hier dus NIET

Mooie kwaliteit . Kortingscode altijd fijn zeker met prijzen boven de 100 euro . Goede levering

Goed geregeld

Een eigen bezorgservice is echt geniaal

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.