De bestelling is nooit ontvangen! De transporteur zegt het pakket afgeleverd te hebben maar kennelijk niet bij ons (of de buren...) Bij wie het wel afgeleverd is kan de transporteur niet vertellen en ook van de winkel hoor ik, op het verzoek een beoordeling te plaatsen, helemaal niets. Daar ik gebruik heb gemaakt van Aftherpay hou ik hier alleen een raar gevoel aan over.
Beste Markus, Allereerst onze oprechte excuses. Wij vinden het erg vervelend dat uw bestelling niet bij u is bezorgd. Helaas kunnen wij geen mailcontact met u vinden over uw bestelling, wij hadden u dan graag verder geholpen. Natuurlijk kunt u ons altijd mailen. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Fuxked up indid not recive the hoddie is ajoke
Goodmorning, First of all our sincere apologies. We are very sorry that your order has not been delivered to you. Unfortunately we can't find any email contact with you about your order, we would have been happy to help you further. Of course you can always email us. Yours sincerely, Team JHP fashion
Altijd snelle levering, en altijd netjes verpakt. Top dus.
Beste Margreet, Heel erg bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik heb een black Bananas pak gekocht voor mijn zoontje (12jr) Toen ik het uit de verpakking haalde zat er een gat in en een gat in de jaszak? Hierover gebeld en ik moest een e-mail sturen met foto’s. Zo gezegd zo gedaan, na een week pas reactie dat ik tien euro vergoeding kreeg!! Arm kind had het nog geen eens aangehad!! Ik vind zo pak nogal duur voor iemand zoals ik die het al niet breed heeft en dan zo behandeld worden! Na nog een e-mail erachteraan kreeg ik 15 euro vergoeding want dat gat had mijn zoon gedaan?? Hoe dan?? Hij had het geen eens aan gehad! Dus ben behoorlijk teleurgesteld in deze webwinkel!
Beste Ineke, Bedankt voor uw review. Ik zie dat u inderdaad contact heeft gehad met onze klachten afdeling omtrent uw klacht. De zak was helaas niet volledig dichtgenaaid zoals te zien is op de foto. Dit is veroorzaakt tijdens de productie, vandaar dat u een vergoeding heeft gekregen van €15. Na beoordeling van onze klachten afdeling was de gat op de trui geen productie fout maar meer een brandgat, indien de gat er al zou zitten bij ontvangst zou dit u direct zijn opgevallen en niet pas na het wassen van het item. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik koop veel tot al me merkkleding hier en het js echt goede kwaliteit en snelle levering
Beste Colin, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Wij wensen u nog heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Echt een aanrader!
Haai Saryas, Super om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Bedankt voor uw 5-sterren beoordeling :) Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Snelle levering Keurig verpakt
Beste Marion, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Namens JHP Fashion wens ik u nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Past goed en altijd kwaliteit !
Beste Ali, Heel erg bedankt voor uw review! Dat waarderen wij enorm en wij hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Netjes een track en trace ontvangen. Ze waren optijd en alles voldeed naar mijn verwachtingen. Bedankt!
Beste Els, Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel en succesvol is afgeleverd. Wij willen u ook bedanken voor de mooie beoordeling die wij hebben mogen ontvangen. Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Bestellen & bezorging top! Mijn bestelling was super snel binnen dat was fijn en er was duidelijke communicatie. Alleen toen ik mijn jas binnenkreeg was die kapot. Ik heb toen de klantenservice gemaild, maar het duurde even voordat ik reactie kreeg. Uiteindelijk is er wel een oplossing gekomen alleen het gaat nog wel even duren voordat het opgelost is.
Beste Chayenn, Allereerst onze oprechte excuses Wat vervelend om te horen dat uw pakket met een defect bij u binnen is gekomen. Gelukkig is onze klachtenafdeling hiermee bezig en wij hopen dan ook dat het allemaal snel voor u opgelost word. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
2 mooie shirts in de sale gescoord!
Beste Boris, Wat fijn om te horen dat u wat leuks heeft kunnen scoren in onze sale. Wij willen u dan ook heel veel plezier wensen met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Beter dan winkelstraat!
Beste, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Het pak zit geweldig en ook de snelle levering is top! Ik ben er ontzettend blij mee
Goedemorgen Jaliyah, Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons. Wij willen u bedanken voor de mooie beoordeling en wensen u heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
snel en goed
Beste Lia, Hartelijk dank dat u ons een mooie beoordeling heeft gegeven. Wij willen u heel veel plezier wensen met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Allemaal goed voor elkaar
Beste H.H., Super bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Super leuke kleding.
Goedemorgen Michel, Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling en hopen u gauw nog eens te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Gewoon zoals beloofd
Goedemorgen Bart, Wij vinden het fijn om te zien dat u zo enthousiast bent over ons en wij willen u bedanken voor de mooie review die wij hebben mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Goede site. 1 minpuntje. Zoeken op maat kan niet
Goedemorgen Sander, Wij willen u bedanken voor de mooie beoordeling en wensen u heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Leuke kleding goeie service top!!
Beste Ryan, Heel fijn om te horen dat u blij bent met onze producten en onze service. Wij wensen u dan ook heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Afgelopen vrijdag super geslaagd bij jullie met de actie korting. Kids super blij. Leuk dat jullie zulke actie doen.
Goedemorgen Viona, Super fijn dat u zo geslaagd bent voor de kinderen. Wij hebben eind maart ook een leuke megasale met leuke prijzen. Inschrijven kan via onderstaande link: https://docs.google.com/forms/d/12QhF2RReJn5RF00vxTWpWqrnAoz6QdNFaqcaIEVo7lk/viewform?edit_requested=true Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Originele beoordeling
Was er blij mee Trouwens uitstekende bezorgdienst Top!!
Beste Arend, Heel veel plezier met uw bestelling en wij willen u danken met de mooie review die u ons heeft gegeven. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Bedankt met het naleveren vd cap
Beste, Super bedankt voor uw review! Dat waarderen wij enorm. Wij hopen u ook snel weer blij te kunnen maken in de winkel of online. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Top product
Beste Pascal, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Namens JHP Fashion wens ik u nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Erg leuke vlotte trui voor een nog leukere prijs. Wel binnenste buiten wassen, anders komen er veel stofpluisjes op.
Beste Rachel, Wat fijn om te horen dat u blij bent met het gewenste artikel en dat u deze voor een leuke prijs heeft gekocht. Mijn advies is om te kijken op het was label, wellicht heeft u natuurlijk wel volgens het was label gewassen, maar het kan nooit kwaad om dit te melden bij u. Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Originele beoordeling
Erg leuke vlotte trui voor een nog leukere prijs maar na de was zit deze vol met stof die je we met een roller wel af moet halen. Zal aan de stof liggen en op zwart zie je het natuurlijk extra goed.
In de ochtend een bestelling gedaan en de zelfde dag al in huis. Daar kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Beste Daniel, Wat fijn om te horen dat uw bestelling zo snel is geleverd bij u. Wij willen u bedanken voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Eendrachtstraat 5
1531 DT Wormer
JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.