De broek zit perfect en mooie kleur. Snelle bezorging. Heel gelukkig
Goedemorgen Eva, Wij wensen u heel veel plezier met uw broek en wij hopen u snel nog eens te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Mooie warme jas en lekker snel thuis.
Haai Boris, Allereerst willen wij u bedanken met de mooie review die u ons heeft gegeven. Wij wensen u verder heel veel plezier met uw jas. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
3 black bananas pakken bestd en zijn echt top kwaliteit raadt iedereen aan om hier te kopen prijs kwaliteit verhouding is gwn top
Goedemorgen Colin, Wij vinden het leuk om te horen dat u zo enthousiast bent over de black bananas pakken en dat deze voldoen aan u wensen. Wij wensen u er veel plezier mee en hopen u snel nog eens te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Mijn bestelling was niet compleet. Dat kan gebeuren. Nadat ik een mail had gestuurd had ik snel een reactie terug! Zij hebben direct het ontbrekende stuk alsnog opgestuurd! De volgende dag in huis!Heel erg bedankt voor de goede en snelle service. Hier kunnen veel andere winkels een voorbeeld aan nemen!
Goedemorgen Kiki, Allereerst wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet compleet was, wij vinden dit uiteraard slordig. Gelukkig is het ontbrekende artikel alsnog snel opgestuurd en heeft u het de volgende dag mogen ontvangen. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Heb een super mooie aanbieding gescoord! Ik ga er zeker vaker bestellen. Heb het ook aanbevolen aan verschillende mensen.
Haai Jolanda, Wat leuk om te horen dat u ons heeft aanbevolen aan anderen, wij stellen dit erg op prijs en zijn blij om te zien dat u ons beoordeeld heeft met een 10! Hartstikke bedankt hiervoor. Wij wensen u heel veel plezier met u bestelling en hopen uw natuurlijk graag nog eens te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
leuke kledings, en besteld en avond thuis..
Hoi Linda, Bedankt voor de review. Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling en hopen u nog eens te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Originele beoordeling
leuke kledings, en besteld en avond thuis..
Hoi Linda, Bedankt voor de review. Wij wensen u heel veel plezier met u bestelling en hopen u nog eens te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Haai Morticia, Heel veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Zelfde dag besteld zelfde dag in huis
Hoi Jeremy, Wat goed om te horen dat uw bestelling zo snel bij u geleverd is. Wij wensen u heel veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Snelle levering en goede prijs-kwaliteitverhouding.
Goedemorgen Ilze, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling. Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling en hopen u snel nog eens te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
In de ochtend besteld en in de avond al ontvangen, top service . Ik weet waar ik volgende keer ga bestellen
Haai Lian, Bedankt voor de mooie beoordeling die u ons heeft gegeven. Wij stellen dit erg op prijs, heel veel plezier met uw bestelling en we hopen u snel nog eens te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
De kwaliteit van de lumierepak die ik heb besteld was zo supergoed en ook zo fijn dat je gebruik kan maken van afterpay. Ook is het superleuk dat je kortingscode krijg na je eerste bestelling. Zodra je klachten hebt over een product dan behandelen ze je heel goed en lossen ze het probleem op. Je hoeft niet continu achter een medewerken aan te gaan om geholpen te kunnen worden. Het is een initiatief nemende bedrijf. En ik raad het zeker aan om hier een bestelling te plaatsen als je snel ,vlot en veilig geholpen wilt worden.
Haai Semsinur, Wat fijn om te horen dat de lumierepak u zo goed bevalt en dat u zo goed door ons bent geholpen. Heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Originele beoordeling
Haai Semsinur, Wat fijn om te horen dat de lumierepak u zo goed bevalt en dat u zo goed door ons bent geholpen. Heel veel plezier met u bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Super chille site, snel in huis! Blij met de producten ook!!
Beste Mmriek, Heel veel plezier met uw bestelling! En bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Leuke kleding en aardif personeel
Haai Mohamed, Dat vinden wij erg leuk om te horen! Heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Leuke kleding en aardif personeel
Haai Mohamed, Dat vinden wij erg leuk om te horen! Heel veel plezier met u bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik vind een prettige site die snel werkt en overzichtelijk is. Voor 13:00 besteld, zelfde dag nog in huis. Vind de keus tussen de merken ook top. 5 sterren meer dan waard!!
Haai Chris, Bedankt dat u ons beoordeeld met 5-sterren! En wat fijn om te horen dat u blij bent met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Was meteen verkocht voor een paar zwarte laarsjes. Jullie boden ze aan voor een prijsje dat ik niet kon laten gaan. Bedankt voor de correcte levering. Ik sprong happy het weekend in!
Haai Petra, Ahh super leuk dat je de laarsjes voor een leuke prijs bij ons hebt kunnen kopen en dat je ze nog voor het weekend hebt mogen ontvangen. Heel veel plezier met de laarsjes!!. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
S’morgens besteld en savonds thuis bezorgd. Klantenservice snel en correct nog een nalevering gestuurd. Ze leveren echt Kwaliteit producten. Veel concurrenende webshops kunnen hier een voorbeeld aan nemen!
Haai Tjeerd, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Namens JHP Fashion wens ik u nog veel plezier met uw bestelling Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Heel snel en netjes de bestelling ontvangen. In de avond besteld en de volgende dag al ontvangen. Bij een retour ook duidelijke informatie hoe terug te sturen, wat ook prettig is! Mijn tiener is helemaal blij met zijn outfit. Bedankt!
Beste Melissa, Heel leuk om te horen dat uw tiener blij is met zijn outfit, dat horen wij graag. Ook willen wij u bedanken voor de 5-sterren die u ons heeft gegeven. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Bestellen bij JHP is zo simpel en makkelijk. Je kiest je producten, besteld ze en worden op aangegeven tijdstip van JHP bezorgd, niets moeilijk, gewoon lekker makkelijk vanuit je luie stoel, een kind kan de was doen. Voor herhaling vatbaar!
Haai Renate, Ahh dat vinden wij heel leuk om te horen. Bedankt voor de mooie review die u ons heeft gegeven. Wij hopen u snel nog eens te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Snelle service ,goed geholpen
Haai Nyani, Bedankt voor de mooie review die u ons heeft gegeven. Heel veel plezier met de bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Snelle service ,goed geholpen
Op het laatste moment en voor de eerste keer bij JHP met twee dagen voor kerst een bodywarmer besteld voor mijn kleinzoon, prijs was goed en en letterlijk de zelfde dag aan huis geleverd! Ondanks de drukte ..! Kleinzoon is super blij met de bodywarmer.
Beste, Wij vinden het erg fijn om te horen dat uw bestelling ondanks de feestdrukte zo snel bij u is geleverd. Wij wensen uw kleinzoon heel veel plezier met de bodywarmer! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
De leveringen waren er super snel en sowieso een top bedrijf dat ze het zo snel en mooi leveren altijd handig als je een feestje in de avond heb maar geen outfit
Haai Mike, Bedankt voor de mooie beoordeling die u ons heeft gegeven. Heel veel plezier met uw bestelling en wij hopen u nog eens te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Something old-old school fashion feelings Something new- new clothes Something blue- blue jeans
Haaai Angelique, Wat een leuke review! Wij danken u met deze mooie beoordeling. Heel veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Fijne service
Beste, Heel erg bedankt voor uw review! Dat waarderen wij enorm en wij hopen u ook snel weer terug te zien bij JHP Fashion. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Super mooie kleding ontvangen past perfect I'm in Love
Hi Danielle! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Namens JHP Fashion wens ik u nog veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Eendrachtstraat 5
1531 DT Wormer
JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.