Mooie items , op tijd geleverd naar verwachting
Haai Maaike, Wij danken u met deze mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Heb al van alles besteld .. elke week weer.. Dat de bezorgers mij nog niet zat zijn
Haai Talitha, Ahhh dat vinden wij erg leuk om te horen dat u zo veel bij ons besteld en dat het altijd op tijd en naar wens bij u word bezorgd. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Niets op aan te merken en heel belangrijk super snelle levering … Toppie
Beste Judy, Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling en wij hopen u snel nog eens te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Zo super geholpen en super kleding moet je echt een keer gaan shoppen makkelijke site Geweldig
Haai Anneke, Bedankt dat u ons heeft beoordeeld met 5-sterren. Wij wensen u heel veel plezier met uw bestelling en hopen u snel nog eens te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
De broek die ik besteld had voldeed niet aan de verwachtingen. De verzendkosten waren € 5,50. Voor de retourzending kon ik wederom kosten betalen, € 5,55 voordat je een retourlabel kreeg. Dus ik heb geen aankoop, maar ben wel € 11,= kwijt
Beste Jantine, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te horen dat het artikel niet voldeed aan u verwachtingen. Op het moment dat u de volledige bestelling retourneert ontvangt u de verzendkosten retour van ons. De kosten voor het retour zenden van het pakket zijn voor de klant. De kosten voor het verzenden van het juiste artikel indien u het item wilt ruilen zijn de kosten voor rekening van JHP Fashion. U mag het pakket uiteraard ook zelf terugbrengen in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Eerste keer bestelling geplaats kwam binnen 2 dagen,netjes in gepakt ,alles zit prima,behalve 1 shirt,die was maat M,maar zag uit als maat S,heb ik me nichje kado gegeven.
Hoi Joyce, Bedankt voor u review! Wat leuk om te horen dat u toch uw nichtje blij hebt kunnen maken met de shirt. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Hoi Hannah, Wat leuk om te zien dat u ons hebt beoordeeld met 5 sterren, wij zijn hier erg blij mee. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Mooie aanbiedingen.
Haai Tugba, Bedankt dat je ons een 5 sterren review geeft! Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Kocht mijn schoenen aan een hoge korting. Maar jammer genoeg is het duidelijk dat 1 schoen in de winkel vaak gepast is geweest waardoor die zeker 1 maar groter en breder is. Retourneren. Wou ik niet doen omdat de kosten voor mijn eigen rekening waren, wat niet ok is. Want z'n verschil moet duidelijk omschreven worden, en is normaal niet de klant voor verantwoordelijk!
Supersnelle en goede service
Goedemiddag Hana, Wat fijn dat u blij bent met onze service! Wij hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Jas is prachtig, alleen een hele slechte ervaring met het vervoersbedrijf Trunkrs. De jas zou dezelfde avond komen, maar kwam pas 8 dagen later. De hele week contact gehad met JHP en met Trunkrs. Een onzekere en vervelende ervaring. Ik heb dit ook aangegeven bij Trunkrs.
Er hoge retourkosten
Goedemiddag Inge, Ondanks alles hopen wij natuurlijk dat u tevreden bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Na mijn bestelling keurig op de hoogte gehouden over de verzending met diverse e-mails. Heel fijn
Haai Jolanda, Goed om te horen dat u tevreden bent! Veel plezier met u bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ruime collectie voor een prima (sale) prijs. Snelle en super verpakte levering via een goed te volgen bestel/bezorgsysteem. Product voldoet volledig aan de verwachtingen.
Pakketje retour gestuurd maar nog geen bevestiging of geld terug. Dit is al enige tijd geleden. Telefonisch ook niet te pakken gekregen.
Beste Michelle, Bedankt voor uw review. Uw retourzending is helaas nog niet bij ons geleverd, door een vertraging ligt het pakket nog bij DHL. Wij hebben voor u een onderzoek gestart bij DHL. Zodra wij een reactie hebben ontvangen nemen wij direct contact met u op. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Top top top!
Goedemiddag Rania, Wat een mooie review van u gekregen. Veel plezier met u bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Ik heb nog niet veel ervaring met jullie web winkel .
Beste M, Kunnen wij u ergens mee helpen? dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Haai Jennifer, Wat fijn om te horen! Heel veel plezier met u bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Prijsverlaging na 7 dagen gemeld en direct zonder gedoe gecorrigeerd. Keurig JHP!
Goedemiddag Robert, Bedankt voor uw feedback! Wij zijn erg blij dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Een probleem netjes opgelost.
Goedemiddag Niels, Goed om te horen dat u zo klantvriendelijk bent geholpen. We hopen u gauw te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Helaas moet ik melden dat ik niet tevreden ben over de gang van zaken . Na dat mijn bestelling kwijt is geraakt is alle communicatie over het vervolg gegaan vanuit mij zelf. Geen voortgang mailtje geen belletje niets Nee moest zelf met de transporteur contact opnemen Ik geef een 1 voor dit voorval Jullie zijn totaal niet empathisch ik koop iets heel erg duurs en daar word laconiek mee omgegaan. die 1 is voor dit voorval jullie webpagina en jullie assortiment verdient wel 5 sterren
Goedemiddag Arnold, Wat jammer om te horen dat u zo'n slechte ervaring heeft meegemaakt. Ik begrijp u helemaal. Wij hopen dan ook in het vervolg dat dit niet meer gebeurd. Onze oprechte excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Zuper kwaliteit Zuper levering Echt een aanrader deze winkel
Haai Samantha, Bedankt voor uw beoordeling. En wij hopen u gauw weer te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Zuper kwaliteit Zuper levering Echt een aanrader deze winkel
Fantastische ervaring vanaf de bestelling tot de bezorging.
Beste Anoeska, Heel mooi dat u zo fijn geholpen bent door ons. Heel veel plezier met uw bestelling en we hopen u snel weer te zien. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Snelle leveting
Hoi Mariette, Heel fijn! Veel plezier met u bestelling. Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Snelle leveting
Vriendelijke mensen aan de lijn gehad voor versturen van verkeerd item. Alleen ze komen daarna hun afspraak niet na. Dus helaas….
Goedemiddag Henri, Wat goed dat u contact met ons heeft opgenomen, helaas is er toch iets fout gegaan. Ik hoop dan ook dat dit toch is opgelost. Onze excuses hiervoor Met vriendelijke groet, Team JHP Fashion
Eendrachtstraat 5
1531 DT Wormer
JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.