tussen de feestdagen besteld en toch snel geleverd

altijd goed snelle bezorging en goede service .

goede service mooie kleding snelle bezorging vriemdelijke mensen

Erg tevreden

Klote

Ik bestel iets en later wordt mijn Geld terug gestort blijkt hij er niet te zijn! Maar ja nu iss de jas die ik wil bij een ander ook weer duurder! Niet blij

Professioneel

Goede kwaliteit en snelle levering ook bij retour sturen! Ga zo door

Ik heb pakket retour gezonden. Jurk paste niet helaas. Ik zie in de app van dhl dat het pakket nog niet bij jullie ontvangen is. 3SMNR1000395707

Ondanks de drukte vandaag besteld dag erna in huis!

Niks te melden gewoon een top service ondanks 1 dag voor kerst besteld te hebben toch de dag erna in huis. Kan io van veel online winkels niet zeggen. Ga hier zeker vaker bestellen.

Ik had kleren besteld en werd netjes op de hoogte gehouden van de levering toen we niet thuis waren werd ik gebeld door de bezorger waar hij het het beste af kon geven echt super

Top service!

Wat een top sercivice! Ik had een parajumper bodywarmer S besteld was helaas te klein. Ik heb meteen een retourlabel via hun gekregen op de mail (wel 5 euro betaald voor die return label voor de mensen die dat willen weten). Nou die verstuurd en kreeg binnen 3 dagen weer me geld op mijn bank. Ik heb meteen een M besteld en die zit heerlijk. Bedankt!

Snelle levering , mijn vriend besteld altijd bij jullie, trui is super!

Ze zijn erg snel met verzenden. Zeer tevreden

Ik heb goed ervaren met jullie

Blijf zo doorgaan met jullie klanten dan zullen jullie nog groter gaan uitbreiden. Kwaliteit is prioriteit zeggen ze.

Makkelijk te bestellen. Keurige levering volgens afspraak. Positieve ervaring.

Alles ging goed met mijn bestelling, helaas zit er een gat in de zak van de trainingspak. Omdat het een cadeau was en de laatste in die model heb ik de gat zelf gemaakt. Mijn man vond hem te mooi om weer terug te sturen. Voor de rest geen klacten!

goed verzorgd, goed bezorgd

Zeer snelle levering. Zat goed verpakt.

Snelle levering , scherpe prijzen

Goede snelle service

Mooie kwaliteit en snelle goede service

Super winkel

Volgens mij de snelste winkel op aarde voor 13:00 uur besteld dezelfde dag thuis. Zelfs als je op zondag bestelt wordt je product maandag bezorgt. Nu weet je waar je moet shoppen.

Belachelijke bezorging en klantenservice

Bestel een petje komt per pakketpost, word door de bezorger door de brievenbus gepropt als we door de ring deurbel zeggen dat hij t af kan geven bij de buren. Uiteindelijk de klantenservice gebeld van jhp en krijg als antwoord is uw probleem niet t onze zoek t maar uit met de pakketdienst. Pet helemaal verfrommeld en klep scheef maar we laten t maar! Heb t wat recht gezet en gedaan maar nooit meer dat wij hier bestellen als hun zo omgaan met hun klanten!! Ook hebben wij melding gedaan bij de pakketdienst.

Altijd goede snelle levering!

Had om 08:00 besteld, de zelfde dag werd het geleverd met Trunckrs! Bestel hier al jaren. Behalve online zijn de medewerkers in de winkel ook erg vriendelijk en behulpzaam.

Geweldig en mega snel

Alles was volledig volgens verwachting en zelfs nog beter, complimenten.

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.