Super tevreden

Maat 35 van een sneaker besteld. Deze maat is lastig te krijgen, vaak verkopen andere winkels ze vanaf maat 36! Super blij met de snelle levering en met de sale prijs. Ik houd de website vaker in de gaten.

Super snel geleverd, netjes verpakt.

De ruiling ging niet goed; ik heb het apart nog moeten bestellen

Het T-shirt viel helaas ook nog eens heel klein

Top service en snel thuis

Smorgens besteld en avond thuis geleverd.

Super snelle levering

Overzichtelijke website en supersnelle levering. Erg blij mee en kom zeker terug.

Fast

Supersnel

Snelle levering en goeie prijs.

Snel geleverd en achteraf kunnen betalen is een plus.

Snelle top kwaliteit

Hele fijne site, levert mega snel en de kwaliteit is perfect

...

Great prices! Quality packing and fast service! Will definitely order again!

Gewoon supper goed !

Mooi product , en supper goede en snelle levering .

Goede klantenservice!!

Leuke webshop met veel keuze en hele goede klantenservice, als je berichtje stuurt krijg je gelijk een reactie terug.

Altijd goed

Altijd goed en snel geleverd

goede service

product paste niet, dit aangegeven en zonder veel geregel was er binnen 4 dagen alles omgeruild. nadeel zelf betalen voor retour kosten.

Slecht ben pakketje kwijt die bezorg zou moeten zijn.en krijg niks geen feedback of compensatie

Pakketje kwijt.die geleverd zou zijn maar niet aan persoon in kwestie .. Want ik was op zee . Kost me 160 euro.echt slechte feedback Van kastje na de muur worden gestuurd

Goede levering ontzettend blij mee

Snelle en vlotte levering en hele goede aanbieding erg blij mee

Snelle levering. Goed verpakt

Alles is perfect

Het is keurig verpakt. De bon zit in een mapje. Echt netjes.

Niet goed

De trui was veeel te klein ik moest het terug sturen en zelf 6euro betalen voor het retourneren

Snelle levering!

Ik ben blij met mijn nieuwe guess tasjes. Netjes ingepakt en snel geleverd! Top!

Extreem goed qua producten en communicatie verzending kwam alleen niet overeen

Ik ben ontzettend blij met de producten, de communicatie over de verzending en hoe mijn spullen verpakt waren. Echter koos ik voor dezelfde dag in huis en was dat 1 van mijn redenen om bij jullie te bestellen. Ik wilde het op tijd hebben voor mijn vakantie. Uiteindelijk gingen er zelfs nog twee werkdagen overheen alvorens ik mijn spullen had. Dit was eigenlijk te laat voor mijn vakantie we zijn uiteindelijk later vertrokken om toch mijn aangekochte spullen mee te kunnen nemen. Dat terwijl de service van same day delivery maakt dat ik het online kopen aantrekkelijk vind ipv naar de winkel te moeten reizen. Ik hoop dat dit de volgende keer voorspoediger zal verlopen want verder erg tevreden.

Prima, maar slecht van DHL

De bestelling ging gemakkelijk en snel geleverd. Maar de DHL legt het pakket open en bloot in de voortuin. Dat vind ik heel slecht. Gelukkig heeft een oplettende buurvrouw het pakket gepakt.

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.