Nee ik heb nog niet ontvangen

Weet niet ik heb nog niks

Snelle levering van de bestelling.

Uitmuntend

Zeer goede kwaliteit en een professionele team achter de schermen. top!

Snel en goed

heel tevreden

goed aangekomen ook nog dezelfde dag alleen vindt het wel laat in de avond .. maar wel heel tevreden

Super winkel

Echt heel snel geleverd. Zelfde dag nog in huis! Bedankt helden

Een top zaak en een sterke en leuke team

Super snel levering

Zwembroek is super en goed geholpen in winkel geadviseerd om hem te bestellen web site want had de maat niet in winkel

Snelle levering!

Beloftes worden nagekomen! Ik raad het iedereen aan!

mooie riem. je krijgt wat je ziet

Super geregeld!

Toppie

Klote

Slippers besteld verkeerde gekregen en toen konden de andere niet meer geleverd worden omdat de prijs niet klopte op de site zo word je mooi bedonderd

Beste merk winkel ooit!!!!

Ik bestel al jaren bij JHP/Next issue, ben super tevreden met ze! Heb je morgen een feestje??? Nou ik kan je vertellen dat je bij ze ook last minute shopping kan doen, volgende dag is het meestal geleverd! Love this Shop!!!

Beste kleding vind je bij JHP

Snel geleverd en fijne betaalmethodes

Wederom super blij met mijn bestelling

Altijd netjes en op tijd geleverd

Snel bezorgd

De levering is super snel het ruilen of geld terug ontvangen duurt te lang.

We zijn blij dat we het geld hebben ontvangen. Even een tip van onze kant; aangeven dat het mogelijk is te ruilen i.p.v. eerst het geld terug te moeten ontvangen als je een grotere maat wilt hebben. Hierdoor is zijn maat nu niet meer leverbaar!

Mooie pet en snel bezorgd

Mooie pet gekocht voor een mooie prijs

Goede ervaring met de communicatie alleen niet tevreden met een product wegens een te grote maa.

Ik had een one size pet besteld maar viel groter dan verwacht. Gelijk retour opgestuurd.

Retour terugbetaling duurt eeuwig

Ik heb 2 weken geleden mijn bestelling geretourneerd via PostNL, waar ik zelf 7 euro voor heb moeten betalen maar na 2 weken heb ik nog steeds mijn geld niet terug op mijn rekening..... ik heb nog nooit zolang op mn geld moeten wachten bij een webshop.

Retour

Hai, ik heb mijn bestelling 2 weken geleden al retour gedaan, hoop dat die is aangekomen, zal straks even kijken naar het nummer.

Ze doen wat ze zeggen!

Snelle levering, telefonisch gemaakte afspraken nakomen

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.