Mooi!

Mooie kleding, speciale item welke ik niet ergens anders heb gevonden. Topkorting!

Shirt was veel te klein

Het XL shirt wat ik besteld had viel mij veel te krap.. heb het gelijk teruggestuurd , wacht nog steeds op afhandeling.. was via miinto... Inmiddels van Miinto geld terggehad ... Dus opgelost, maar duurde lang.

Hele snelle verzending, volgende dag meteen I huis en goed geleverd. De spullen werden in een zak geleverd had het misschien liever in een doos gezien maar prima

Super snelle levering!!

Mooie kleding, super snelle levering

Snelle Levering, netjes verpakt! Echt een aanrader!

Dikke Compliment!

In de ochtend besteld, in de avond geleverd. Prachtige schoenen! Heel blij mee...

Super tevreden

Super snel

Geweldig!

Pakket snel in ontvangst! Goede services, mooie producten!

Topp

Zelfde dag geleverd! Echt top service en erg tevreden over de kwaliteit!!!

Geweldig en snel

Zelfde dag nog bezorgd! Geweldige service en Nice outfits

Mooie kleding

Wat een snelle levering! En erg veel keus in heel veel leuke merken

Gewoon goed

Leuk aanbod en keurig geleverd

Goed en leuk webwinkels. Ik ben erg blij me.

Goede aankoop gedaan en perfecte service

Goede aankoop gedaan en perfecte service. 's avonds besteld en kon de volgende ochtend aflever adres nog wijzigen.

Snelle levering en alles netjes ingepakt. Zou het iedereen aanraden om hier iets te bestellen

Ik heb mijn pakketje nog steeds niet ontvangen. Ik wacht al weekje op een onderzoek van jullie waar mij pakketje is gebleven. Ik vind het jammer dat het zolang moet duren.

Had beter verwacht

Broek binnen gekregen maar de broekzakken dicht gestickt dus kan geen mobiel of wat dan ook in de zakken doen

Snel geleverd, alleen retouren duurt lang

Het artikel is heel snel geleverd, maar retour is al 5 dagen geleden aangekomen en nog geen bevestiging hiervan.

Top levering top spullen

Goed contact snel omruilen

Super snelle levering, zelfde dag ontvangen. Zeer goede kwaliteit zeer tevreden!!

Super service!

Heel klantvriendelijk!

Geen snelle afwikkeling van bestelling en retour.

Duurde lang voordat we de bestelling kregen. Geen bevestiging van retour gehad en mijn geld na 7 dgn ook nog niet terug. Helaas retourneren is niet gratis.

Levering top alleen te klein

Levering was dik in orde alleen het shirt te kort Zou er voortaan een maat bestel beschrijving bij gezet kunnen worden zodat je weet welke maat je moet bestellen of dat je bij voorbaat al weet dat de shirt kort valt Dus je het ook niet terug hoeft te sturen en de kosten voor de koper zijn zonde van jullie tijd en het geld dat je kwijt bent

super snelle levering

super snelle levering...goede kwaliteit...je wordt goed op de hoogte gehouden....

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.