Heel snel en netjes geleverd. Ga zeker vaker bestellen

Snelle levering, goede hulp bij vragen.

Pakketje kwijt

Ik kreeg via trunkrs een mail dat me pakkrtje was bezorgd maar ik was niet thuis en er lag geen briefje in de brievenbus of iets dus me pakketje is spoorloos en trunkrs heeft een onderzoek ingesteld

Top kwaliteit

Top kwaliteit en snelle levering

Zeer slecht

Zeer slecht

Super goed!

Fijne site, super snelle levering, mooie kledin

Blij met de aankoop en de snelheid van leveren

Super goed

Geweldige ervaring!

Mijn bestelling was de volgende dag binnen zoals van te voren aangegeven tussen 17:00 en 22:00 uur. Voor mij fijn dat bestellingen (ook) in de avonduren worden bezorgd. Extra service doordat ze (wanneer je dat wil) met een sms service werken en laten weten als ze in de buurt zijn.

Mooie jas van Moose knuckles voor een mooie prijs!

Mooie Moose knuckles jas voor een mooie prijs gekocht! Snelle bezorging!

Geslaagd kado

Geslaagd verjaardags kado

Snelle levering.

Top zaak!!

Hele fijne winkel/website om online kleren te bestellen. Groot assortiment met prachtige kleren! Ze hebben ook een uitstekende service afdeling met erg behulpzame mensen( Romy) die hun uiterste best doen om alles 1000% goed af te handelen!! Echt top!! Ik kan echt iedereen aanraden om hier jou kleren online te bestellen!!!

Goede levering

Pakketje was snel en goed geleverd. Mijn zoon is tevreden met zijn kleren

Leuke aanbiedingen, snelle levering

Leuke aanbiedingen en hele snelle levering

Alleen was het 2 keer te klein en heb de betaling nog niet terug ontvangen.

Beste JHP, Ik wil alleen aangeven dat de medewerkers van Amstelveen zeer behulpzaam en klantvriendelijk zijn. Ze denken met je mee en nemen de tijd voor je. Heel fijn.

Zo kan het ook

Keurig op tijd volgens bestelling bezorgd. Tussentijds nog een waarschuwing dat over 15 minuten zou worden bezorgd en de mogelijkheid om aan te geven op welk alternatief adres bezorgd zou moeten worden. Blijf met deze vervoerder werken svp. TOP

Mooier dan op de foto

Heel tevreden met mijn bestelling en snel geleverd

Super snelle service.top firma

Retour kosten

Helaas waren de 2 truien (cadeaus) verpakt in een kapotte zak van Ceassar. Dan ziet het er toch wat minder netjes uit bij het geven.

Perfect super snelle verzending erg blij mee

Super aanbiedingen

Mooie prijzen bij de opruimingen

Snelle levering en kwaliteit producten

Was superven snel

Snelle en correcte levering.

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.