Snelle levering.

Zeer snel en netjes verpakt. Goede service!

Zeer snel en netjes verpakt. Goede service!

Fantastie's

Kon makelijk een maat omruilen werd vriendelijk te woord gestaan.

Helemaal top

2 mooseknuckle jassen gekocht droom die uitkomt super snel geleverd hartstikke bedankt

Grandioos!!!

Perfecte pasvorm. Juiste maat. Geweldige stof. Vandaar grandioos.

Heel prima

goede kwaliteit

Product was snel in huis, netjes verpakt. Zit goed en degelijke kwaliteit.

Fantastische service

Vriendelijk en behulpzaam personeel! Destijds een jas gekocht die na 3 dagen in de sale kwam. Na contact met een vriendelijke collega werd er begripvol gereageerd en heb ik het verschil zonder problemen teruggekregen. Vooral in deze tijd is dat een excellente service! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Verkerrde levering

Betaal vpor trainingspak van 160 euro krijg korte broek terug betaling laat lang op zich wachten

Snelle levering Prachtige hoody

Super fijn bedrijf!

Snelle levering, duidelijke site en goed email contact betreft de levering

Jhp fashion wel

Ik wil me jas ruilen van mintto alleen ik krijg geen retourformulier

Ik kreeg goede hulp

Mijn pakketje was verloren geraakt bij de pakketdienst, maar ben super goed geholpen door de medewerkers!

Service en verzending zijn top

Snelle service en snelle verzending.

Snelle levering, correct.

Prima ervaring. Snelle levering. Alleen jammer dat de jas binnen 2 weken werd afgeprijsd verder.

Hele mooi trainingspakken ! Meteen 2 besteld

Snelle levering en uitstekende klantenservice!

De Klantenservice van JHP Fashion/ Next Issue luistert echt naar je en voegt hun daad bij het woord!

Altijd erg goed

Altijd goede service

Altij top en snelle levering

Bestel vaak bij jullie goede service en snelle levering gr

Prijs was OK. Levering zeer snel conform opgave. Product perfect zoals verwacht.

Niks geleverd! En na 2 weken nog geen oplossing!!!!

Mijn bestelling is nooit afgeleverd. Meermalen contact gezocht. Het probleem wordt neergelegd bij de bezorger. Echter, als klant ben ik de dupe. Ik wacht nu al 2 weken. Hoop dat het opgelost wordt.

Helemaal top

Ik ben zeer tevreden .

Ik had de verkeerde jas gekregen ,Maar het probleem was snel opgelost en heb de nieuwe jas heel snel ontvangen. Alleen had ik geen retourticket ! En heb zelf de verzendkosten betaald. Dat vind ik wel Jammer dat na mijn telefoontje ik daar niet op geattendeerd ben. Met vriendelijke groet E.Vaessen De kosten van verzenden waren toch €7,25.

Hele snelle bezorging en de bezorger was nog zo vriendelijk

Ze doen wat ze beloven!

Onlangs Napapijri Rainforrest jack besteld voor mijn zoon. Omdat er meerdere uitvoeringen waren heb ik gebeld om het verschil te vragen. De medewerker ging voor mij kijken en heeft de jas omschreven. Toen wist ik welke uitvoering ik moest hebben. We hebben de jas om 12.55 uur besteld en s'avonds om 19.30 uur werd de jas geleverd. Echt G E W E L D I G!

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.