Verkeerde bestelling geleverd

Niet goed

Snel en makkelijk mooie spullen

Jas besteld. Was binnen 2 dagen geleverd!

Goede service en snel omgeruild! Hele goede zaak

SLECHT

Mijn bestelling is zonder reden retour gegaan en DHL kan mij geen uitleg geven en legt de schuld bij jullie , ik zie hierin dan ook graag een reactie tegemoet

Helemaal top

Ik was zwaar in shock dat ik het dezelfde dag heb ontvangen! Top service.

Geweldig service top

Snelle levering alleen jammer dat mijn steunzolen niet in de laarzen pasten , daarom terug gestuurd.

Heb het artikel nog niet ontvangen

Ik heb de bestelling nog steeds niet ontvangen. Het is op 13-10 al besteld. Ik hoop dat ik het vandaag ontvang.

Goede snelle service

Erg snel geleverd en zeer tevreden over de jas!

Mooie jas voor ook een mooie prijs!

Super snelle service!

Top levering & vriendelijke klantenservice!

Snel en netjes geleverd

Helemaal top

Super tevreden !!

Ben erg tevreden , de website is goed overzichtelijk en de bezorgtijd is snel..

Top de melding dat de jas weer te bestellen was!

De jas die mijn dochter heel graag wil hebben was uitverkocht. Ik kon een e-mailadres achterlaten. Gedaan. Kreeg melding dat de jas in haar maat weer binnen was. Kon meteen bestellen. Jas was zelfs 's avonds in huis! Zo'n service bouwt enorm krediet op voor mij als moeder;-)

Geweldige ervaring!

De eerste dat ik hier besteld heb en super tevreden! De beste prijs voor een Parajumpers jas die overal stukken duurder was, besteld voor 13:00 en zelfde avond had ik de jas al aan!! Zeker een aanrader en top klantenservice

Ze liegen bedriegen en zijn onbetrouwbaar

Ik heb 3 verschillende shirts bestelt waarvan ik er eentje goed vond de andere was re groot en de andere had een afdruk in de shirt producten teruggestuurd en krijg ik de antwoord dat ik de afdruk veroorzaakt heb en dat ze de shirt weer terugsturen gereageerd op de valse beschuldiging en nu hebben ze een andere reden gevonden dat ik niet tijdig heb aangegeven dat er een afdruk in zat???!!!

Snelle en aardige service

Dezelfde dag mijn pakketje mijn pakketje al ontvangen. Mooi ingepakt ook! Hier ga ik zeker vaker bestellen

Top top top!

Als eerste wil ik even zeggen dat ik niet heel snel vrolijk kan worden van gesprekken met klantenservice etc. Omdat het meestal aanvoelt alsof t zo gemaakt is. Nou heb ik een heel fijn gesprek gehad met Danielle. Ze was heel erg behulpzaam en had een goed luisterende oor. Onderbrak me totaal niet (wat de meeste wel doen). En dit is ook voor t eerst dat ik een beoordeling geef. Wil jullie ook als bedrijf bedanken dat jullie zo snel zijn met de levering van de bestelling. Echt top! Mijn dag kan niet meer stuk, en ook fijn voor Danielle dat ze t ook te horen krijgt dat ze goed werk geleverd heeft. Bedankt! En ik ga jullie website eens doorzoeken naar nog meer leuke dingen! Super zijn jullie! Gr sisi

Erg tevreden

Prima webshop. Zelfde avond nog geleverd. Na een vraag via de chat over een ander item ook erg goed en snel geholpen door de klantenservice. Bedankt !

Snelle levering, helaas een verkeerd artikel binnen gekregen. Maar dit is snel en goed opgelost. Zelfs met een persoonlijk briefje erbij👍

Slechte verwerking retour, lang wachten, geen communicatie

Op 3 januari een pakket retour gestuurd, en op 18 januari nog steeds geen bewijs van retour. Gekozen voor achteraf betalen en daar gaan ze straks moeilijk doen want ook daar is mijn retour niet verwerkt. Gelukkig wel bewijs dat ze het pakket hebben ontvangen. Maar wees gewaarschuwd als je hier besteld retour moet je zelf betalen en duurt veel te lang.

Wachten, wachten, wachten op je geld bij retourneren

Op 17 december iets besteld; hadden ze het verkeerde gestuurd, dat kan gebeuren. Een foutje maken is menselijk. Wij gelijk de volgende dag gemaild en alles retour gestuurd. Het is inmiddels 14 januari en ondanks toezeggingen maken ze gewoon het geld niet over. Als je een bedrijf wilt runnen moet je ook zorgen voor goede service, als ik onderstaande berichten lees dan zie ik dat we niet de enigste klanten zijn die eindeloos wachten op geld. Hier iets opnieuw bestellen? Nee dat zou ik zeker niet doen.

Slecht!

Schoenen besteld, redelijk snelle levering. Schoenen waren te groot, dus retour gestuurd. Na bijna drie weken eindelijk mijn geld terug gekregen. Waardeloos bedrijf. De telefoon nemen ze nooit op en mailcontact hoef je ook niet aan te beginnen. Ik ga hier in ieder geval nooit weer bestellen!!!

Wacht nog steeds op bestelling

Heb een bestelling gedaan maar die komt maar niet binnen ook geen mail van versturing wel mail van bevestiging van aankoop duurd wel heel lang zo Heb al via mail opheldering gevraagd maar word ook niet op gereageerd zodra de trui aan komt stuur ik hem direct trug onder tussen bestel ik de trui ergens anders

Geld terug krijgen ho maar

Levering supersnel, maar absoluut 0 klantenservice. Laatste keer dat ik hier wat koop. Wacht al 14 dagen op mijn geld en bellen werkt niet en mails reageren ze al helemaal niet op WAARDELOZE KLANTENSERVICE dus

Eendrachtstraat 5

1531 DT Wormer

206265759

Over JHP Fashion / Next Issue

JHP Fashion is dé webshop waar je de mooiste collecties kan vinden van de meest exclusieve merken voor dames, heren en kinderen. Je vindt hier merken zoals Moose Knuckles, Parajumpers, NIKKIE, JOSH V, Airforce, Michael Kors, Guess en nog vele andere. Ook in onze winkel in Amstelveen hebben wij deze merken voor jou klaarliggen! Hier kan je op de ouderwetse manier eerst alles passen en advies vragen van een van onze collega’s. Wij streven ernaar om online dezelfde service te verlenen als dat je in de winkel zou krijgen. Wij leveren bestellingen die voor 13:00 uur zijn geplaatst nog op dezelfde dag, hebben de mooiste producten op voorraad en onze klantenservice benaderd je snel en persoonlijk bij alle vragen. Zo zijn wij namelijk telefonisch, via de chat en via de e-mail te bereiken.