Dank Rajinder voor de mooie beoordeling! Waarderen wij enorm! Tot de volgende keer! - Team RACA
Danny bedankt voor de 8! Tot de volgende keer! - Team RACA
Fokke bedankt voor de 9! Tot de volgende keer! - Team RACA
Armand bedankt voor de 8! Wij begrijpen uw onbegrip betreft de corona toeslag. Wij hebben deze toeslag één op één doorgezet vanuit de leverancier. Kort erna hebben we deze toeslag niet meer doorgevoerd, omdat het voor ons ook niet goed voelde. Wat dat betreft zijn het natuurlijk ook bizarre omstandigheden, waarbij men niet goed weet waar het naartoe gaat. Vandaar onze reactie om het uiteindelijk terug te draaien. Tot de volgende keer! - Team RACA
Beste Rob, bedankt voor de 8! Tot de volgende keer! - Team RACA
Bedankt voor de 8! Tot de volgende keer!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Tot de volgende keer!
Bedankt voor de 10! Tot de volgende keer.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Tot de volgende keer!
Helemaal super! Tot de volgende keer!
Super! Bedankt voor de mooie beoordeling en tot de volgende keer.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Tot de volgende keer.
Super! Bedankt en tot de volgende keer!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Tot de volgende keer.
Super! Bedankt en tot de volgende keer!
Bedankt voor de 10! Tot de volgende keer.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Tot de volgende keer.
Beste, Bedankt voor de review. Helaas waren wij bij dit item afhankelijk van de levertijd van onze leverancier en hebben wij de verkeerde leverdatum doorgekregen en dus ook aan u doorgegeven. Nogmaals excuses en voor de toekomst hopen wij dit uiteraard te voorkomen.
Bedankt voor de mooie 8. Tot de volgende keer!
Raca Group B.V. is een technische groothandel en importeur die zich richt op het leveren van krachtbronnen zoals LED verlichting, accu's en batterijen. Onze producten bieden oplossingen voor projecten van installateurs, bouwbedrijven, overheden, sloopbedrijven, ziekenhuizen en pand eigenaren. Door te luisteren naar de vraag van bedrijven, het voorleggen van verschillende oplossingen en het leveren van wat we hebben beloofd, bedienen wij al ruim 30 jaar naar grote tevredenheid onze klanten. Onze jarenlange ervaring, kundige medewerkers en onze gebruiksvriendelijke producten bieden oplossingen waarmee wij de vraag van morgen beantwoorden. RACA regelt het!