top kwaliteit kruiden

ik heb diverse kruiden besteld en ook de gehaktmixen en bbq-mixen. Mooie smaakvolle kruiden zoals de Engelse kerrie, die is echt super en fijne bbq waarvan de toscane nu al favoriet is. De gehaktballen zijn echt ouderwets lekker met de gehaktmix die ik nu heb. Er is ook nog een friese variant die ik ook zeker wil uit proberen. De spullen worden keurig en snel geleverd,het zijn fijne potjes (grote opening en strooigat in de deksels) om mee te werken. En ook heel belangrijk, heel goed betaalbaar !!

Heel hoef

Goede service en prima kruiden

Heerlijke producten van goede kwaliteit

Alle producten makkelijk te vinden.

Heerlijke kruiden

Voor het eerst besteld en kreeg een super snelle levering van heerlijke kruiden. Ik ga zeker vaker bestellen.

goede producten, goede service, keurig bedrijf

Goede producten, ook veel zonder zout. Telefonisch goed te bereiken voor je vragen. Ik ben zeer tevreden!

Snelle levering van goede producten.

Alles ging vlot, leuke producten. Ga vast nkg wel eens bestellen.

Goede behandeling mijn bestelling keurig thuis bezorgd

Heb nog niks ontvangen

Ik moet mijn producten nog ontvangen

Goede service, producten ok. Top dus

Prima, oude recept

Altijd wildkruiden van setz-apart gebruikt. Via poulier niet meer te verkrijgen. Op deze manier prima.

Netjes verpakt en snelle levering

De lekkerste

Echt de lekkerste kibbelingkruiden! Andere geprobeerd maar geen is zo lekker ala die van jullie!

Heerlijke kruiden en melanges

Heerlijke producten en ruime keuze in allerlei soorten.

Snelle bezorging

Heerlijke kruiden en heel snel thuisbezorgd zal zeker nog een keer bestellen

Snelle levering en scherpe prijs

De bestelde kruiden werden binnen 2 werkdagen bezorgd en de prijs was scherp

Website is via mobiele telefoon wat vreemd uitgelijnd. Zou fijn zijn als er meer opties voor bezorgen waren, GLS heeft weinig ophaalpunten bv. Verder mooie producten, bedankt voor de deegkrabber!

Daar ik de kruiden nog niet gebruikt heb weet ik nog niet of ze aan mijn verwachting voldoen.

Heel fijn

Cker terugkerende klant

Gewoon geweldig

Heerlijk ruikende kruiden, snel verzonden en goed verpakt. Ook de strooibussen zijn van een uitstekende kwaliteit en maat, nemen weinig ruimte in de kast.

Favoriete visgkruiden

Snelle levering van lekkere kruiden

Kruiden zijn goed van smaak

Heerlijk, eindelijk de kruiden gevonden die ik zocht

snel geleverd en goede kwaliteit

Héérlijke kruiden

Fijne producten, snel en handig thuisbezorgd

Eindelijk mijn kruiden gevonden.

Ik heb nu eindelijk mijn kruiden gevonden die ik , in de winkel,niet kon krijgen en na lang zoeken bij jullie heb gevonden. Ik ben dus heel blij en ze zijn ook goed geleverd en hoefde er ook niet lang op te wachten. De keuze in kruiden is ook goed.

Zeer vakkundig!

Goed advies gekregen en vlotte levering!

Bieslookstraat 29

9731 HH Groningen