Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Constructie zit degelijk in elkaar; kwaliteit hout is ook echt goed. Precies zoals beloofd. Zelfs met veel wind gebeurt er niets mee. Ze kwamen hem zelf brengen op de afgesproken tijd. Deze is het geld echt wel waard.
3 April 2025
Patricia
Groningen
Jammer dat de 10 m. Biologisch Worteldoek 20 cm. te kort was. Door krimp? Of is dat binnen een marge?
Dieter
Tiel
Janny
Oud-Vossemeer
Het bestellen via de website ging makkelijk en de service was uitstekend. Zeer tevreden jet onze mooie moestuin tafel. We overwegen de aanschaf van een tweede !
winnie
Paterswolde
Ben heel blij met de moestuin bak. Keurig werk afgeleverd.
30 March 2025
L.M.M.
Warnsveld
Snelle levering, goed verpakt, mooie producten
29 March 2025
Mariëtte
Ede
Alles vlot en in goede orde ontvangen. Leuk dat ze tweedehands gaasbakken verkopen. Ik ga de mijne gebruiken om mijn compost mee te zeven.
29 March 2025
Manja
Silvolde
Snelle service en deskundige uitleg
27 March 2025
Marieke
Nispen
Aanrader!
27 March 2025
chris
Zundert
Eerste bestelling bij Ecotuintje. Mooi produkt. Houten standaard voor aardbeien plantjes.
17 March 2025
Amanda
Wolfheze
Het hele proces van bestellen en leveren gaat in volledige harmonie rekening houdend met de klant.
17 March 2025
Anne-Marie
Gorssel
Ik heb een moestuinbak van larixhout op poten gekocht. De aflevering verliep vlot en volgens het opgegeven tijdschema, hoewel ik aan de andere kant van Nederland woon. Het is een prachtig afgewerkte bak. Compleet met antiworteldoek van natuurlijk materiaal en zwenkwielen. Ik ben er heel blij mee.
15 March 2025
Ellie
Groningen
Duidelijke communicatie. Geleverde moestuinbak ziet er mooi en degelijk uit. Wat ik een voordeel vindt is dat het hout uit Nederland komt en de geleverde potgrond biologisch is zonder turf. Perfecte combi dus.
15 March 2025
Saskia
Franeker
De moestuinbak is zoals op de foto. Mooie planken, duidelijke instructies en snel geleverd.
12 March 2025
Emma
Hillegom
Ik ben onder de indruk van de razendsnellle en vriendelijke bezorging van het bestelde. De website is heel mooi en verzorgd en praktisch ingedeeld.
4 March 2025
Anke
Nuenen
komen afspraken na.
26 February 2025
Arjan
De Bilt
Goede communicatieve vaardigheden en alles is netjes afgeleverd.
26 February 2025
Ellen
Wierden
Duidelijke communicatie en goed voor dexe wereld
24 February 2025
M
Leeuwarden
Het was een kadootje,dus of her lukt? Maar ik was enthousiast over hergebruik van koffiedrap, jullie verhaal over de toekomst, Minder water nodig voor 1 kg (komt niet uit 1 emmertje,begreep ik) tegen 1 kg vlees.
22 February 2025
jose
Linsell
Eerst via de mail contact gezocht om te vragen of er gezien de afstand, ook bij ons bezorging mogelijk was. Er kwam vlot en vriendelijk bericht dat dit zeker kon. Moestuintafel besteld en via de mail netjes op de hoogte gehouden wat betreft leveren, wat op afspraak gaat. Word allemaal keurig aangegeven in de mail. Bezorgen ging ook allemaal goed, moestuintafel word op de plek gezet waar je het wil hebben. De moestuintafel straalt kwaliteit uit. Is makkelijk te verplaatsen door de zwenkwielen zelfs met grond erin. Ik ben erg blij met deze pracht tafel. Bestellen zelf ging vlot en makkelijk. Ik kan iedereen die nog twijfels heeft ecotuintje aanraden.
13 February 2025
Linda
Kampen
Wat een fijn contact en wat een mooie verhoogde bak! Dikke aanrader.
28 January 2025
Janna
Haarlem
Rick reageerde snel op mijn mails en gaf duidelijke informatie. Ik wilde graag een koude bak op maat en de toegestuurde foto hielp mij om een keuze te maken. Ik ben erg blij met mijn koude bak, het moestuinseizoen mag beginnen!
22 January 2025
Tanja
Den Haag
Even geduld voor het geleverd wordt.Logisch, want het is maatwerk wat ik besteld heb. Vervolgens komt de kruidentafel op de afgesproken datum. Heel erg blij mee! Ziet er heel robuust uit. Het is nu winter, maar in voorjaar ga ik aan de slag. Bedankt Ecotuintje, super werk geleverd!
27 November 2024
christiane
Schoondijke
top
27 November 2024
M
Goes
wat ik besteld had is snel geleverd, zonder onnodige verpakking en het materiaal correspondeert precies aan wat ik nodig had.
17 November 2024
agnes