Beste Amy Bedankt voor je beoordeling. Uiteraard vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de bezorging. Wij begrijpen dat een correcte levering ook onderdeel is van de gehele ervaring, helaas hebben wij alleen op dit onderdeel geen invloed. De kleinere pakketten worden via PostNL of DPD geleverd, hierbij moeten wij vertrouwen op de service van de pakketdienst. Dit gaat in sommige gevallen alleen niet zoals wij het graag zien. In dit geval zijn er ook nog eens 2 pakketten verzonden, uiteraard wel in één en dezelfde zending, alleen geeft dit niet de garantie dat de pakketdienst dit ook netjes in één keer afhandelt. Onze excuses voor het ongemak en in ieder geval heel veel moestuinplezier gewenst! Warme groet Ecotuintje