Fantastische, snelle en behulpzame klantenservice!

Op hele korte termijn persoonlijk geholpen door de eigenaar Rick met een speciale bestelling, die nota bene door de co-eigenaar Sonja zelf is geleverd i.v.m. onzekere levertijden van de postbezorgers. Wij komen zeker terug bij Ecotuintje met de volgende bestellingen voor ons natuur-inclusieve voedselproductie project en Voedselbos Föda Silva.

Klantvriendelijk en op maat

Heel snel binnen

Ik ben zeer tevreden, alles is netjes binnen gekomen

Prima voor ons oesterzwamliefhebbers

Levering en verpakking prima. Gaat nu met oesterzwam broed aan de slag.

Persoonlijke service!

Cadeaubon kwam door postbedrijf niet op tijd aan. Ecotuintje was het van het begin persoonlijk betrokken om een oplossing te vinden. Cadeaubon was stijlvol verpakt.

Zeer vlotte afhandeling

Startend bedrijf met mooie website. Zeer vlotte afhandeling. Succes met de onderneming!

Al jaren fan.Topmateriaal.Superservice

Top!!!

Had een fout gemaakt bij t adres, dus werd t pakket retour gestuurd echter na 1 belletje kwamen ze het persoonlijk brengen! Dat is pas service!

precies goed

netjes, verzorgd, precies zoals het aangekondigd was

Snel en duidelijk

De kweeksets waren zo besteld en bezorgd. Lekker snel. Het was alleen lastig om de bakken van elkaar af te krijgen.

vlotte levering van mooie spullen

mooie duurzame spullen

Makkelijk website, duidelijke bestelling, snel geleverd

Super snel afgeleverd, prima berichtgeving van de order.

Goed spul, snel geleverd

Goede producten, snelle levering. Niets op aan te merken!

Gemotiveerde behandeling!

Prettig contact. Bestelling keurig afgehandeld en op de overzichtelijke site duidelijke uitleg.

Duidelijke fijne website gewoon zoals het hoort

Zeer prettige service

Ecotuintje heeft fijne spullen en een goede service, wij gaan hier zeker nog eens een keer iets bestellen!

Toppie

Emmertje paddestoelkit besteld. Snel en netjes bezorgd. Duidelijke instructies. Nu nog even wachten maar t ziet er veelbelovend uit.

Mooie producten en prettige service

Snel gevonden wat ik zocht en toen bestellen niet lukte, werd ik vriendelijk en geduldig geholpen. Erg prettig!

Mooie producten en snelle levering

Egelhuisje en de Fungi Factory werden beiden geleverd met een duidelijke aanvullende omschrijving over gebruik. Mooi om te zien dat er duidelijk wordt meegedacht met klanten.

We zijn snel en prima van onze bestelling voorzien

Ik had een bestelling geplaatst en die was heel snel bezorgd, prima service en goeie uitleg gehad. Eco-tuintje is een webshop met een ruime sortering voor tuin en dier, een aanrader

Fijn product

Ik heb bij Ecotuintje een growkit voor oesterzwammen besteld. Het proces was erg makkelijk, goede communicatie, snel in huis en milieu-vriendelijk verpakt. Ik ben erg tevreden.

Besteld en snel ontvangen

Oesterzwammen groeiset goed ontvangen. Enig puntje van kritiek: de hoge verzendkosten.

Zeer goed!

Er was iets verkeerd gegaan met de bestelling, zeer snel en attent opgelost.

Hele vlotte levering.

Ook leuk dat het worteldoel in een gerecyclede doos zit. Misschien is er ook tape van papier ipv plastic om de doos dicht te plakken.

Huijbergseweg 34

4708 SG Roosendaal