Mooi snel en makkelijk

B

Duidelijke info en snelle bezorging

Zorgvuldig verpakt vogelvoeder huisje. Mooie kwaliteit en snel geleverd. Staat prachtig in de tuin. Nu het hele jaar door vogelvrienden.

Very happy with my purchase

Everything was packed well and shipped very quickly. Great products.

Helemaal goed!

Het artikel beantwoordt geheel aan de verwachtingen en het werd op tijd geleverd.

Mooi product snel geleverd

Goede kwaliteit insectenhotel

Alles precies volgens afspraak, ondanks corona drukte

Fijn bedrijf, iets goedkoper dan de rest. Levering keurig op tijd.

Prima bedrijf.

Zeer goede ervaring met de leveringen van Ecotuintje. Zo zeer dat ook een tweede bestelling intussen is geleverd.

VRIENDELIJK EN DUIDELIJK

- GOED BEGELEID VIA DE MAIL

Snelle levering Super kwaliteit

super netjes en geod geregeld

Vlotte levering en alles in orde en aanwezig.

Goede service en keurig ingepakt

Mooie producten ontvangen, ik zal zeker weer bestellen.

super snel geleverd, terwijl ik een vertraging had verwacht vanwege Corone! Daarnaast echt goede duurzame en relatief goedkope producten.

Goede service en producten

Snel geleverd en mooie kwaliteit moestuin bak.

Zeer goed bestel - en leverproces!

Zeer goed bestel - en leverproces! Zal zeker in de toekomst weer bestellen!

Blij dat ik Ecotuintje gevonden heb

In mijn zoektocht naar biologisch afbreekbaar worteldoek bij Ecotuintje terecht gekomen. Vergeleken met andere webshops en tuincentra's had Ecotuintje dit beschikbaar, gewoon op voorraad, super snelle levering en voor een top prijs! Vanaf nu weet ik jullie te vinden

Goed geregeld

Snel en netjes verpakt kreeg ik de spullen thuisgestuurd. Dat er een bitje voor de boormachine bijzit voor de bijgeleverde schroeven is Superhandig! Een gezellige en duidelijke uitleg om de moestuinbak in elkaar te zetten deed de rest.

Super service

Goede communicatie over de levering en alles mooi op tijd👍

Snelle levering, snelle reactie op vragen via de mail. Prima. op orde.

goede en prettige service

Fijn om een bestelling bij een klein bedrijf te doen. Voelt persoonlijk, contact is ook vriendelijk. Morgen worden de bakken persoonlijk bezorgd, we kijken er naar uit.

Heel fijn en snel antwoord op vragen

Tot nu toe prima. De bakken worden morgen geplaatst. Het contact is heel goed en vriendelijk. Tip: de zaden in kleinere hoeveelheden aanbieden.

Snel en duidelijk

Website is duidelijk en overzichtelijk. Bestellen is snel gedaan en bevestiging ervan is vlot in de mailbox. Ik mis op deze bevestiging uw adres. Dat is wanneer je de spullen zelf ophaalt praktischer. Afhandeling ter plaatse vlot en vriendelijk.

Vriendelijk en behulpzaam

De kruidenbak werd ter plekke zorgvuldig gemonteerd en gevuld door een vriendelijke medewerker. Kan niet beter!

mooie kwaliteit en snelle levering

Een mooie zware kwaliteit planken voor deze moestuinbak, goed verpakt en snel geleverd met composteerbaar worteldoek.

Goede prijs/kwaliteit verhouding voor de moestuinbakken die ik zocht. Een fout van mijn kant (verkeerd afleveradres) werd zonder problemen verholpen. Top service!

Prima product en snel geleverd.

Zeer tevreden. Nu maar hopen dat de vogels het huisje weten te vinden.

Huijbergseweg 34

4708 SG Roosendaal