Leuke webshop, snelle levering

De webshop is duidelijk en hele goede en leuke artikelen. De prijzen zijn echt goed, ik vergelijk altijd voor ik bestel, maar hier was alles echt het goedkoopste. Bestelling was snel binnen en heel goed verpakt, ook heel leuk, klein cadeautje{zaadjes} erbij. Bedankt en tot een volgende keer.

Snelle levering en concurrerend qua prijs, Super Webshop

Goede ervaring niets op aan te merken.

Gewoon goed, zoals ik altijd verwacht.

besteld, betaald, vlot geleverd.

Behulpzaam, alert

Positief, Verkeerde maat besteld, een mail erachteraan of het klopt.

Snelle service, goed verpakt en niet duur

Online een riemhoes voor mijn snoeischaar besteld. Kon dezelfde bij 2 andere firma's ook kopen maar deze was veruit het goedkoopst evenals de verzendkosten. Daar houd ik van, goed, snel en voordelig!

Product werkt niet

Over eco tuintje geen klachten, maar de slakken tape werkt niet. Mijn moestuin groenten zijn nog niet veilig, dus jammer genoeg nu ook nog slakken korrels besteld.

goed product, snelle levering en goedkoop

goede producten en snelle levering! en goedkoop

Hele goede service met veel aandacht voor het milieu.

Netjes en correct geleverd en zag er goed uit alleen kan beter zonder plastic verpakking.

uitstekende service

Bij bestelling 6 bijenhotels waren er 3 verkeerde hotels erbij geleverd. Echter na een belletje werd alles keurig geregeld en binnen 1 dag had ik mijn goede hotels

Super service, vriendelijk en snel

Heel vriendelijk en goede service. Snelle reactie. Bestel ik graaf weer.

Altijd goed

Al verschillende dingen besteld, ik heb er veel plezier van. Erg blij dat het vaak van duurzame materialen gemaakt wordt. Snelle levering, goed verpakt zonder onnodig plastic.

hele snelle levering en volgens afspraak zeer goed

zeer goed

snelle levering en een goed product

Prima bedrijf, snelle levering,goed verpakt een leuk cadeautje erbij

10 Prima bedrijf, snelle bezorging en met leuk cadeautje erbij

Levering snel

Blij met deze gezonde zaden

Goede info. Snelle en correcte afhandeling

Helemaal goed, mooi produkt, fijn rondom levering en heel vlot!

Krijg em niet verzonden, dan hier ook wat schrijven....

Snel geleverd , assortiment is ook prima.

Perfecte shop voor mijn ecotuintje !

Het insecten hotel werd na ontvangst en plaatsing meteen bewoond, wij alsook onze insecten zijn er enorm blij mee !!~!

tevreden, snelle levering,

ben niet altijd eens met de bezorgkosten, te hoog

Prima bedrijf, snelle bezorging en met leuk cadeautje erbij :)

Prima bedrijf, snelle bezorging en ik was blij met het extraatje wat erbij zat.

Mooie producten, snelle verzending

Wij hebben 3 bamboo voeder/waterschalen besteld. Ze waren binnen 2 dagen geleverd en de vogels genieten er volop van (en wij ook want het oogt erg netjes in de boom).

Goede kwaliteit, Service op tijd

Product was van goede kwaliteit, en binnen het aangegeven tijdsdomein aangeleverd. H Ontvangster van het cadeau was helemaal tevreden!

Goede ervaring

Snelle en complete levering. Bedankt voor de gratis bloemenzaden!

Huijbergseweg 34

4708 SG Roosendaal